Register

GRATIS TJÄNST

Lägga värmegolv i Örebro

Värmegolv har blivit väldigt populärt i bostäder. Det vanligaste är att man installerar värmegolv i våtrum samt hall men många bostäder har värmegolv över hela boytan. Det krävs ofta ingen speciellt underlag för att lägga värmegolv utan det fungerar för både spånskiva,gipskiva och betong. De flesta väljer att lägga ett keramiskt material som klinkers som golv då det leder värmen väldigt bra, det går att använda trägolv och plastgolv också men man bör kontakta tillverkaren först i så fall och kolla eventuella rekommendationer först.

 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     644 förfrågningar i Januari 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Prickman AB

Adress: Broby 529, ÖREBRO
Telefon: 0706426820

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Svensk Kvalitetssanering AB

Adress: Oskarsvägen 38, ÖREBRO
Telefon: 019323132

Medlem av Sveriges Byggindustrier

BIP Mellansverige AB

Adress: Box 1112, ÖREBRO
Telefon: 019253820

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Golvvärme

  Vi installerade golvvärme i vårt badrum för ca 10 år sedan. Golvvärmen fungerar fortfarande, men de senaste 3 åren har vi behövt öka värmeinställningen någon grad varje år för att få samma värme i golvet. Fel på termostaten?

  Örebro
 • Golvvärme

  Hej vi skulle vilja byta ut vårat golv i hallen och då skulle vi behöva någon som kan komma hit och riva upp golvet alltså en snickare. sedan en elektriker som kan lägga en värmeslinga i golvet samt att vi har ett element som behövs ta bort. efter det så behövs en platssättare/golvläggare som kan lägga klinker.

  Örebro
 • Golvvärme

  Hej, Jag skulle behöva hjälp med att sätta igång (koppla på) vårt vattenburna golvvärmesystem på badrummet som är helt nytt och monterat av behörig firma. Det som, jag antar, behöver göras är att tömma hela systemet på vatten och fylla på igen. Ev behöver man kanske provtrycka golvvärmen?

  Örebro
 • Golvvärme

  Önskar hjälp med installation av golvvärme i hall (ca 5,5 kvadratmeter). I första hand inkopplat p befintligt vattenburet system, men eldriven golvvärme kan också vara ett alternativ.

  Örebro
 • Golvvärme

  Behöver hjälp med att få igång golvvärmen i badrummet, fungerar ej.

  Örebro
 • Golvvärme

  Ska lägga floor'e golv värme men behäver ha en som kollar så att allt blir instalerat och klart. Har ej än gjort deta men skulle ändå vilja att någon kunnde hjälpa tilll.

  Örebro
 • Golvvärme

  Underhåll av "centralen" till golvvärme byte av en ventil. Samt byte av en termostat på väggen.

  Örebro

Mer information om

Kommuninformation

Örebro kommun i Närke är en av de större kommunerna i Sverige med ca 132200 invånare. Terrängen är varierad med både slätter, berg, skogar, sjöar och stränder. Det finns ca 12000 företag i kommunen och service och tjänstesektorn dominerar men det är väldigt väl differentierat.