Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med elinstallation i Västerås

En elinstallation kan handla om en mängd olika saker men det viktiga att veta är att de allra flesta jobb måste utföras av en behörig elinstallatör. Vissa enklare jobb kan man utföra själv om man har nödvändig kunskap men felaktiga installationer kan leda till allvarlig personfara och bränder. Det är alltså av yttersta vikt att anlita en behörig elinstallatör om du är osäker på hur jobben ska utföras. Vanliga jobb för en elinstallatör är exempelvis eldragning och installation av jordfelsbrytare som alla bör ha i sin bostad. En jordfelsbrytare innebär att strömmen bryts vid kortslutning för att förhindra personskador. Så se till att anlita en riktig elektriker.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

YIT Sverige AB

Adress: Elektrodgatan 3, VÄSTERÅS
Telefon: 021417191
Företaget finns på 90 orter i Sverige och erbjuder tjänster inom el-, larm-, data- och teleinstallation, service och energibesparing. Dessutom finns företaget i ytterligare 11 europeiska länder och i Ryssland. Företaget grundades 1901 som Allmänna Ingeniörsbyrån och bytte namn till Yleinen Insiniööritoimisto (YIT) i samband med etableringen i Helsingfors 1912.

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

VEKAB Storköksteknik AB

Adress: Gjutjärnsgatan 10, VÄSTERÅS
Telefon: 021300049

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Västerås Elkompetens AB

Adress: Omformargatan 14, VÄSTERÅS
Telefon: 021811316

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Senast inkomna jobb

 • Elinstallation

  Inkoppling av bastuaggregat 4,5 KW i badrum samt inkoppling av befintlig transformator till bastubelysning där behov av strömbrytare finns. I befintlig dosa i badrum finns fas, nolla och jord men antar att det behöver dras fram fler ledare så att bastuaggregatet kan kopplas in på 400 V.

  Västerås
 • Elinstallation

  Att montera fem lamputtag på taket (på befintliga dosor där elledningarna finns, huset är byggt 1982).

  Västerås
 • Elinstallation

  Har ett nytt spegelskåp med inbyggd belysning i badrummet. Detta ska kopplas in med elkablar från väggen. Spegelskåpet har som sagt redan inbyggd belysning så det är bara att koppla rätt kabel till rätt ställe i ”sockerbiten”.

  Västerås
 • Elinstallation

  Byte av 120 cm lysrör i garaget. De gamla har fastnat. Ev ny armatur.

  Västerås
 • Elinstallation

  Fördelning av inkommande befintlig el till bostadshuset, garaget och bod. Idag sitter en kopplingsdosa på väggen utomhus som fördelar ström till bostadshusets två normcentraler.

  Västerås
 • Elinstallation

  Jag vill flytta 2st eluttag 20 cm.

  Västerås
 • Elinstallation

  Dragning av el till nytt kök från befintliga uttag till nya uttag för bl. a. mikrovågsugn. Installation av bänkbelysning.

  Västerås

Kommuninformation

Västerås kommun är belägen i Västmanland ca 7 mil från Stockholm. Det är en stor kommun med ca 134600 invånare. Västerås är en av Sveriges äldsta städer då staden grundades redan år 990. Terrängen består mestadels av jordbruksbygd och klart dominerande inom näringslivet är ABB som är den största arbetsgivaren i kommunen. Det finns även mycket grafiska samt dataföretag.