Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med elinstallation i Umeå

En elinstallation kan handla om en mängd olika saker men det viktiga att veta är att de allra flesta jobb måste utföras av en behörig elinstallatör. Vissa enklare jobb kan man utföra själv om man har nödvändig kunskap men felaktiga installationer kan leda till allvarlig personfara och bränder. Det är alltså av yttersta vikt att anlita en behörig elinstallatör om du är osäker på hur jobben ska utföras. Vanliga jobb för en elinstallatör är exempelvis eldragning och installation av jordfelsbrytare som alla bör ha i sin bostad. En jordfelsbrytare innebär att strömmen bryts vid kortslutning för att förhindra personskador. Så se till att anlita en riktig elektriker.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 622 förfrågningar i Maj 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

YIT Sverige AB Region Umeå

Adress: Box 3115, UMEÅ
Telefon: 090871530
Företaget finns på 90 orter i Sverige och erbjuder tjänster inom el-, larm-, data- och teleinstallation, service och energibesparing. Dessutom finns företaget i ytterligare 11 europeiska länder och i Ryssland. Företaget grundades 1901 som Allmänna Ingeniörsbyrån och bytte namn till Yleinen Insiniööritoimisto (YIT) i samband med etableringen i Helsingfors 1912.

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Wiréns El AB

Adress: Verkholmen 24, TÄFTEÅ
Telefon: 09051303

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Vännäs El Service

Adress: V Vännfors 22, VÄNNÄS
Telefon: 093540048

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Senast inkomna jobb

 • Elinstallation

  Vi har byggt in verandan och behöver el dit. Den behöver dras från befintligt uttag vid trappen innanför ytterdörren (den inre), genom väggen till jordat eluttag. Vi vill även ha monterat dosa i taket för takbelysning, elen är dragen men den behövs kopplas in.

  Umeå
 • Elinstallation

  Installering lamputtag i rum som saknar detta då det byggts en vägg i vardagsrum för att skapa ett extra rum.

  Umeå
 • Elinstallation

  Vi Vill ha pris på att sänka tempgivare i 71 lägenheter från 180cm till 110 cm höjd.

  Umeå
 • Elinstallation

  Vi skall renovera ett kök i ett lägenhet i ett hus byggt på 60 talet. Vi behöver hjälp med att dra om elen. Det mesta ska vara på samma plats som det gamla köket men det ska in en diskmaskin och kyl/frys skall få en ny plats och gammal el behöver fixas.

  Umeå
 • Elinstallation

  Hej! Jag behöver en kontakt till min hårtork i badrummet. Vet inte om man måste ha någon typ av jordfelsbrytare?

  Umeå
 • Elinstallation

  Önskar indragning av mer el i ett redan befintligt uttag på en toalett för att kunna köra torktumlare och tvättmaskin samtidigt.

  Umeå
 • Elinstallation

  Installation av 2x16A 230V eluttag på husets baksida (utomhus). Anslutning från centralen mitt i huset och leds till baksida ca 15m.

  Umeå

Kommuninformation

Umeå kommun ligger i Västerbotten och är den mest folkrika kommunen i norra Sverige med sina 112700 invånare. Terrängen är kuperad med många dalgångar. Näringslivet i Umeå är väldigt brett med totalt ca 11000 företag med många framgångsrika företag inom bioteknik, medicin och informationsteknologi.