Register

GRATIS TJÄNST

Lägga värmegolv i Lund

Värmegolv har blivit väldigt populärt i bostäder. Det vanligaste är att man installerar värmegolv i våtrum samt hall men många bostäder har värmegolv över hela boytan. Det krävs ofta ingen speciellt underlag för att lägga värmegolv utan det fungerar för både spånskiva,gipskiva och betong. De flesta väljer att lägga ett keramiskt material som klinkers som golv då det leder värmen väldigt bra, det går att använda trägolv och plastgolv också men man bör kontakta tillverkaren först i så fall och kolla eventuella rekommendationer först.

 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     644 förfrågningar i Januari 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Takkonsulten AB

Adress: Bjurögatan 48, Malmö
Telefon: 040-29 50 35
Vi är ett expansivt företag som utför alla typer av takarbeten med därtill hörande plåtarbeten. Vi utför även snickerier och ombyggnader.

IKANO Bostaden AB

Adress: Sölvegatan 41, LUND
Telefon: 038359000

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Veidekke Sverige AB

Adress: Kalkstensvägen 2, LUND
Telefon: 046199400

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Golvvärme

  Har vattenburen golvvärme (Wirsbo golvvärme, installerades i början på 2000-talet) som har slutat att fungera, behöver hjälp med felsökning och att åtgärda felet.

  Lund
 • Golvvärme

  Fel på ett rum av vattenburen golvvärme. Ingen läcka, men inte heller någon värme. Rummet som inte har värme är ett grovkök/tvättstuga om 15kvm.

  Lund
 • Golvvärme

  Vi får inte värme i vår golvvärme. Det är inte varmt i rören som matar in varmvatten till slingorna. Eldosan som går till ventilerna verkar funka, alla lampor lyser grönt.

  Lund
 • Golvvärme

  Vi vill ta bort befintliga radiatorer (fjärrvärme), fräsa ner spår i betonggolvet (uppvärmd källare under) och lägga in vattenburen golvvärme i vårt kök, ca 4x5 m.

  Lund
 • Golvvärme

  Lägga klinker i hall+kök, kanske med golvvärme. Ca 20 kvm i centrala Lund.

  Lund
 • Golvvärme

  Vi har precis flyttat in i ett hus i Södra Sandby, 220 kvm på ett plan. Vi behöver byta ut vår elpanna mot en luft-vattenvärmepump. Detta är prioritet.

  Lund
 • Golvvärme

  Fixa golvvärmen som har slutat fungera i utbyggnaden av huset.

  Lund

Mer information om

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.