Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att lägga trägolv i Göteborg

Ett äkta trägolv är inte bara snyggt utan skönt att gå på och tillför en extra dimension i rummet. De vanligaste materialen i massiva trägolv är ek, ask, bok, furu, al, körsbär, lönn och björk. Vidare finns det en uppsjö av olika lacker och ytbehandlingar att välja bland. Ett tips är att kolla runt hos så många återförsäljare som möjligt för att hitta det trägolv som passar just dig bäst. Olika träslag har också olika hårdhet och därmed olika bra förmåga att stå emot stötar och tappade saker på golvet. Hållfastheten kan man också förbättra med olika ytbehandlingar. För en oinvigd är det en del jobb att lägga trägolv själv så det är många som väljer att lägga ut den här typen av jobb på en golvläggare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     924 förfrågningar i Februari 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Särö Golv AB

Adress: Datavägen 12 A, Askim
Telefon: 031995010

Medlem av Golvbranschen

Mattkillarna i Göteborg AB

Adress: Askims Verkstadsväg 1, Askim
Telefon: 0317483850

Medlem av Golvbranschen

Leander Måleri AB, Olof

Adress: August Barks gata 30, Västra Frölunda
Telefon: 031492419

Medlem av Golvbranschen

Senast inkomna jobb

 • Golvläggning

  Jag behöver hjälp att kapa 1 klinker platta till mindre bitar och hjälp att fina till några mindre bitar. Jag vågar inte försöka själv jag har en klinker platta kvar och redan förstört en innan samt klinker skäran. Det är allt.

  Göteborg
 • Golvläggning

  Golv hall 3,0 x 1,65 m Golv sovrum 3,2 x 3,5 m Jag har laminatgolv i köket och vill ha samma i hall och sovrum. ( inköpt hos Golv & Mattvaruhuset i Mölndal - Berry-Alloc, ek natur 6200-1238)

  Göteborg
 • Golvläggning

  Lägga golv (laminat) och lister på linoleumgolv i hall, kök och sovrum. Totalt ca 30 kvm.

  Göteborg
 • Golvläggning

  58 kvadrats golvläggning inklusive lister

  Göteborg
 • Golvläggning

  Vi tänkte att boka en tid för golvläggning och vi ska använda microcement som vår material till golvet. Golvet är ungerfär 60 kvm2 stor.

  Göteborg
 • Golvläggning

  Hembygdsföreningen i Backa skall bygga om toaletten i hembygdsgården. Vi behöver få lagt ca 5 m2 plastgolv med uppdragna socklar och en golvbrunn. Leverans under sommaren 2023.

  Göteborg
 • Golvläggning

  We want to replace the floor on 1st and 3rd floor, total around 80 sqm. We will buy the materials and paddings. The work includes remove the current floor and replace with the new style (pergo mist oak) we bought.

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.