Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med elinstallation i Borås

En elinstallation kan handla om en mängd olika saker men det viktiga att veta är att de allra flesta jobb måste utföras av en behörig elinstallatör. Vissa enklare jobb kan man utföra själv om man har nödvändig kunskap men felaktiga installationer kan leda till allvarlig personfara och bränder. Det är alltså av yttersta vikt att anlita en behörig elinstallatör om du är osäker på hur jobben ska utföras. Vanliga jobb för en elinstallatör är exempelvis eldragning och installation av jordfelsbrytare som alla bör ha i sin bostad. En jordfelsbrytare innebär att strömmen bryts vid kortslutning för att förhindra personskador. Så se till att anlita en riktig elektriker.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

YIT Sverige AB Installation Borås

Adress: Industrigatan 6, BORÅS
Telefon: 033474100
Företaget finns på 90 orter i Sverige och erbjuder tjänster inom el-, larm-, data- och teleinstallation, service och energibesparing. Dessutom finns företaget i ytterligare 11 europeiska länder och i Ryssland. Företaget grundades 1901 som Allmänna Ingeniörsbyrån och bytte namn till Yleinen Insiniööritoimisto (YIT) i samband med etableringen i Helsingfors 1912.

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

TBB El &Teleinstallationer AB

Adress: Box 20033, BORÅS
Telefon: 033121080

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Sjuhärads El och Energiservice AB

Adress: Ön Tärby, Vallen, FRISTAD
Telefon: 033265588

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Senast inkomna jobb

 • Elinstallation

  Vår diskmaskin utlöser huvudsäkringen när program kör. Problem uppstod nyligen strax vid nyår. Vi förstår inte varför prövat med högre säkring som inte får plats i hylsan.

  Borås
 • Elinstallation

  Proppskåp:porslinsäkringar. Alt.

  Borås
 • Elinstallation

  Vi ska renovera ett mindre badrum på 3 m2 och vill anlita elektriker. Det vi önskar hjälp med är installation av golvvärme (el) tak-spottar (ca 4 st), väggbelysning vid spegel samt frånluftsfläkt. Dessutom installation av ytterligare två fläktar i annat badrum samt i tvättstuga.

  Borås
 • Elinstallation

  En nybyggt lösvirkes hus på ca 166kvm. Byggarean är på 112,4kvm. Jag vill ha en offert på hela elinstallationen för detta hus.

  Borås
 • Elinstallation

  Hej, Vi bor i ett radhus med 3 plan 100 kvm totalt. Lamporna i huset på samtliga plan styrs via dimmer, dessa är inte LED anpassade. Jag skulle behöva kolla med en elektriker om kan LED anpassa de befintliga eller byta ut dem?

  Borås
 • Elinstallation

  Hej, jag önskar få tre stycken LED-taklampor av märket Lindby installerade i varsitt rum i min lägenhet i Borås. De skall fästas med 2-4 skruvar i taket per taklampa och hål bör borras för dessa. Takskruvar saknas.

  Borås
 • Elinstallation

  En förfråga angående motering av 2st spotlight i mitt kök har två gamla i köket just som jag vill byta ut. Tänkte arbete plus om nu fixar två spotlight.

  Borås

Kommuninformation

Borås kommun har ca 101000 invånare och balanserar mellan småstad och storstad. Stor nog att rymma ett brett utbud av nöjen, kultur och service. Liten nog att ha allt inom bekvämt avstånd. Borås ligger i en folktät region i Västsverige. 1,5 miljoner människor bor inom 10 mils radie. Borås har av tradition varit en betydande industriregion, tidigare med tyngdpunkten inom textil- och konfektionsindustri