Register

GRATIS TJÄNST

Prisförslag på att lägga golvvärme i Malmö

Många installerar golvvärme för att höja komforten då varma golv upplevs som väldigt trivsamma. I många nybyggda hus installerar man idag vattenburen golvvärme i alla rum och om rätt förutsättningar för golvvärme finns kan man ofta spara energi då man kan sänka temperaturen i rummet där golvvärmen finns installerad. 

Det är också väldigt vanligt att man installerar golvvärme i badrum och andra ytor där fukt förekommer som exempelvis i hallen. Golvvärmen verkar väldigt effektivt mot fukt och torkar upp golven snabbt.  En vanlig fråga är om man ska lägga vattenburen golvvärme eller el-golvvärme och det finns inga enkla svar på det då beror mycket på vilka förutsättningar man har. För att komma hyfsat billigt undan är det en förutsättning att man har ett vattenburet radiatorsystem i bostaden. Även om det är större ytor är ofta vattenburen golvvärme att föredra medans mindre badrum ofta lämpar sig bättre för elektrisk golvvärme.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 823 förfrågningar i September 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Golvvärme

  Installation av genomgående elektrisk golvvärme på en lägenhet i Västra Hamnen i Malmö. Ca 35 - 40 kvm golvyta + nytt golv ovanpå.

  Malmö
 • Golvvärme

  Bor i villa, vattenburen golvärmesystem i gillestugan skall repareras ( fungerar inte idag).

  Malmö
 • Golvvärme

  Behöver hjälp med att lägga golvvärmen inkl. gjuta betongplatta i ett kök-vardags rum 60 kvm.

  Malmö
 • Golvvärme

  Jag har en LK golvvärme system där mottagarenhetens display går inte att läsa felmeddelande samt att golvvärmen har lagt av i många delar av golvet. LK Cq enhetens display behöver bytas för att kunna återställa golvvärmen.

  Malmö
 • Golvvärme

  Reparation och läggning av golvvärme Hej, Tar kontakt för offert f reparation och läggning av golv och golvvärme. Vi i Brf Samarbete (Malmö) har under vintern haft reliningsarbete i vår fastighet, där golvvärmen i vår bastu tagits sönder. Söker nu företag för offert på reparation och återställning.

  Malmö
 • Golvvärme

  Golvvärmen fungerar inte. Kanske beroende på termostat, givare eller värmeslingorna

  Malmö
 • Golvvärme

  Installera vattenburen golvvärme i en källare på en yta av ca 24 kvm.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.