Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att lägga trägolv i Borås

Ett äkta trägolv är inte bara snyggt utan skönt att gå på och tillför en extra dimension i rummet. De vanligaste materialen i massiva trägolv är ek, ask, bok, furu, al, körsbär, lönn och björk. Vidare finns det en uppsjö av olika lacker och ytbehandlingar att välja bland. Ett tips är att kolla runt hos så många återförsäljare som möjligt för att hitta det trägolv som passar just dig bäst. Olika träslag har också olika hårdhet och därmed olika bra förmåga att stå emot stötar och tappade saker på golvet. Hållfastheten kan man också förbättra med olika ytbehandlingar. För en oinvigd är det en del jobb att lägga trägolv själv så det är många som väljer att lägga ut den här typen av jobb på en golvläggare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

George Anderson Golv AB

Adress: Varbergsvägen 48, BORÅS
Telefon: 033444777

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Golvläggning

  Byta plastmatta i badrum

  Borås
 • Golvläggning

  Lägga klinkers i bastu 6,6 kvadratmeter. Flytspackla innan.

  Borås
 • Golvläggning

  Hej skulle behöva hjälpa med att lägga laminat golv 70 kvadrat har tagit bort det gamla

  Borås
 • Golvläggning

  Jag har ett parkettgolv i hallen där 4-5 brickor blivit fukskadade och undrar hur mycket det kostar och om det går att endast byta ut dem?

  Borås
 • Golvläggning

  Vi vill isolera vårt källargolv med platonmatta samt laminat ovanpå. Just nu ligger stenklinkers direkt på betongplatta och det är väldigt kallt. Rummet och hallen är hyfsat rektangulära men det blir lite snedare vid trappan.

  Borås
 • Golvläggning

  Ett parkettgolv fr 1977/78 behöver bytas ut. Arean ca 70 kvadratmeter.

  Borås
 • Golvläggning

  Hej jag skulle behöva hjälp med att antingen om det är möjligt slipa ner trösklarna, eller byta de så jag inte har någon enorm nivåskillnad ok med 1,5cm idag är tröskeln högre på ena sidan och lägre på andra, högsta punkt 2,5cm och lägsta 1,5cm ca. Robotdammsugare som ska kunna köra över. Ser fram emot snabba svar och att någon kan utföra jobbet kanske redan idag fredag.

  Borås

Kommuninformation

Borås kommun har ca 101000 invånare och balanserar mellan småstad och storstad. Stor nog att rymma ett brett utbud av nöjen, kultur och service. Liten nog att ha allt inom bekvämt avstånd. Borås ligger i en folktät region i Västsverige. 1,5 miljoner människor bor inom 10 mils radie. Borås har av tradition varit en betydande industriregion, tidigare med tyngdpunkten inom textil- och konfektionsindustri