Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att lägga golvvärme i Linköping

Många installerar golvvärme för att höja komforten då varma golv upplevs som väldigt trivsamma. I många nybyggda hus installerar man idag vattenburen golvvärme i alla rum och om rätt förutsättningar för golvvärme finns kan man ofta spara energi då man kan sänka temperaturen i rummet där golvvärmen finns installerad. 

Det är också väldigt vanligt att man installerar golvvärme i badrum och andra ytor där fukt förekommer som exempelvis i hallen. Golvvärmen verkar väldigt effektivt mot fukt och torkar upp golven snabbt.  En vanlig fråga är om man ska lägga vattenburen golvvärme eller el-golvvärme och det finns inga enkla svar på det då beror mycket på vilka förutsättningar man har. För att komma hyfsat billigt undan är det en förutsättning att man har ett vattenburet radiatorsystem i bostaden. Även om det är större ytor är ofta vattenburen golvvärme att föredra medans mindre badrum ofta lämpar sig bättre för elektrisk golvvärme.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 275 förfrågningar i Maj 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

TLM Ställningar AB

Adress: N Oskarsgatan 41, LINKÖPING
Telefon: 013356400

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Stånga Clean AB

Adress: Ulvåsavägen 12, LINKÖPING
Telefon: 013120434

Medlem av Sveriges Byggindustrier

RGB i Linköping AB

Adress: Jägarvallsvägen 6, LINKÖPING
Telefon: 013213910

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Golvvärme

  Vattenburen golvvärme i hall. Yta ca 4-5 kvm. Huset har källare.

  Linköping
 • Golvvärme

  Vattenburen golvvärme i hall, ca 5 kvm. En radiator finns installerad på väggen, rören leder från golvet. Vi har fjärrvärme i huset.

  Linköping
 • Golvvärme

  Har ett badrum får golvvärmen inte fungerar?

  Linköping
 • Golvvärme

  Renovera tvättstuga och hall. Totalrenoverings av tvättstuga ca 5kvm, nytt golv, målning av väggar, installera nya maskiner och skruva dit nya möbler. Nytt golv i hallen med golvvärm ca 4kvm.

  Linköping
 • Golvvärme

  Slipning, behandl. av lackat furugolv. Ca 60 m2 kök, hall och v-rum.

  Linköping
 • Golvvärme

  Jag renoverar mitt arbetsrum på drygt 6 kvm och vill gärna ha golvvärme under den framtida parkett eller laminatgolv. Rummet är i ett ombyggt garage som redan har isolering på betonggolvet. Rummet är inte ansluten till värmepumpsystemet av huset varför golvet kan bli lite svalt.

  Linköping
 • Golvvärme

  TJag behöver hjälp med t2Blå20 golvvärme installation i Inglasad Altan på ck 24 kvm har byggt altanen med betong platta på 10cm tjocklek

  Linköping

Kommuninformation

Linköping är Sveriges femte största kommun med ca 142000 invånare. Modern livsmedelsindustri samt högteknologisk forskning och utveckling är viktiga profilområden för Linköping. Viktigt för kommunen är samarbetet mellan näringslivet och universitetet.