Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med elinstallation i Malmö

En elinstallation kan handla om en mängd olika saker men det viktiga att veta är att de allra flesta jobb måste utföras av en behörig elinstallatör. Vissa enklare jobb kan man utföra själv om man har nödvändig kunskap men felaktiga installationer kan leda till allvarlig personfara och bränder. Det är alltså av yttersta vikt att anlita en behörig elinstallatör om du är osäker på hur jobben ska utföras. Vanliga jobb för en elinstallatör är exempelvis eldragning och installation av jordfelsbrytare som alla bör ha i sin bostad. En jordfelsbrytare innebär att strömmen bryts vid kortslutning för att förhindra personskador. Så se till att anlita en riktig elektriker.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 317 förfrågningar i November 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

By Del Elektriker

Adress: , Köpenhamn
Telefon:

Autoriseret Elektriker

Adress: , Köpenhamn
Telefon:

Norh ApS

Adress: , Tjönarp
Telefon:

Senast inkomna jobb

 • Elinstallation

  Koppla bort el från blivande köksö samt koppla in PLEJD enheter som ersättning. berör 5 lampor som måste kopplas om.

  Malmö
 • Elinstallation

  Spotlight i badrumskåpet funkar inte ,går inte att byta lampa inget kontakt

  Malmö
 • Elinstallation

  Byte av transformator till diskbänksbelysning

  Malmö
 • Elinstallation

  Önskar elektriker för att bestämma var man bäst /praktiskt och snyggast kan sätta kontakt m m . . till värmepump. Finns kanske en el flera alternativ ?

  Malmö
 • Elinstallation

  Vi behöver hjälp med att koppla in tre spotlightskenor i taket på vårt kontor. Två enkla, raka och en tredelad, U-formad.

  Malmö
 • Elinstallation

  Uppdraget rör sig om att dra fram el till tre punkter i trädgården till ett flerfamiljshus, varav två ska leda till belysningspollare som ska kopplas in samt det tredje ska vara ett eluttag. Det finns redan plaströr i marken från fastighetens källare, så det rör sig om att leda fram strömmen genom dessa för att sedan utomhus dra fram el till de platser där lamporna ska vara, samt ev. koppla in dem på samma skymningsrelä som fasadbelysningen, samt sätta ett utomhuseluttag vid tredje punkten.

  Malmö
 • Elinstallation

  Jorda ett uttag i kök och fixa glapp i dimmer.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.