Register

GRATIS TJÄNST

Lägga värmegolv i Borås

Värmegolv har blivit väldigt populärt i bostäder. Det vanligaste är att man installerar värmegolv i våtrum samt hall men många bostäder har värmegolv över hela boytan. Det krävs ofta ingen speciellt underlag för att lägga värmegolv utan det fungerar för både spånskiva,gipskiva och betong. De flesta väljer att lägga ett keramiskt material som klinkers som golv då det leder värmen väldigt bra, det går att använda trägolv och plastgolv också men man bör kontakta tillverkaren först i så fall och kolla eventuella rekommendationer först.

 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     782 förfrågningar i December 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Flexikraft AB

Adress: Sjönäsgatan 8, BORÅS
Telefon: 033228330

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Färgbolaget i Borås AB

Adress: Box 447, BORÅS
Telefon: 033413313

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Golv & Kakel i Sjuhärad AB

Adress: Box 948, BORÅS
Telefon: 033412050

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Golvvärme

  I samband med husrenovering ska jag bytta värmesystem. Huset är från 1972 och jag har vattenburen värmesystem med IVT frånluft. Jag vill ta bort alla radiatorer och installera golvvärme.

  Borås
 • Golvvärme

  *Elektrisk golvvärme på betongunderlag *Badrum, Yta = 2,7m x 1,7m (4,6kvm) *Tätskikt är borttaget. Offert sökes för anläggning och installation av golvvärme men en separat offert där flytspackling (falljustering) ingår kan lämnas separat.

  Borås
 • Golvvärme

  Har ett nybyggt hus (Myresjöhus smart98+) med oinredd övervåning. Vi vill ha hjälp med att lägga ett vattenburet värmegolv på övervåningen. Det är ca 70 kvm.

  Borås
 • Golvvärme

  Vi ska bygga ut vårt hus med 70 kvm. Idag finns vattenburen golvvärme i befintligt hus(128 kvm)1-plansvilla. Vill ha kostnadsförslag på vad det skulle kosta att få in vattenburen golvvärme i den nya delen (70 kvm).

  Borås
 • Golvvärme

  Golvvärme el i uterum. Överslag i ledningen till temperaturgivaren enligt felsökning av elektriker. Uterummet är ca 16 m.

  Borås
 • Golvvärme

  Golvvärme via el. Överslag via termostaten till systemet. Installerat 2000.

  Borås
 • Golvvärme

  Jag vill ha installerat vattenburen golvvärme i ett rum i källaren som är ca 11kvm vi har vattenburna radiatorer i rummet. Golvet är betong under och så har vi något trägolv över det som jag vill riva ut men det hade jag tänkt att göra själv.

  Borås

Mer information om

Kommuninformation

Borås kommun har ca 101000 invånare och balanserar mellan småstad och storstad. Stor nog att rymma ett brett utbud av nöjen, kultur och service. Liten nog att ha allt inom bekvämt avstånd. Borås ligger i en folktät region i Västsverige. 1,5 miljoner människor bor inom 10 mils radie. Borås har av tradition varit en betydande industriregion, tidigare med tyngdpunkten inom textil- och konfektionsindustri