Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med elinstallation i Stockholm

En elinstallation kan handla om en mängd olika saker men det viktiga att veta är att de allra flesta jobb måste utföras av en behörig elinstallatör. Vissa enklare jobb kan man utföra själv om man har nödvändig kunskap men felaktiga installationer kan leda till allvarlig personfara och bränder. Det är alltså av yttersta vikt att anlita en behörig elinstallatör om du är osäker på hur jobben ska utföras. Vanliga jobb för en elinstallatör är exempelvis eldragning och installation av jordfelsbrytare som alla bör ha i sin bostad. En jordfelsbrytare innebär att strömmen bryts vid kortslutning för att förhindra personskador. Så se till att anlita en riktig elektriker.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 236 förfrågningar i September 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

NW Marin El och Smide

Adress: Bärstavägen 8, Stora sundby
Telefon: 0735313299
Ett företag som utför service och reparationer på båtar, husvagnar, veteranbilar samt bygger nytt. Sen utförs även smides jobb innom hus och fastigheter m.m.

Reinholds Elservice AB

Adress: Tavelsjövägen 20, Stockholm
Telefon: 08-185418
Medlem SÄK Utför alla typer av elinstallationer felsökningar reparationer rotarbeten. Hos oss blir kunden nöjd

JEROC El & Fastighetstjänst ab

Adress: Uppsalavägen3, rimbo
Telefon: 070-2342878
Elföretaget med det lilla extra

Senast inkomna jobb

 • Elinstallation

  Byta värmetermostat till badrumsgolvet

  Stockholm
 • Elinstallation

  Byta eluttag pga eluttag släppt från väggen

  Stockholm
 • Elinstallation

  Inkoppling av 3 fas (16 A) i skåp från SPA bad samt installation av SPA badet utomhus. Koppling av inomhus kabel till markkabel i kopplingsdosa Kablarna är redan dragna från skåp till SPA badet

  Stockholm
 • Elinstallation

  Behöver lägga om fas i spiskontakt för byte av spis, enfas

  Stockholm
 • Elinstallation

  Hej, Jag behöver byta strömbrytare i min hall. Ibland fungerar den, ibland inte. Strömbrytaren (med dimmer funktion) är ganska gammal, hus byggt 1984.

  Stockholm
 • Elinstallation

  Behöver ta bort ett eluttag och ett "3 hål i väggen-uttag" från en betongvägg. Skulle även uppskatta om det går att kontrollera om det går att borra i väggen, alternativt om ni har hantverkare som kan montera TV på väggen (55 tum).

  Stockholm
 • Elinstallation

  Flyghangar på Bromma Flygplats, Flytt av ett befintligt 63 A eluttag Flytta armatur som bär el och tryckluft ovanför (ca 2. 5 m) över gåyta inomhus 15 meter. Med tillhörande tyckluft SAMT Utbyte av 10 armaturer till 10 nya LED-armaturer på befintliga belysningsvajrar. Bortforsling av gamla armaturer till miljöstation.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.