Register

GRATIS TJÄNST

Få hjälp att lägga trägolv

Ett äkta trägolv är inte bara snyggt utan skönt att gå på och tillför en extra dimension i rummet. De vanligaste materialen i massiva trägolv är ek, ask, bok, furu, al, körsbär, lönn och björk. Vidare finns det en uppsjö av olika lacker och ytbehandlingar att välja bland. Ett tips är att kolla runt hos så många återförsäljare som möjligt för att hitta det trägolv som passar just dig bäst. Olika träslag har också olika hårdhet och därmed olika bra förmåga att stå emot stötar och tappade saker på golvet. Hållfastheten kan man också förbättra med olika ytbehandlingar. För en oinvigd är det en del jobb att lägga trägolv själv så det är många som väljer att lägga ut den här typen av jobb på en golvläggare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     9 841 förfrågningar i December 2019

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Almedals Trägolvsaktiebolag

Adress: Storgatan 1, Kungsbacka
Telefon: 031150066

Medlem av Golvbranschen

Azla Golv AB

Adress: Sågbacken 13, OCKELBO
Telefon: 029751169

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Raines Trägolv AB

Adress: Botkyrkavägen 1, Vårby
Telefon: 0853410130

Medlem av Golvbranschen

Senast inkomna jobb

 • Golvläggning

  Jag önskar en offert på att lägga om mitt sovrumsgolv på 14 kvm ta bort den befintliga och lägga in en ny samt nya socklar. Ta bort tyget på trappstegen och byta till nytt tyg.

  Boden
 • Golvläggning

  Vi har ett klinker golv i kök och hall som har släppt. Där vill vi lägga ett trägolv ca 12 kvm vi vill också lägga ett trägolv i ett gäst hus 10 kvm. Huset ligger på en ö Gräskö finns färja som tar 5 min ut och vi har också egen båt och kan hämta.

  Norrtälje
 • Golvläggning

  Behöver ett nytt golv för yta 55kvm. Önskar ek material pakettgolv. Kostnaden vill jag veta framförallt!

  Linköping
 • Golvläggning

  Klickgolv kök, cirka 10 kvm

  Stockholm
 • Golvläggning

  Just nu laminatgolv i hall på ca 10 kvadratmeter med lite olika vinklar - förhoppningsvis ligger trägolv (enkelt plankgolv) under då det är i garderoberna och sovrummet bredvid men viss glimt av plastmatta förekommer på ex. trösklarna. . . oklart helt enkelt!

  Lund
 • Golvläggning

  Parkettgolv som ska läggas i 45 grader. Ytan är ca 100m2, tre sovrum och stort vardagsrum + kök. Huset är nybygge och tomt.

  Karlsborg
 • Golvläggning

  Lägga ny parkett över befintlig parkett samt nya lister/foder längs väggar. Målning av väggar, och tak. En vägg är tapetserad med strukturtapet som behöver tas ned, spacklas och slipas.

  Burlöv