Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med elinstallation i Malmö

En elinstallation kan handla om en mängd olika saker men det viktiga att veta är att de allra flesta jobb måste utföras av en behörig elinstallatör. Vissa enklare jobb kan man utföra själv om man har nödvändig kunskap men felaktiga installationer kan leda till allvarlig personfara och bränder. Det är alltså av yttersta vikt att anlita en behörig elinstallatör om du är osäker på hur jobben ska utföras. Vanliga jobb för en elinstallatör är exempelvis eldragning och installation av jordfelsbrytare som alla bör ha i sin bostad. En jordfelsbrytare innebär att strömmen bryts vid kortslutning för att förhindra personskador. Så se till att anlita en riktig elektriker.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 618 förfrågningar i December 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Hallbergs Elektriska AB, Gert

Adress: Vallmovägen 43, TYGELSJÖ
Telefon: 040469049

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Svenska El & Kraft teknik AB

Adress: Krombyvägen 131, OXIE
Telefon: 040367541

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Stens Teleservice AB

Adress: Svedalavägen 128, OXIE
Telefon: 040543041

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Senast inkomna jobb

 • Elinstallation

  Ett eluttag ska installeras i hallen. Det finns el precis bredvid där eluttaget är tänkt att vara som jag antar att man kan använda sig av och koppla till. Vidare så ska en kabel flyttas i badrummet ungefär 30 cm upp på väggen från där den sticker ut i nuläget.

  Malmö
 • Elinstallation

  Ny elinstallation för taklampa i kök

  Malmö
 • Elinstallation

  Har två lampor vars sladdar är för korta, så hade behövt förlängas och även sättas upp. Vidare har jag ett lysrör i köket som inte fungerar trots att jag köpt ny lampa samt tändstift, så hade gärna haft någon som tittar på det och fixar.

  Malmö
 • Elinstallation

  Hej, behöver re-installera två vanliga eluttag i vardagsrum/sovrum så att de sitter säkert i väggen och funkar (funkar ej just nu). Vill även dra ut säker el på balkongen så att jag kan plugga i infravärmare och arbetslampor t. ex.

  Malmö
 • Elinstallation

  Saknar ström i tre kontakter och i en takkontakt/strömbrytare. Behöver ha hjälp med detta ganska omgående.

  Malmö
 • Elinstallation

  Jag vill ha ett jordat eluttag (dubbel) installerat ett skåp i badrummet. Kablar är redan framdragna men inget uttag på plats.

  Malmö
 • Elinstallation

  Ny dragning av el i 3 rum i lägenhet. El till brytare och uttag ska fräsas in i väggar och el för takarmaturer ska dras mellan elcentral och takrosetter, helst i bjälklag om möjligt. Samt byte av gammalt proppskåp till ny elcentral.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.