Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med elinstallation i Uppsala

En elinstallation kan handla om en mängd olika saker men det viktiga att veta är att de allra flesta jobb måste utföras av en behörig elinstallatör. Vissa enklare jobb kan man utföra själv om man har nödvändig kunskap men felaktiga installationer kan leda till allvarlig personfara och bränder. Det är alltså av yttersta vikt att anlita en behörig elinstallatör om du är osäker på hur jobben ska utföras. Vanliga jobb för en elinstallatör är exempelvis eldragning och installation av jordfelsbrytare som alla bör ha i sin bostad. En jordfelsbrytare innebär att strömmen bryts vid kortslutning för att förhindra personskador. Så se till att anlita en riktig elektriker.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 026 förfrågningar i Juli 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Dala Kylservice AB

Adress: Gästgivarvägen 17, Bjursås
Telefon: 073-3400345
Vi jobbar med allt inom kyl- frys, klimatkyla och värmepumpar. Säljer företrädesvis Daikin men tar även hem andra märken vid önskemål. Med 25 år i branschen finns kunskaperna.

JEROC El & Fastighetstjänst ab

Adress: Uppsalavägen3, rimbo
Telefon: 070-2342878
Elföretaget med det lilla extra

Mella El AB

Adress: Vreta Strandväg 56, UPPSALA
Telefon: 0705870480

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Senast inkomna jobb

 • Elinstallation

  Jag behöver hjälp med en el central ska flytta ca 25-30 cm vänster till väggen, ska dra två nya vägguttag i köket, kanske byta några el brytare.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Våran spis säkring fungerar inte ordentligt vilket gör spisen att låsa upp sig och inte fungerar längre . sedan efter några timmer kommer och fungerar igen . Jag går utomland på fredag så min familj ska vara hemma och ska dem ha problem för matlagning . Jag skulle helst att komma någon till oss och fixa felet imorgon eller torsdag tack .

  Uppsala
 • Elinstallation

  Jag behöver hjälp med några mindre jobb. 1) Bytt av dimmer till taklampa. 2) Felsöka och laga problem med lampor under köksskåp som har slutat fungera.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Har köpt en lägenhet som saknar eluttag under diskbänken, jag vill ha det då jag ska installera en diskmaskin, vill även byta ut övriga eluttag i lägenheten till nya, det är ca 10 st. Om möjligt skulle jag även vilja byta till en jordfällsbrytare(?) då det sitter gamla porslinsproppar i elskåpet.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Jag renoverar ett kök och behöver dra ny el till köket. Kontakter till häll, ugn, mikro, fläkt etc. Det är ett litet mindre kök i en uthyrningsdel.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Efter att ha rivit en vägg fanns det elluttag på den väggen. Vi vill inte sätta plastkåpor på dem utan hällre att de tas bort helt. Vi vill behålla något uttag.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Byte av fast monterad taklampa i kök. Ingen borrning behövs, endast omkoppling av kablar och att få lampan att hänga snyggt.

  Uppsala

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.