Register

GRATIS TJÄNST

Lägga värmegolv i Göteborg

Värmegolv har blivit väldigt populärt i bostäder. Det vanligaste är att man installerar värmegolv i våtrum samt hall men många bostäder har värmegolv över hela boytan. Det krävs ofta ingen speciellt underlag för att lägga värmegolv utan det fungerar för både spånskiva,gipskiva och betong. De flesta väljer att lägga ett keramiskt material som klinkers som golv då det leder värmen väldigt bra, det går att använda trägolv och plastgolv också men man bör kontakta tillverkaren först i så fall och kolla eventuella rekommendationer först.

 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

SEFA Fastighets AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

SEFA Betongentreprenad AB

Adress: Karlavagnsgatan 9, GÖTEBORG
Telefon: 031651670

Medlem av Sveriges Byggindustrier

RGG Entreprenad AB

Adress: Västergatan 20, GÖTEBORG
Telefon: 031822100

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Golvvärme

  Våran befintliga vattenburna golvvärme skulle behövas uppdateras och repareras. I sovrummet fungerar den inte alls, i badrummet går den inte stänga av och reglagen är väldigt gamla i övriga rum. Antagligen ett fel i el-delen av golvvärmen, inte i vatten-delen.

  Göteborg
 • Golvvärme

  Felsökning vattenburen golvvärme toalett.

  Göteborg
 • Golvvärme

  I mitt badrum sitter en termostat ifrån Ebeco. Har jag den på 7an så är lampan röd och golvet är inte alls så varmt, vissa ställen är varma och vissa ställen är kalla. Oavsett om jag har den på 4an så är det samma värme.

  Göteborg
 • Golvvärme

  Felsökning av termostat för golvvärme. Vi har idag en Devireg 520 och misstänker att denna gått sönder. Röd lampa lyser till men inget klickljud hörs när denna slår från grön till röd.

  Göteborg
 • Golvvärme

  Önskar offert på uponor/LK system för golvvärme på övervåning. Befintligt golv på nedervåning är uponor golvvärme med en nibe 730 frånluftspump. Totalt skall det installeras golvvärme på 97m2 golvyta.

  Göteborg
 • Golvvärme

  Jag vill installera elektrisk golvvärme vid matplats, hall och på gästtoaletten i mitt radhus. Det innebär att det befintliga laminatgolvet samt samt klinkers i hallen och på toaletten tas bort. Värmegolvet installeras och det läggs nytt laminat vid matplats och i hallen.

  Göteborg
 • Golvvärme

  Hall golvvärme på 5 kvm, bila bort nuvarande klinker, lägga nytt klinkergolv.

  Göteborg

Mer information om

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.