Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med elinstallation i Borås

En elinstallation kan handla om en mängd olika saker men det viktiga att veta är att de allra flesta jobb måste utföras av en behörig elinstallatör. Vissa enklare jobb kan man utföra själv om man har nödvändig kunskap men felaktiga installationer kan leda till allvarlig personfara och bränder. Det är alltså av yttersta vikt att anlita en behörig elinstallatör om du är osäker på hur jobben ska utföras. Vanliga jobb för en elinstallatör är exempelvis eldragning och installation av jordfelsbrytare som alla bör ha i sin bostad. En jordfelsbrytare innebär att strömmen bryts vid kortslutning för att förhindra personskador. Så se till att anlita en riktig elektriker.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

YIT Sverige AB Installation Borås

Adress: Industrigatan 6, BORÅS
Telefon: 033474100
Företaget finns på 90 orter i Sverige och erbjuder tjänster inom el-, larm-, data- och teleinstallation, service och energibesparing. Dessutom finns företaget i ytterligare 11 europeiska länder och i Ryssland. Företaget grundades 1901 som Allmänna Ingeniörsbyrån och bytte namn till Yleinen Insiniööritoimisto (YIT) i samband med etableringen i Helsingfors 1912.

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

TBB El &Teleinstallationer AB

Adress: Box 20033, BORÅS
Telefon: 033121080

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Sjuhärads El och Energiservice AB

Adress: Ön Tärby, Vallen, FRISTAD
Telefon: 033265588

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Senast inkomna jobb

 • Elinstallation

  Uppgradering av säkring i privat villa pga installation av laddbox. I dagsläget 16A. Installation samt kontakt med Borås Elnät.

  Borås
 • Elinstallation

  - Koppla ny spis ( Kabel finns men ingen kontakt ) - Väggutagg vid diskho fungerar inte - Väggutagg toaleten utdragen behöver fästas

  Borås
 • Elinstallation

  Behöver höja min huvudsäkring från 16 A till 20 A.

  Borås
 • Elinstallation

  Jag skulle behöva hjälp med med att höja min huvudsäkring från 16A till 20A, samt att ni underrättar Borås Elnät om förändringen.

  Borås
 • Elinstallation

  Installera el-uttag i badrummet. Har en tvättmaskin där men inget uttag. Elcentral i lägenheten är av äldre slag.

  Borås
 • Elinstallation

  Behöver 3 utvändiga elluttag på min altan. Har ingenting idag, samt 5-10 spotar som jag vill ha nedsänkt i altanen. Ev appstyrt system eller en av/på knapp.

  Borås
 • Elinstallation

  Hej jag vill ha framdragit ström till ett 400 uttag i kök mvh morgan

  Borås

Kommuninformation

Borås kommun har ca 101000 invånare och balanserar mellan småstad och storstad. Stor nog att rymma ett brett utbud av nöjen, kultur och service. Liten nog att ha allt inom bekvämt avstånd. Borås ligger i en folktät region i Västsverige. 1,5 miljoner människor bor inom 10 mils radie. Borås har av tradition varit en betydande industriregion, tidigare med tyngdpunkten inom textil- och konfektionsindustri