Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att lägga trägolv i Lund

Ett äkta trägolv är inte bara snyggt utan skönt att gå på och tillför en extra dimension i rummet. De vanligaste materialen i massiva trägolv är ek, ask, bok, furu, al, körsbär, lönn och björk. Vidare finns det en uppsjö av olika lacker och ytbehandlingar att välja bland. Ett tips är att kolla runt hos så många återförsäljare som möjligt för att hitta det trägolv som passar just dig bäst. Olika träslag har också olika hårdhet och därmed olika bra förmåga att stå emot stötar och tappade saker på golvet. Hållfastheten kan man också förbättra med olika ytbehandlingar. För en oinvigd är det en del jobb att lägga trägolv själv så det är många som väljer att lägga ut den här typen av jobb på en golvläggare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Nybergs Golv

Adress: Sunnanvägen 14 S 4tr, Lund
Telefon: 0709582455

Medlem av Golvbranschen

Lunds Golvmontage AB

Adress: Åkergränden 16, Lund
Telefon: 0462113040

Medlem av Golvbranschen

Senast inkomna jobb

 • Golvläggning

  Byta golv och lägga vattenburen golvvärme i nedanvåningen. Ca 40-70m2 beroende på kostnad. Just nu ligger parkett från 60-talet och skulle vilja byta till laminat över golvvärme.

  Lund
 • Golvläggning

  Ett mindre badrum 2,5kvm där golvet behöver fogas om. Den äldre fogningen har blivit missfärgad. Går det att lägga ny fogmassa ovanpå den gamla?

  Lund
 • Golvläggning

  Hej! Jag har en nybyggd bastubod på ca 4,5 kvm med bastudel och dusch. I den vill jag ha godkänd våtrumsmatta (plast) och godkänd våtrumsplastmatta på väggen i duschdelen (ca 1,8*0,8 m golvyta).

  Lund
 • Golvläggning

  Lägga rutigt golv i kök. Linoleum?Ca 10-13 kvm.

  Lund
 • Golvläggning

  Vi önskar lägga laminat (klickgolv) med nya lister längs väggarna i hall, tre sovrum och ett vardagsrum om totalt 62,2 kvadratmeter samt vinylmatta i kök, 7,6 kvadratmeter och badrum 3,95 kvadratmeter.

  Lund
 • Golvläggning

  Hjälp med val av golv till kök och ett badrum, samt installation och bortagning av gamla golvet om nödvändigt. Slipningen av parkett golv i vardagsrum. Kan börjas när som helst men vill ha allt klart senast mitten av December

  Lund
 • Golvläggning

  Arbetet är att lägga ett nytt plastgolv i en tvättstuga med golvbrunn. Golv ytan är ca. 10 kvm (dvs.

  Lund

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.