Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med elinstallation i Eskilstuna

En elinstallation kan handla om en mängd olika saker men det viktiga att veta är att de allra flesta jobb måste utföras av en behörig elinstallatör. Vissa enklare jobb kan man utföra själv om man har nödvändig kunskap men felaktiga installationer kan leda till allvarlig personfara och bränder. Det är alltså av yttersta vikt att anlita en behörig elinstallatör om du är osäker på hur jobben ska utföras. Vanliga jobb för en elinstallatör är exempelvis eldragning och installation av jordfelsbrytare som alla bör ha i sin bostad. En jordfelsbrytare innebär att strömmen bryts vid kortslutning för att förhindra personskador. Så se till att anlita en riktig elektriker.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 618 förfrågningar i December 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

NW Marin El och Smide

Adress: Bärstavägen 8, Stora sundby
Telefon: 0735313299
Ett företag som utför service och reparationer på båtar, husvagnar, veteranbilar samt bygger nytt. Sen utförs även smides jobb innom hus och fastigheter m.m.

Dala Kylservice AB

Adress: Gästgivarvägen 17, Bjursås
Telefon: 073-3400345
Vi jobbar med allt inom kyl- frys, klimatkyla och värmepumpar. Säljer företrädesvis Daikin men tar även hem andra märken vid önskemål. Med 25 år i branschen finns kunskaperna.

ACDC elektro AB

Adress: kungsgatan 87, Eskilstuna
Telefon: 016-5428643
ACDC Elektro AB är ett ny etablerat elinstallations företag, och vi utför alla i branschen förekommande elektriska och teletekniska installationer. Vi har en bred bransch erfarenhet, från elektriker på industri, service och installationssidan, tekniker, projektledning, kalkylering och konsultativ verksamhet. Med den erfarenheten i ryggen, är vi beredda att åta oss allt, från totallösningar till mindre service arbeten. Vår ambition är att med välutbildade och kompetenta medarbetare vara ett naturligt val för våra uppdragsgivare. Vi har en stark känsla för ekonomi i såväl stora som små beslut och är därför alltid måna om att leverera den bästa lösningen för kunden, såväl tekniskt som ekonomiskt. Kontoret ligger i Eskilstuna, på Kungsgatan 87, men vi utför arbeten i hela Sverige. Vi är medlemmar i EIO och arbetar med EIO Q och följer ISO 9001 samt 14001. Välkommen med förfrågningar!

Senast inkomna jobb

 • Elinstallation

  Installation av 2st vägglampor på veranda

  Eskilstuna
 • Elinstallation

  Åtgärdande av bristfällig mätarplats. Kablar saknar isolering. Tejpat kablar som ej har isolering. Utgående kabel ansluten till elmätaren. Skall vara en plint och sedan RK-ledare till mätaren.

  Eskilstuna
 • Elinstallation

  Lösa problem bastuaggregat - jordfelsbrytare. Gammalt aggregat, men lite använt sista 20 åren. Köpa nytt ????

  Eskilstuna
 • Elinstallation

  Hej, har ett förråd på övervåningen som jag vill ta bort. Det går dock några elkablar (ström och gammal telefonjack som kan tas bort) som behöver flyttas. Jag tror inte det är så stort jobb, men ni vet bättre än mig.

  Eskilstuna
 • Elinstallation

  Vi har nyligen köp ett hus och skulle sätta upp en lampa i stugan som ligger bakom huvudhuset. Då gick strömmen i stugan, men inte någon annanstans. Vi kollade i elskåpet som finns i huset men ingen säkring har gått och stugans el verkar inte var kopplad dit.

  Eskilstuna
 • Elinstallation

  Dra ny utanpåliggande el i kök, matplats och hall. 5 eluttag + taklampa i köket (ca 16 kvm), 3 eluttag + taklampa vid matplatsen (ca 14 kvm) och taklampa i hallen

  Eskilstuna
 • Elinstallation

  Dra el till spabad 2*16A säkringar samt 10m långt till spabad från elskåpet

  Eskilstuna

Kommuninformation

Eskilstuna kommun har ca 95000 invånare. Eskilstuna har en lång industritradition och närheten till sjöarna Hjälmaren och Mälaren, var en gång i tiden viktiga förutsättningar för utvecklingen av näringsliv och handel.