Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med elinstallation i Uppsala

En elinstallation kan handla om en mängd olika saker men det viktiga att veta är att de allra flesta jobb måste utföras av en behörig elinstallatör. Vissa enklare jobb kan man utföra själv om man har nödvändig kunskap men felaktiga installationer kan leda till allvarlig personfara och bränder. Det är alltså av yttersta vikt att anlita en behörig elinstallatör om du är osäker på hur jobben ska utföras. Vanliga jobb för en elinstallatör är exempelvis eldragning och installation av jordfelsbrytare som alla bör ha i sin bostad. En jordfelsbrytare innebär att strömmen bryts vid kortslutning för att förhindra personskador. Så se till att anlita en riktig elektriker.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     961 förfrågningar i Maj 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Dala Kylservice AB

Adress: Gästgivarvägen 17, Bjursås
Telefon: 073-3400345
Vi jobbar med allt inom kyl- frys, klimatkyla och värmepumpar. Säljer företrädesvis Daikin men tar även hem andra märken vid önskemål. Med 25 år i branschen finns kunskaperna.

JEROC El & Fastighetstjänst ab

Adress: Uppsalavägen3, rimbo
Telefon: 070-2342878
Elföretaget med det lilla extra

Mella El AB

Adress: Vreta Strandväg 56, UPPSALA
Telefon: 0705870480

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Senast inkomna jobb

 • Elinstallation

  1. Uppsäkring från 25A till 35A Huvudsäkring. 2.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Hjälp med att avgöra om det ska vara 230v eller 400v till spis inför installation

  Uppsala
 • Elinstallation

  Byta 17 gamla lysrörsarmaturer mot LED på en förskola. Dom flesta sitter på balkar eller undertak med lösa skivor.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Hej! Vi renoverar en liten lägenhet i centrala Uppsala. Just nu finns bara 10 ampere till "köksdelen" och vi behöver uppgradera så att en kyl (liten som står på golvet), en mikro och en häll med 2 st plattor kan köras "samtidigt".

  Uppsala
 • Elinstallation

  Vi skulle vilja ersätta det gamla eluttaget till tvättmaskin och torktumlare i badrummet med vanliga stickkontaktsuttag. De gamla skulle innebära att elkablarna på maskinerna kapas och kopplas direkt in i väggen, vilket vi vill undvika genom att installera nya uttag för stickkontakter.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Vi vill byta ut ett gammalt eluttag (där kablarna måste klippas och installeras direkt i väggen) för tvättmaskin och torktumlare i badrummet till stickkontaktsuttag.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Vi behöver en elektriker som kan byta kopplingsdosan till vår induktionshäll. Den vi har är tydligen för utomhusbruk och vi behöver en för innomhusbruk. Vi har en ny häll som ska installeras och installatörerna från Elgiganten säger att de inte kan installera hällen med nuvarande dosa, så vi behöver dosan bytt så fort som möjligt.

  Uppsala

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.