Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med att lägga värmegolv i Stockholm

Värmegolv har blivit väldigt populärt i bostäder. Det vanligaste är att man installerar värmegolv i våtrum samt hall men många bostäder har värmegolv över hela boytan. Det krävs ofta ingen speciellt underlag för att lägga värmegolv utan det fungerar för både spånskiva,gipskiva och betong. De flesta väljer att lägga ett keramiskt material som klinkers som golv då det leder värmen väldigt bra, det går att använda trägolv och plastgolv också men man bör kontakta tillverkaren först i så fall och kolla eventuella rekommendationer först.

 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i Mars 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Mantilla lösningar

Adress: Bondegatan 12, STOCKHOLM
Telefon: 0708348478

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Einar Mattsson Projekt AB

Adress: Box 171 43, STOCKHOLM
Telefon: 0858626300

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BBM Malmö AB

Adress: Tomtebogatan 11 ög, STOCKHOLM
Telefon: 0856222900

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Golvvärme

  Hej! Jag vill ha hjälp av någon behörig som kan kolla upp mitt värmegolv i badrummet, termostaten lyser men jag känner ingen värme (väldigt kallt där inne vintertid).

  Stockholm
 • Golvvärme

  4kvm badrum med befintlig våtrumsmatta och våtrumstapet. Det finns en radiator i badrummet. Våtrumsmattan ska bort och klinkers skall läggas efter golvvärmeinstallationen.

  Stockholm
 • Golvvärme

  Hej, Golvvärmen i vårt badrum fungerar inte (bostadsrätt). Det blir ej varmt när vi skruvar på värmen. Vi tror att det har med termostaten att göra.

  Stockholm
 • Golvvärme

  En 20 år gammal foliematta märke Softiflex, 24 v, har lagt av. Den ligger under klinkergolv.

  Stockholm
 • Golvvärme

  Hej. Jag tänkte lägga elektrisk golvvärme i min hall på ca 5 kvm under v. 1 nästa år och behöver således en elektriker som kan koppla in golvvärmen.

  Stockholm
 • Golvvärme

  Behöver hjälp med nya termostater till golvvärme i källare med 4 sovrum, allrum och tvättstuga. Vissa går ej stänga av och andra ej sätta på.

  Stockholm
 • Golvvärme

  Ett sovrum på ca 10kvm med parkettgolv och täckmatta på. Vi skulle viljaninstallera golvvärme mellan parkettgolvet och heltäckningsmattan.

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.