Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med elinstallation i Borås

En elinstallation kan handla om en mängd olika saker men det viktiga att veta är att de allra flesta jobb måste utföras av en behörig elinstallatör. Vissa enklare jobb kan man utföra själv om man har nödvändig kunskap men felaktiga installationer kan leda till allvarlig personfara och bränder. Det är alltså av yttersta vikt att anlita en behörig elinstallatör om du är osäker på hur jobben ska utföras. Vanliga jobb för en elinstallatör är exempelvis eldragning och installation av jordfelsbrytare som alla bör ha i sin bostad. En jordfelsbrytare innebär att strömmen bryts vid kortslutning för att förhindra personskador. Så se till att anlita en riktig elektriker.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i Augusti 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

YIT Sverige AB Installation Borås

Adress: Industrigatan 6, BORÅS
Telefon: 033474100
Företaget finns på 90 orter i Sverige och erbjuder tjänster inom el-, larm-, data- och teleinstallation, service och energibesparing. Dessutom finns företaget i ytterligare 11 europeiska länder och i Ryssland. Företaget grundades 1901 som Allmänna Ingeniörsbyrån och bytte namn till Yleinen Insiniööritoimisto (YIT) i samband med etableringen i Helsingfors 1912.

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

TBB El &Teleinstallationer AB

Adress: Box 20033, BORÅS
Telefon: 033121080

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Sjuhärads El och Energiservice AB

Adress: Ön Tärby, Vallen, FRISTAD
Telefon: 033265588

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Senast inkomna jobb

 • Elinstallation

  Jorda uttag i 2 rum samt byta ut proppskåp och byta ut uttag i 3 rum.

  Borås
 • Elinstallation

  Vill du byta från ojordat till jordat vägguttag i hela huset (ca 20 st) Har ett proppskåp och vill byta ut det mot en nyare elcentral med jordfelsbrytare. Vill också ändra ampere i huset från 16 till 20.

  Borås
 • Elinstallation

  Vill flytta tak belysningensplats i vardagsrummet. Totalt 3 uttag som behöver ändras så de blir proportionella

  Borås
 • Elinstallation

  Dra in ström i garage. Ansluta garagedörr (motor) Ansluta 4st strömuttag i panelen. Panelen behöver monteras på väggen med 4st skruvar Köpa in 20st spots som styrs av mörkersensor och dra in ström i dessa

  Borås
 • Elinstallation

  Ta bort massa eluttag från väggar

  Borås
 • Elinstallation

  Jag är intresserad av en Easee laddbox till hemmet, och skulle vilja be om ett kostnadsförslag, inklusive Easee-engheten. Själva installationen bör vara tämligen snabb och enkel(och inget eller lite material utanför Easee-enheten lär behövas), då tidigare fastighetsägare hade en Easee-laddbox, och installationen utom just själva Easee-enheten finns kvar (dvs egen fas med JFB samt kablage) och det enda som lär behövas är att öppna dosan och koppla in/skruva fast Easee-enheten. Fastigheten finns i Sjömarken utanför Borås.

  Borås
 • Elinstallation

  Vi skulle behöva kolla över elen i våran radhus som är 96kvm suteränghus och dra nya eluttag i vissa ställen och byta elledningar om det behövs.

  Borås

Kommuninformation

Borås kommun har ca 101000 invånare och balanserar mellan småstad och storstad. Stor nog att rymma ett brett utbud av nöjen, kultur och service. Liten nog att ha allt inom bekvämt avstånd. Borås ligger i en folktät region i Västsverige. 1,5 miljoner människor bor inom 10 mils radie. Borås har av tradition varit en betydande industriregion, tidigare med tyngdpunkten inom textil- och konfektionsindustri