Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med elinstallation i Stockholm

En elinstallation kan handla om en mängd olika saker men det viktiga att veta är att de allra flesta jobb måste utföras av en behörig elinstallatör. Vissa enklare jobb kan man utföra själv om man har nödvändig kunskap men felaktiga installationer kan leda till allvarlig personfara och bränder. Det är alltså av yttersta vikt att anlita en behörig elinstallatör om du är osäker på hur jobben ska utföras. Vanliga jobb för en elinstallatör är exempelvis eldragning och installation av jordfelsbrytare som alla bör ha i sin bostad. En jordfelsbrytare innebär att strömmen bryts vid kortslutning för att förhindra personskador. Så se till att anlita en riktig elektriker.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

NW Marin El och Smide

Adress: Bärstavägen 8, Stora sundby
Telefon: 0735313299
Ett företag som utför service och reparationer på båtar, husvagnar, veteranbilar samt bygger nytt. Sen utförs även smides jobb innom hus och fastigheter m.m.

Reinholds Elservice AB

Adress: Tavelsjövägen 20, Stockholm
Telefon: 08-185418
Medlem SÄK Utför alla typer av elinstallationer felsökningar reparationer rotarbeten. Hos oss blir kunden nöjd

JEROC El & Fastighetstjänst ab

Adress: Uppsalavägen3, rimbo
Telefon: 070-2342878
Elföretaget med det lilla extra

Senast inkomna jobb

 • Elinstallation

  Behöver hjälp med lite småpill i lägenheten. Byte av 2st vägguttag, installation av ett uttag i badrum, och urkoppling av min tvättmaskin.

  Stockholm
 • Elinstallation

  Skulle sätta igång min Mikron,då slocknade den och vinkylen som står ovanpå. . En säkring i proppskåpet hade löst ut. När jag återställde säkringen gick varken vinkylen eller mikron igång. . Ugnen som är under mikron fungerar. Jag tror att d har blivit något elektriskt knas bakom mikron och vinkylen i pelaren. . Dom två ligger på samma brytare.

  Stockholm
 • Elinstallation

  Hej, Vi önskar offert på mindre justeringar i två rum i vår lägenhet i Vasastan. Rum 1, sovrum:Dra om el till ljuskronan i taket (elen har slutat gå där av något skäl), förkorta el- och antennkabel samt placera ut sockerbit, byta dimmer/strömbrytare till ljuskronan Rum 2, barnrum:

  Stockholm
 • Elinstallation

  Behöver hjälp med tips på och installation av infravärme på inglasad balkong ca 6m2 Det finns en dragning för motormarkis som behöver monteras bort/förändras. Extra eluttag i samband med detta är inte fel. Huset är byggt 93.

  Stockholm
 • Elinstallation

  Hjälp med avinstallation av gammalt bastuaggregat och inkoppling av nytt aggregat. Kolla av så att vi har rätt ampereinställning för elen.

  Stockholm
 • Elinstallation

  Installation dimmer/puck modell Smoothy i väggbrytare till taklampa. Dimmer finns men inte installerat.

  Stockholm
 • Elinstallation

  Hej, jag behöver flytta en strömbryttare 5 cm till vänster på en vägg av betong, inomhus. Jag behöver ha den bort klart inom 1,5 vecka.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.