Register

GRATIS TJÄNST

Få hjälp att lägga trägolv i Borås

Ett äkta trägolv är inte bara snyggt utan skönt att gå på och tillför en extra dimension i rummet. De vanligaste materialen i massiva trägolv är ek, ask, bok, furu, al, körsbär, lönn och björk. Vidare finns det en uppsjö av olika lacker och ytbehandlingar att välja bland. Ett tips är att kolla runt hos så många återförsäljare som möjligt för att hitta det trägolv som passar just dig bäst. Olika träslag har också olika hårdhet och därmed olika bra förmåga att stå emot stötar och tappade saker på golvet. Hållfastheten kan man också förbättra med olika ytbehandlingar. För en oinvigd är det en del jobb att lägga trägolv själv så det är många som väljer att lägga ut den här typen av jobb på en golvläggare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i Mars 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

George Anderson Golv AB

Adress: Varbergsvägen 48, BORÅS
Telefon: 033444777

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Golvläggning

  Vill ha hjälp att lägga nytt golv i kök Tilltänkt golvtyp 1-stav trägolv yta c:a 15m2 Diverse hinder i rummet, så som 2 element, avlopp m. m.

  Borås
 • Golvläggning

  Behöver lägga om till vinyl golv i köket. Just nu har vi laminat golv.

  Borås
 • Golvläggning

  Kostnadsförslag för att lägga klinker 70kvm på fria ytor

  Borås
 • Golvläggning

  Hej, Jag behöver hjälp att byta befintlig badrumsmatta samt golvbrunn, toalettstol och tvättställ. Govmatta, toalett och tvättställ har vi. Jobbet är i lägenhet.

  Borås
 • Golvläggning

  4-5 parkettskivor behöver bytas. Slipning av golv efteråt.

  Borås
 • VVS-arbeten / Rördragning

  Jag önskar flytta tvättmaskin + torktumlare från nuvarande tvättstuga till pannrum där det idag finns bergvärmepump+centraldammsugare. Således behöver jag hjälp med rördragning (+ ev översyn av el?).

  Borås
 • Vatten / Avlopp

  Vid badrumsrenovering behöver vi hjälp med avlopp till dusch och badkar samt toalett som skall bytas från vanlig till vägghängd. Samt installation av blandare/vatten till två handfat(1 med kommod), duschen och badkaret.

  Borås

Kommuninformation

Borås kommun har ca 101000 invånare och balanserar mellan småstad och storstad. Stor nog att rymma ett brett utbud av nöjen, kultur och service. Liten nog att ha allt inom bekvämt avstånd. Borås ligger i en folktät region i Västsverige. 1,5 miljoner människor bor inom 10 mils radie. Borås har av tradition varit en betydande industriregion, tidigare med tyngdpunkten inom textil- och konfektionsindustri