Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att lägga golvvärme i Malmö

Många installerar golvvärme för att höja komforten då varma golv upplevs som väldigt trivsamma. I många nybyggda hus installerar man idag vattenburen golvvärme i alla rum och om rätt förutsättningar för golvvärme finns kan man ofta spara energi då man kan sänka temperaturen i rummet där golvvärmen finns installerad. 

Det är också väldigt vanligt att man installerar golvvärme i badrum och andra ytor där fukt förekommer som exempelvis i hallen. Golvvärmen verkar väldigt effektivt mot fukt och torkar upp golven snabbt.  En vanlig fråga är om man ska lägga vattenburen golvvärme eller el-golvvärme och det finns inga enkla svar på det då beror mycket på vilka förutsättningar man har. För att komma hyfsat billigt undan är det en förutsättning att man har ett vattenburet radiatorsystem i bostaden. Även om det är större ytor är ofta vattenburen golvvärme att föredra medans mindre badrum ofta lämpar sig bättre för elektrisk golvvärme.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

Totalservice Öresund AB

Adress: Box 42, MALMÖ
Telefon: 040213020

Medlem av Sveriges Byggindustrier

A. M. Pumptjänst AB

Adress: Box 15012, MALMÖ
Telefon: 040537122

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Golvvärme

  Har fjärrvärme hemma. Värmegolv och elementer funkar inte är helt kalla. Behöver hjälp med att underhållning av fjärrvärmeskåp och värmegolv och elementer få att fungera

  Malmö
 • Golvvärme

  Hej Behöver hjälp med att fixa eller sätta ny golvvärme huset är 100kvm och har en gammalt golvvärme som inte är kopplat

  Malmö
 • Golvvärme

  Hej, Behöver en offert från en auktoriserad/godkännd el-företag att genomföra en isolationsmättning av golvärme i en toalett. Hur lång tid kommer det att ta och pris?

  Malmö
 • Golvvärme

  Jag behöver hjälp med en tekniker för att kontrollera om vattenrör är installerade i mitt hus så att installation av vattenradiatorer på min första våning kan göras. Dessutom, med en offert på hur många timmar och pris kommer det att kosta?

  Malmö
 • Golvvärme

  I need Help with floor heating technician to check related to water pipes at my home on first floor

  Malmö
 • Golvvärme

  Funktionskontroll och justering av ett 25 år gammalt vattenburen golvvärme

  Malmö
 • Golvvärme

  T2 golvvärmen i mitt badrum har slutat fungera. När jag försöker starta värmen står det felmeddelande u3. 1 och sedan startar konsollen på väggen om sig själv och ingen värme i golvet.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.