Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med elinstallation i Helsingborg

En elinstallation kan handla om en mängd olika saker men det viktiga att veta är att de allra flesta jobb måste utföras av en behörig elinstallatör. Vissa enklare jobb kan man utföra själv om man har nödvändig kunskap men felaktiga installationer kan leda till allvarlig personfara och bränder. Det är alltså av yttersta vikt att anlita en behörig elinstallatör om du är osäker på hur jobben ska utföras. Vanliga jobb för en elinstallatör är exempelvis eldragning och installation av jordfelsbrytare som alla bör ha i sin bostad. En jordfelsbrytare innebär att strömmen bryts vid kortslutning för att förhindra personskador. Så se till att anlita en riktig elektriker.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Juni 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Rugstens El AB

Adress: Florettgatan 23, HELSINGBORG
Telefon: 042150960

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Installationsgruppen i HBG AB

Adress: Minörgatan 17, HELSINGBORG
Telefon: 0424535350

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Palms Elservice Bertil Palm

Adress: Lindhultsgatan 26, RAMLÖSA
Telefon: 042297688

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Senast inkomna jobb

 • Elinstallation

  Installation av ett spabad.

  Helsingborg
 • Elinstallation

  Det är två motorstyrda markiser som vi vill få inkopplade. Den första är i köket. Kabeln, ojordad kommer in till vänster om fönstret.

  Helsingborg
 • Elinstallation

  Hjälp med installera/ dra 3-fasledning till utepoolmed 6 kw värmare ca 20 m på huset sedan ca 8 m ut i trädgården. Låda på takutsprång går att använda för att lägga kabel längs med huset.

  Helsingborg
 • Elinstallation

  Kontrollera och eventuellt dra om el i källare . Bytta samtidigt alla el. uttag (6 st och strömbrytare 3 st). Dra ny ledning till dräneringspump utomhus via källare vägg. Bytta strömbrytare till tvättmaskin i tvättstugan källare. Installera belysning i förråd intill huset. Kontrollera el. installation i hela huset samt komplettera om något bör byttas

  Helsingborg
 • Elinstallation

  Dra ut ledning till el uttag utomhus via en källare vägg. Bytta alla vägg uttag och strömbrytare och om det behövs ledningar som är utanpåliggande i källare. Installera belysning i föröd intill huset . Konntrollera övrig el. instalation i hela huset som är rördragning(flexrör alt. plaströr). Bytta en äldre ströbrytare till tvättmaskin i tvättstugan.

  Helsingborg
 • Elinstallation

  Dra om el på 75kvm, (har idag blandat mellan ojordade och jordade uttag till dem div uttagen. Så dem som behöver nya kablar, ersätta dem) installera nya uttag kök (häll, ugn, kyl/frys), Installera 7 spotlights tak plus 2 lamputtag tak.

  Helsingborg
 • Elinstallation

  Montera en lampa Och höja en annan lampa

  Helsingborg

Kommuninformation

Helsingborgs kommun i Skåne är belägen vid havet vid Öresund och har ca 126500 invånare. Näringslivet är mångfacetterat, men tyngdpunkten ligger på logistik, IT, livsmedel samt läkemedel och hälsa.