Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med elinstallation i Linköping

En elinstallation kan handla om en mängd olika saker men det viktiga att veta är att de allra flesta jobb måste utföras av en behörig elinstallatör. Vissa enklare jobb kan man utföra själv om man har nödvändig kunskap men felaktiga installationer kan leda till allvarlig personfara och bränder. Det är alltså av yttersta vikt att anlita en behörig elinstallatör om du är osäker på hur jobben ska utföras. Vanliga jobb för en elinstallatör är exempelvis eldragning och installation av jordfelsbrytare som alla bör ha i sin bostad. En jordfelsbrytare innebär att strömmen bryts vid kortslutning för att förhindra personskador. Så se till att anlita en riktig elektriker.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Nykils Elinstallationer AB

Adress: Tobo Nykil, NYKIL
Telefon: 013332053

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Liljas Elektriska AB, Johnny

Adress: Kungsbrovägen 7, LJUNGSBRO
Telefon: 01365040

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Johanssons El i Ljungsbro AB, C

Adress: Ljungbackagatan 6, LJUNGSBRO
Telefon: 01366712

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Senast inkomna jobb

 • Elinstallation

  Hej! Jag har en klädkammare i min lägenhet där jag väldigt gärna skulle vilja ha ett eluttag installerat. Eventuellt har jag även en granne med samma planlösning som skulle kunna vara intresserad av samma typ av installation.

  Linköping
 • Elinstallation

  Vi är nyinflyttade och huset har massor med dimmers, vissa till halogen- och vissa till LED lampor. Vi skulle vilja antingen ta bort dimmer funktionerna helt eller byta till LED där det saknas. Vi har även vissa lampor i badrummet som behöver bytas till LED.

  Linköping
 • Elinstallation

  Dra fram el från egen 16A säkring till Panasonic luftvärmepump (pumpen är redan installerad och drivs provisoriskt med stickpropp från skarvsladd) samt installera säkerhetsbrytare. Elcentral finns i nära anslutning till pumpen.

  Linköping
 • Elinstallation

  Önskar offert för installation av jordfelsbrytare i villa/parhus i Linghem ansluten till Tekniska verken med en huvudsäkring på 16A. Elskåp är placerat vid entré med marginal för installation jordfelsbrytare bredvid (eller i anslutning till).

  Linköping
 • Elinstallation

  Hej! Vi har ett par olika projekt vi vill ha hjälp med. Det är ett äldre hus med utanpåliggande el.

  Linköping
 • Elinstallation

  Vi är en samfällighet som ska sätta upp en hjärtstartare i ett förråd. Vi kan se att det finns en lampa i förrådet så någon slags el är dragen dit. Men vi skulle behöva ett eluttag installerat där.

  Linköping
 • Elinstallation

  Göra två eluttag på fasad, till gräsklippare och vattenpump. Gärna med dubbla uttag. En på västra väggen och en på norra.

  Linköping

Kommuninformation

Linköping är Sveriges femte största kommun med ca 142000 invånare. Modern livsmedelsindustri samt högteknologisk forskning och utveckling är viktiga profilområden för Linköping. Viktigt för kommunen är samarbetet mellan näringslivet och universitetet.