Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att lägga golvvärme i Malmö

Många installerar golvvärme för att höja komforten då varma golv upplevs som väldigt trivsamma. I många nybyggda hus installerar man idag vattenburen golvvärme i alla rum och om rätt förutsättningar för golvvärme finns kan man ofta spara energi då man kan sänka temperaturen i rummet där golvvärmen finns installerad. 

Det är också väldigt vanligt att man installerar golvvärme i badrum och andra ytor där fukt förekommer som exempelvis i hallen. Golvvärmen verkar väldigt effektivt mot fukt och torkar upp golven snabbt.  En vanlig fråga är om man ska lägga vattenburen golvvärme eller el-golvvärme och det finns inga enkla svar på det då beror mycket på vilka förutsättningar man har. För att komma hyfsat billigt undan är det en förutsättning att man har ett vattenburet radiatorsystem i bostaden. Även om det är större ytor är ofta vattenburen golvvärme att föredra medans mindre badrum ofta lämpar sig bättre för elektrisk golvvärme.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 317 förfrågningar i November 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Golvvärme

  Funktionskontroll och justering av ett 25 år gammalt vattenburen golvvärme

  Malmö
 • Golvvärme

  T2 golvvärmen i mitt badrum har slutat fungera. När jag försöker starta värmen står det felmeddelande u3. 1 och sedan startar konsollen på väggen om sig själv och ingen värme i golvet.

  Malmö
 • Golvvärme

  Felsökning på värme golv i kök. Fungerar inte.

  Malmö
 • Golvvärme

  Justering av befintlig vattenburen golvvärme

  Malmö
 • Golvvärme

  Vi har ett LK golvvärmesystem installerat 2011 med trådlösa termostater på Villavägen 3B i Limhamn. Vi önskar hjälp med:(1) Installation av en nyinköpt termostat där den gamla slutat fungera (vi kan inte få den nyinköpta termostaten att ansluta och funger) (2) Hjälp med inställning av en annan termostat som låst sig i "EXT" läge & (3) felsökning (och ev åtgärd) av golvvärmesystemet i ett rum som inte värms upp ordentligt (men där termostaten till synes fungerar).

  Malmö
 • Golvvärme

  Vi behöver hjälp med golvvärme Installation och köp af LK golvvärme till platta på mark nybyggnation av 1. 5 planshus i början av december.

  Malmö
 • Golvvärme

  Installation av genomgående elektrisk golvvärme på en lägenhet i Västra Hamnen i Malmö. Ca 35 - 40 kvm golvyta + nytt golv ovanpå.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.