Register

GRATIS TJÄNST

Få hjälp att lägga trägolv i Lund

Ett äkta trägolv är inte bara snyggt utan skönt att gå på och tillför en extra dimension i rummet. De vanligaste materialen i massiva trägolv är ek, ask, bok, furu, al, körsbär, lönn och björk. Vidare finns det en uppsjö av olika lacker och ytbehandlingar att välja bland. Ett tips är att kolla runt hos så många återförsäljare som möjligt för att hitta det trägolv som passar just dig bäst. Olika träslag har också olika hårdhet och därmed olika bra förmåga att stå emot stötar och tappade saker på golvet. Hållfastheten kan man också förbättra med olika ytbehandlingar. För en oinvigd är det en del jobb att lägga trägolv själv så det är många som väljer att lägga ut den här typen av jobb på en golvläggare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i Oktober 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Nybergs Golv

Adress: Sunnanvägen 14 S 4tr, Lund
Telefon: 0709582455

Medlem av Golvbranschen

Lunds Golvmontage AB

Adress: Åkergränden 16, Lund
Telefon: 0462113040

Medlem av Golvbranschen

Senast inkomna jobb

 • Golvläggning

  Vi skulle vilka sätta nytt golv i köket. 20 kvm med kalksten i 30 cm fallande längder. Installera Golvvärme eldrivet under.

  Lund
 • Golvläggning

  Hej! Jag och min flickvän behöver hjälp med att lägga golv till vardagsrum och hall, det är ca 25 kvm. Hur ser er tillgänglighet ut och vad brukar det arbetet kosta ungefär?

  Lund
 • Golvläggning

  Jag bor i en lägenhet i Lund och har haft en liten vattenläcka vid mitt element i sovrummet. Vattenläckan är åtgärdad, men reparatören var tvungen att bryta upp en del av golvet (ca 20•40cm). Hela rummet är ca 12,5 kvm.

  Lund
 • Golvläggning

  Lägga laminatgolv i en tvårumslägenhet i Lund om cirka 60-65kvm (kök, korridor, sovrum, klädkammare och vardagsrum). Golvet köps av beställare direkt från Bjelin. Golvet skall läggas från yttervägg till yttervägg, alltså i solens riktning.

  Lund
 • Golvläggning

  Vi ska byta golv i vår nya lägenhet i centrala Lund. Drygt 100kvm. Industriparkett.

  Lund
 • Golvläggning

  Lägga wooduro ek på klinkers med golvvärme. Ca 40kvm. En korridor med vinklar o vrår.

  Lund
 • Golvläggning

  Lägga nytt golv for kök. Golv är nu utan trägolv och det är torr.

  Lund

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.