Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med elinstallation i Västerås

En elinstallation kan handla om en mängd olika saker men det viktiga att veta är att de allra flesta jobb måste utföras av en behörig elinstallatör. Vissa enklare jobb kan man utföra själv om man har nödvändig kunskap men felaktiga installationer kan leda till allvarlig personfara och bränder. Det är alltså av yttersta vikt att anlita en behörig elinstallatör om du är osäker på hur jobben ska utföras. Vanliga jobb för en elinstallatör är exempelvis eldragning och installation av jordfelsbrytare som alla bör ha i sin bostad. En jordfelsbrytare innebär att strömmen bryts vid kortslutning för att förhindra personskador. Så se till att anlita en riktig elektriker.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 236 förfrågningar i September 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

YIT Sverige AB

Adress: Elektrodgatan 3, VÄSTERÅS
Telefon: 021417191
Företaget finns på 90 orter i Sverige och erbjuder tjänster inom el-, larm-, data- och teleinstallation, service och energibesparing. Dessutom finns företaget i ytterligare 11 europeiska länder och i Ryssland. Företaget grundades 1901 som Allmänna Ingeniörsbyrån och bytte namn till Yleinen Insiniööritoimisto (YIT) i samband med etableringen i Helsingfors 1912.

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

VEKAB Storköksteknik AB

Adress: Gjutjärnsgatan 10, VÄSTERÅS
Telefon: 021300049

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Västerås Elkompetens AB

Adress: Omformargatan 14, VÄSTERÅS
Telefon: 021811316

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Senast inkomna jobb

 • Elinstallation

  Koppla in el till takmonterade lampor och belysning i köksskåp. Även ett takuttag som ej fungerar.

  Västerås
 • Elinstallation

  Byta ut en gammal spegellampa (fastinstallation) i badrum samt dra ny utanpåliggande el/kanal för att kunna sätta en lampa (fast installation) i taket som idag inte finns. Badrummet är ca 188 x 188 cm och taklampan dras ut från spegellampan ca 1m i taket något diagonalt. Lamporna köper jag i förväg, övrigt material köper leverantören.

  Västerås
 • Elinstallation

  Hej Motorvärmaruttag för två bilar. Möjlighet att administrera inställningar med wifi. Det finns kabelrör från elcentral ut.

  Västerås
 • Elinstallation

  Problem med elektrisk golvvärme i ett badrum. Skulle kunna vara termostat eller liknade som inte fungerar. Behövar hjälp med felsökning och reparation.

  Västerås
 • Elinstallation

  Byta ut 5 st väggutag 2 st väggknappar ett elutag på balkongen nytt

  Västerås
 • Elinstallation

  Behöver hjälp med installation av två fasadbelysning ett eluttag samt en plejd dosa. Behöver ha klart detta under v43. Jag har lampor eluttag samt plejdosan.

  Västerås
 • Elinstallation

  Koppla sladd till golvvärmeshunt (märke LK M60 mini-shunt) från proppskåp i samma rum. Ca 1-1,5m kabeldragning. Önskar även byte av säkringsabonnemang, det som är nu är på 25A.

  Västerås

Kommuninformation

Västerås kommun är belägen i Västmanland ca 7 mil från Stockholm. Det är en stor kommun med ca 134600 invånare. Västerås är en av Sveriges äldsta städer då staden grundades redan år 990. Terrängen består mestadels av jordbruksbygd och klart dominerande inom näringslivet är ABB som är den största arbetsgivaren i kommunen. Det finns även mycket grafiska samt dataföretag.