Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med elinstallation i Uppsala

En elinstallation kan handla om en mängd olika saker men det viktiga att veta är att de allra flesta jobb måste utföras av en behörig elinstallatör. Vissa enklare jobb kan man utföra själv om man har nödvändig kunskap men felaktiga installationer kan leda till allvarlig personfara och bränder. Det är alltså av yttersta vikt att anlita en behörig elinstallatör om du är osäker på hur jobben ska utföras. Vanliga jobb för en elinstallatör är exempelvis eldragning och installation av jordfelsbrytare som alla bör ha i sin bostad. En jordfelsbrytare innebär att strömmen bryts vid kortslutning för att förhindra personskador. Så se till att anlita en riktig elektriker.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i Mars 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Dala Kylservice AB

Adress: Gästgivarvägen 17, Bjursås
Telefon: 073-3400345
Vi jobbar med allt inom kyl- frys, klimatkyla och värmepumpar. Säljer företrädesvis Daikin men tar även hem andra märken vid önskemål. Med 25 år i branschen finns kunskaperna.

JEROC El & Fastighetstjänst ab

Adress: Uppsalavägen3, rimbo
Telefon: 070-2342878
Elföretaget med det lilla extra

Mella El AB

Adress: Vreta Strandväg 56, UPPSALA
Telefon: 0705870480

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Senast inkomna jobb

 • Elinstallation

  Badrummet, sovrummet och delar av köket delar säkring vilket gör att säkringen går om exempelvis kaffebryggare och diskmaskin sätts på samtidigt. Behöver dela upp elen i köket så att det är delat på fler säkringar. Det finns i nuläget två lediga säkringar.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Vi har skrivit avtal med ett bolag som ska installera solceller på vår villa i Gamla Uppsala med start 10 maj och letar efter någon i Uppsala som har erfarenhet av att göra en oberoende besiktning. Referenser önskas.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Hej, vi är i behov av flera mindre elinstallationer i vårt hus. Dessa involverar:Vi har fyra tvättmaskiner som vi skulle vilja köra parallellt.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Jag skulle vilja ha infravärme på vår inglasade altan och därför undrar jag om ni tar er an denna typ av jobb?Kan ni även rekommendera takfäst infravärme?Altanen är 8 kvm.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Behöver få hjälp att installera ett bastuaggregat/byta ut ett gammalt mot ett nytt som vi köpt in till en förening/hyresgästförening. Det ska alltså bara kopplas in på befintlig plats med befintlig timer. Ev kanske en kabel måste bytas, som ser rostig ut, men vill ha hjälp att kolla detta också.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Behöver hjälp med att koppla bort gammal torktumlare (fast elinstallation) och koppla in nya torktumlaren. Får gärna två prisförslag:1.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Polarpumpen installerade en AC hos mig. Jag vill få hjälp med fast elkoppling. Eluttag finns i närheten och just nu kopplades AC med stickpropp till eluttag.

  Uppsala

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.