Register

GRATIS TJÄNST

Hitta måleri i Västerås

Målning och tapetsering är vanligt att man vill anlita en yrkesman för att göra. Vanliga jobb som målare gör är målning av väggar, tak och fasader. Givetvis ingår även grundarbete i form av exempelvis spackling och slipning. Uppsättning av tapeter är också mycket vanliga jobb då det krävs en viss kompetens för att få det snyggt. En annan stor orsak att välja yrkesmän vad det gäller målning är säkerställa att man målningen sker med rätt typ av färg. Det är många olika färger som ska användas i olika miljöer och för olika ändamål.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Juni 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

MPA Måleriproduktion i Västmanl AB

Adress: Friledningsgatan 7, Västerås
Telefon: 021815300

Medlem av Målaremästarna

Målab Målerientreprenader AB

Adress: Sjöhagsvägen 8, Västerås
Telefon: 021177205

Medlem av Målaremästarna

Målericenter i Hässlö AB

Adress: Eskadergatan 16, Västerås
Telefon: 021128520

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Målning / Måleri

  Fasenden på nybyggd hus som är mellanstryken. Husets dimensioner 12mx7. 9m Husets höjd är 8. 4 till taknock och 6. 4 till takfot. Huset har sadeltak med med 27graders lutning.

  Västerås
 • Målning / Måleri

  Bostads AB Mimer i Västerås har beställt en balkongmålning på min balkong tillh. till min hyreslägenhet. Jag önskar att ni kontaktar mig!

  Västerås
 • Målning / Måleri

  Tapetsering av ett rum och återställning av borrhål i tak och vägg i samma rum. Rummet är ca 18 kvm

  Västerås
 • Målning / Måleri

  Jag och min man bor i villa och behöver hjälp med att måla våra utvändigt. Det är en 2-plansvilla med 8 fönster på bottenplan, av olika storlek, samt 6 fönster på plan 2, dit man behöver stege eller byggnadsställning för att komma åt. Fönstrena är i lite olika skick, där en del är i behov av skrapning.

  Västerås
 • Målning / Måleri

  Hej Jag vill måla mitt vardagsrum och hallen ,behövs ta bort tapeter,spackla och måla vägen , även taket behövs att måla ,undrar om ni har prisvärdering och när har ni tid för att komma och titta på vardagsrummet och hallen ?Ni kan nå mig på telefonnummer, 0736304869 Mvh/Shafiq

  Västerås
 • Målning / Måleri

  Jag önskar offert på målning av fasad med fasadlasyr. Total kvm angivna avser garage och hus. Fasaden är mellanstruken med fasadlasyr och behöver en strykning till ingen förbehandling behövs.

  Västerås
 • Målning / Måleri

  Lägenhet på totalt 74 kvm. Målning av väggar i vardagsrum + 2 sovrum i mitten på juli månad.

  Västerås

Kommuninformation

Västerås kommun är belägen i Västmanland ca 7 mil från Stockholm. Det är en stor kommun med ca 134600 invånare. Västerås är en av Sveriges äldsta städer då staden grundades redan år 990. Terrängen består mestadels av jordbruksbygd och klart dominerande inom näringslivet är ABB som är den största arbetsgivaren i kommunen. Det finns även mycket grafiska samt dataföretag.