Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med elinstallation i Umeå

En elinstallation kan handla om en mängd olika saker men det viktiga att veta är att de allra flesta jobb måste utföras av en behörig elinstallatör. Vissa enklare jobb kan man utföra själv om man har nödvändig kunskap men felaktiga installationer kan leda till allvarlig personfara och bränder. Det är alltså av yttersta vikt att anlita en behörig elinstallatör om du är osäker på hur jobben ska utföras. Vanliga jobb för en elinstallatör är exempelvis eldragning och installation av jordfelsbrytare som alla bör ha i sin bostad. En jordfelsbrytare innebär att strömmen bryts vid kortslutning för att förhindra personskador. Så se till att anlita en riktig elektriker.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 275 förfrågningar i Maj 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

YIT Sverige AB Region Umeå

Adress: Box 3115, UMEÅ
Telefon: 090871530
Företaget finns på 90 orter i Sverige och erbjuder tjänster inom el-, larm-, data- och teleinstallation, service och energibesparing. Dessutom finns företaget i ytterligare 11 europeiska länder och i Ryssland. Företaget grundades 1901 som Allmänna Ingeniörsbyrån och bytte namn till Yleinen Insiniööritoimisto (YIT) i samband med etableringen i Helsingfors 1912.

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Wiréns El AB

Adress: Verkholmen 24, TÄFTEÅ
Telefon: 09051303

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Vännäs El Service

Adress: V Vännfors 22, VÄNNÄS
Telefon: 093540048

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Senast inkomna jobb

 • Elinstallation

  Ställa in astrour som styr belysning i fönstren.

  Umeå
 • Elinstallation

  Anslutning av ny induktionshäll. Jag ska byta ut min gamla, så allt är klart med uttag för periplex-propp mm. Det är egentligen bara anslutningen mellan kabeln och stickproppen som jag är tveksam till att göra själv och tänker kan vara bättre att en fackman utför.

  Umeå
 • Elinstallation

  Behöver hjälp med att se över belysning utomhus. Skulle vilja ha det både tidsstyrt och att jag kan sätta av och på manuellt.

  Umeå
 • Elinstallation

  Behöver en ny dimmer för fyra lampor, en lampa släcks och dimmer blir överhettad, de övriga spotsen på samma dimmerrad står och vibrerar. dimmern är feldimensionerad. behöver också eventuellt se över två nya styrkontroller till golvvärme, båda är gamla och går ej att reglera värmen på ett vettigt sätt.

  Umeå
 • Elinstallation

  Besiktning av elinstallationer i sommarstuga i Sörmjöle. Elcentral i huvudbyggnad och friggebod bytta 2017. Utebelysning slocknat och dragning av el till förrådsbyggnad provisoriskt utförd.

  Umeå
 • Elinstallation

  Koppla en lampa och förlänga eleutag.

  Umeå
 • Elinstallation

  Byte av jordfelsbrytare, eller laga. . .

  Umeå

Kommuninformation

Umeå kommun ligger i Västerbotten och är den mest folkrika kommunen i norra Sverige med sina 112700 invånare. Terrängen är kuperad med många dalgångar. Näringslivet i Umeå är väldigt brett med totalt ca 11000 företag med många framgångsrika företag inom bioteknik, medicin och informationsteknologi.