Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att lägga trägolv i Uppsala

Ett äkta trägolv är inte bara snyggt utan skönt att gå på och tillför en extra dimension i rummet. De vanligaste materialen i massiva trägolv är ek, ask, bok, furu, al, körsbär, lönn och björk. Vidare finns det en uppsjö av olika lacker och ytbehandlingar att välja bland. Ett tips är att kolla runt hos så många återförsäljare som möjligt för att hitta det trägolv som passar just dig bäst. Olika träslag har också olika hårdhet och därmed olika bra förmåga att stå emot stötar och tappade saker på golvet. Hållfastheten kan man också förbättra med olika ytbehandlingar. För en oinvigd är det en del jobb att lägga trägolv själv så det är många som väljer att lägga ut den här typen av jobb på en golvläggare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

M2 Ytskikt AB

Adress: Hållnäsgatan 13 (Librobäck), Uppsala
Telefon: 018658070

Medlem av Golvbranschen

Illerbrands Golv AB

Adress: Palmbladsgatan 6, UPPSALA
Telefon: 018109500
Företaget startades 1978 och finns i Fyrislund. Verksamheten är främst inriktad mot läggning av parkett-, laminat- och trägolv, men golvslipning, mattläggning och trappslipning utförs också. Har även viss uthyrning av maskiner.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Golvläggning

  Lägga plastmatta i hall,kök,rum. ca 20kvm.

  Uppsala
 • Golvläggning

  Golv i två rum i en villa i Dalbyområdet behöver bytas ut, aternativt repareras.

  Uppsala
 • Golvläggning

  Under befintligt laminatgolv i vardagsrummet på 20 m2 finns terazzogolv som måste bilas bort, detta vill vi ska ingå i offerten. Sedan golvläggning av parkett i vardagsrum, sovrum, barnrum, hall och kök på totalt ca 60 m2. Vi vill ha jämnt enhetligt golv utan trösklar.

  Uppsala
 • Golvläggning

  Vill ha ett parkettgolv i kök och hall, cirka 25 m2. Har nu ett kork - och plastgolv.

  Uppsala
 • Golvläggning

  Hej! Vi letar efter någon som kan hjälpa oss att lägga nytt parkettgolv i vårt vardagsrum (50kvm) Eftersom det är lite krångligt att bo där samtidigt skulle vi vilja ha det gjort när vi är bortresta 12-16 mars och undrar om det är något ni skulle kunna ha möjlighet att hjälpa oss med?Om så får ni gärna återkomma med prisuppgift per mejl.

  Uppsala
 • Golvläggning

  Inläggning av linoleummatta i trapphus i brf Björkåsa. Bortslipning av den gamla mattan.

  Uppsala
 • Golvläggning

  Behöver lägga om golv. Nuvarande trägolvet har sjunkit på vissa ställen och även fått utbuktningar på andra ställen. Villan är på 160kvm men vissa rum är eventuellt inte i behov av golvbyte.

  Uppsala

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.