Register

GRATIS TJÄNST

Få hjälp att lägga trägolv i Norrköping

Ett äkta trägolv är inte bara snyggt utan skönt att gå på och tillför en extra dimension i rummet. De vanligaste materialen i massiva trägolv är ek, ask, bok, furu, al, körsbär, lönn och björk. Vidare finns det en uppsjö av olika lacker och ytbehandlingar att välja bland. Ett tips är att kolla runt hos så många återförsäljare som möjligt för att hitta det trägolv som passar just dig bäst. Olika träslag har också olika hårdhet och därmed olika bra förmåga att stå emot stötar och tappade saker på golvet. Hållfastheten kan man också förbättra med olika ytbehandlingar. För en oinvigd är det en del jobb att lägga trägolv själv så det är många som väljer att lägga ut den här typen av jobb på en golvläggare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Norrköpings Golvboning Niklas Fridh AB

Adress: Vilbergsgatan 10, Norrköping
Telefon: 011143740

Medlem av Golvbranschen

KVM Golventreprenad AB

Adress: Svärmaregatan 3, Norrköping
Telefon: 011130067

Medlem av Golvbranschen

F:a Andersson-Golv i Norrköping AB

Adress: Fjärilsgatan 48, NORRKÖPING
Telefon: 011161730

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Golvläggning

  Önskar golvläggare för byte av parkettgolv. Golvytan är ca 35 kvm.

  Norrköping
 • Golvläggning

  Hej, vi vill renover/ lägga nytt gold utomhus och runt om vid entren.

  Norrköping
 • Golvläggning

  Skulle vilja få hjälp med att byta vardagsrum och köksgolv (samma golv). Samt sätta nya lister och dörrfoder. Samt byta golv på en trappavsats.

  Norrköping
 • Golvläggning

  Vill byta golv i ett vardagsrum och kök som sitter ihop. Vill ta bort dom gamla listerna och få hjälp med att ta bort golvet. Vi har köpt själva golvet redan.

  Norrköping
 • Golvläggning

  Installation of parquett flooring in a room about 13 sq meters. Currently there is an old wooden floor. It might be doable to install the new floor on the old flooring.

  Norrköping
 • Golvläggning

  Hej Behöver hjälp med golvläggning på ca 25m2. Golvunderlaget just nu är original plankgolv och ojämt och inte plant (måste rätas upp). Golvet ska läggas i i kök och hall (ett och samma rum då en gipsvägg även ska rivas, kan ni även göra detta är det perfekt).

  Norrköping
 • Golvläggning

  Behöver hjälp med golvläggning på ca 25m2. Golvunderlaget just nu är original plankgolv och ojämt och inte plant. Golvet ska läggas i i kök och hall (ett och samma rum då en gipsvägg även ska rivas, kan ni även göra detta är det perfekt).

  Norrköping

Kommuninformation

Norrköping kommun är belägen i Östergötland och är en av Sveriges största kommuner med ca 128000 invånare. Det finns skärgård och mycket sjöar samt barrskog i området. Näringslivet är brett spektrum av branscher men den största är industrinäringen.