Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp att lägga trägolv i Stockholm

Ett äkta trägolv är inte bara snyggt utan skönt att gå på och tillför en extra dimension i rummet. De vanligaste materialen i massiva trägolv är ek, ask, bok, furu, al, körsbär, lönn och björk. Vidare finns det en uppsjö av olika lacker och ytbehandlingar att välja bland. Ett tips är att kolla runt hos så många återförsäljare som möjligt för att hitta det trägolv som passar just dig bäst. Olika träslag har också olika hårdhet och därmed olika bra förmåga att stå emot stötar och tappade saker på golvet. Hållfastheten kan man också förbättra med olika ytbehandlingar. För en oinvigd är det en del jobb att lägga trägolv själv så det är många som väljer att lägga ut den här typen av jobb på en golvläggare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Stockholms Interiörgolv AB

Adress: Åmmebergsgatan 38, Bandhagen
Telefon: 0856879883

Medlem av Golvbranschen

Öfverbergs Golv & Inredningar AB

Adress: Fredsforsstigen 22-24, Bromma
Telefon: 08332480

Medlem av Golvbranschen

Älta Golvservice AB

Adress: Svärdlångsvägen 39, Årsta
Telefon: 086474410

Medlem av Golvbranschen

Senast inkomna jobb

 • Golvläggning

  Hej Jag har utbildning som golvläggare och jag söker jobb

  Stockholm
 • Golvläggning

  Har en lättare vattenskada i mitt kök på 12 kvadratmeter. Vattnet har inte gått ner i bottenplattan men parketten har delat på sig. Dålig parkett.

  Stockholm
 • Golvläggning

  Hej, Jag behöver hjälp med att lägga golv, Marmoleum modular 25X25cm, 11kvm kök + 5kvm serveringsgång. Plattorna ska läggas diagonalt. Samt två 2 st mindre rum 5kvm per rum med tarkett golv ( trämönstrat).

  Stockholm
 • Golvläggning

  Lägga ny plastmatta i kök, 13m2 svart-och vitrutigt Nu är det väldigt slitna plastplattor, vill ha matta istället

  Stockholm
 • Golvläggning

  Hej, Jag behöver hjälp med att lägga mitt laminatgolv köpt från Bauhaus. Det ska vara i mitt kök samt arbetsrum, totalt 12 kvm. Mvh Sara Björck

  Stockholm
 • Golvläggning

  Jag köpte en lgh innan jul o flyttat in. Golvet i vardagsrummet (ca 16-18 kvm) är idag en fiskbensparkett som tyvärr sett sina bättre dagar. Den behöver bytas ut och därför önskar jag offert på detta arbete.

  Stockholm
 • Golvläggning

  Önskar få gamla golvsocklar borttagna, borttagning av parkettgolv och få det kastat på återvinningen. Underlagsmaterial och ny parkett inhandlad (pris 695:- inkl. Moms) och monterat.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.