Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med elinstallation i Malmö

En elinstallation kan handla om en mängd olika saker men det viktiga att veta är att de allra flesta jobb måste utföras av en behörig elinstallatör. Vissa enklare jobb kan man utföra själv om man har nödvändig kunskap men felaktiga installationer kan leda till allvarlig personfara och bränder. Det är alltså av yttersta vikt att anlita en behörig elinstallatör om du är osäker på hur jobben ska utföras. Vanliga jobb för en elinstallatör är exempelvis eldragning och installation av jordfelsbrytare som alla bör ha i sin bostad. En jordfelsbrytare innebär att strömmen bryts vid kortslutning för att förhindra personskador. Så se till att anlita en riktig elektriker.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     924 förfrågningar i Februari 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

By Del Elektriker

Adress: , Köpenhamn
Telefon:

Autoriseret Elektriker

Adress: , Köpenhamn
Telefon:

Norh ApS

Adress: , Tjönarp
Telefon:

Senast inkomna jobb

 • Elinstallation

  Vi skulle vilja få åtgärdat tre mindre eluppdrag:1. Vi har en paxfläkt som behöver avinstalleras i ett badrum, och ersättas med en enkel ventil.

  Malmö
 • Elinstallation

  Jag vill installera LED-ljus i min bokhylla. Jag har satt ihop en bokhylla själv med Ikea-möbler som nu är platsbyggd och vill ha belysning i bokhyllan. Xcen. se har exempel på hur jag vill att det ska se ut.

  Malmö
 • Elinstallation

  Min nuvarande tvättmaskin är inte inkopplad med stickkontakt utan är inkopplade med trådarna i en dosa. Nu när jag ska köpa ny tvättmaskin så vill jag ersätta dosan med ett stickkontakt-uttag.

  Malmö
 • Elinstallation

  Uppsättning av 5 st lampor i lägenhet, inga jätte komplicerade lampor, 3 st från Ikea.

  Malmö
 • Elinstallation

  Vi har en taklampa Flos Sarfatti /18 som vi behöver hjälp med att fastna till taket. Att den blir rätt längd.

  Malmö
 • Elinstallation

  Hej, Behöver av auktoriserad elektriker med el besiktning lägenhet med dokumentation. Kontroll Elskåp/ elcentral. uttag mäta spånningen i lägenheten, se el ledningar.

  Malmö
 • Elinstallation

  Jag vill installera en diskmaskin i mindre modell i min lägenhet från 1936 som i dagsläget inte har någon diskmaskin. Jag skulle behöva offert på vad det skulle kosta att dra elen till detta.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.