Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med elinstallation i Uppsala

En elinstallation kan handla om en mängd olika saker men det viktiga att veta är att de allra flesta jobb måste utföras av en behörig elinstallatör. Vissa enklare jobb kan man utföra själv om man har nödvändig kunskap men felaktiga installationer kan leda till allvarlig personfara och bränder. Det är alltså av yttersta vikt att anlita en behörig elinstallatör om du är osäker på hur jobben ska utföras. Vanliga jobb för en elinstallatör är exempelvis eldragning och installation av jordfelsbrytare som alla bör ha i sin bostad. En jordfelsbrytare innebär att strömmen bryts vid kortslutning för att förhindra personskador. Så se till att anlita en riktig elektriker.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 823 förfrågningar i September 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Dala Kylservice AB

Adress: Gästgivarvägen 17, Bjursås
Telefon: 073-3400345
Vi jobbar med allt inom kyl- frys, klimatkyla och värmepumpar. Säljer företrädesvis Daikin men tar även hem andra märken vid önskemål. Med 25 år i branschen finns kunskaperna.

JEROC El & Fastighetstjänst ab

Adress: Uppsalavägen3, rimbo
Telefon: 070-2342878
Elföretaget med det lilla extra

Mella El AB

Adress: Vreta Strandväg 56, UPPSALA
Telefon: 0705870480

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Senast inkomna jobb

 • Elinstallation

  Uppdraget består i att till en bostadsrättsförening (radhus, 10 st) genomföra installation av ett dubbeluttag på framsidan vid entrédörr. Beräknat material är ca 2-2,5m kabel, väggenomförning enligt godkänd norm, jordat dubbeluttag i svart/grått, klamring av kabel på list, tätning av väggenomföring (mot råttor och dylikt). Arbetet ska utföras av certifierad elektriker som kan lämna över giltig dokumentation till föreningen.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Installera ny induktionshäll

  Uppsala
 • Elinstallation

  Jag vill ha en dimmer installerad istället för den befintliga strömbrytaren, på samma ställe- i mitt matrum.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Hej! Behöver montering av en taklampa. Kan skicka bilder för lättare uppskattning om det behövs.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Hej! Propparna går hela tiden i garaget sedan några dagar… Elinstallationen är drygt 50 år gammal. I garaget finns uttag för 2x2 proppar.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Byta 3 st huvudsäkring från 25 till 16 A + rådfråga om det funkar.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Renoverar mitt 50-talskök(och 2 strömbrytare i vardagsrummet) och behöver hjälp med följande;Installation av 2 st armaturer i taket ( jag köper ) styrda via dimring med återfjädrande tryckknapp Byta armaturer under överskåp till led-ramper ( totalt 2 st, evt köper jag själva armaturen) Ny 2-polig brytare vid ingång Demontera uttag till lampa över fönster Ny krok i tak till lampa över köksbord Ev anpassning ev eluttag till köksfläkt Nytt eluttag på vägg över köksbänk Nytt eluttag vid lilla köksbänken Byta 1 st dimmer i vardagsrum till vrid med on/off tryckfunktion Sätta antennkabel i vardagsrum i list

  Uppsala

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.