Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med elinstallation i Stockholm

En elinstallation kan handla om en mängd olika saker men det viktiga att veta är att de allra flesta jobb måste utföras av en behörig elinstallatör. Vissa enklare jobb kan man utföra själv om man har nödvändig kunskap men felaktiga installationer kan leda till allvarlig personfara och bränder. Det är alltså av yttersta vikt att anlita en behörig elinstallatör om du är osäker på hur jobben ska utföras. Vanliga jobb för en elinstallatör är exempelvis eldragning och installation av jordfelsbrytare som alla bör ha i sin bostad. En jordfelsbrytare innebär att strömmen bryts vid kortslutning för att förhindra personskador. Så se till att anlita en riktig elektriker.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

NW Marin El och Smide

Adress: Bärstavägen 8, Stora sundby
Telefon: 0735313299
Ett företag som utför service och reparationer på båtar, husvagnar, veteranbilar samt bygger nytt. Sen utförs även smides jobb innom hus och fastigheter m.m.

Reinholds Elservice AB

Adress: Tavelsjövägen 20, Stockholm
Telefon: 08-185418
Medlem SÄK Utför alla typer av elinstallationer felsökningar reparationer rotarbeten. Hos oss blir kunden nöjd

JEROC El & Fastighetstjänst ab

Adress: Uppsalavägen3, rimbo
Telefon: 070-2342878
Elföretaget med det lilla extra

Senast inkomna jobb

 • Elinstallation

  Nytt takvärmeanläggning. Ta kontakt med mig så jag kan skicka beskrivning och ritningar

  Stockholm
 • Elinstallation

  Jag behöver hjälp med följande:Uppsättning av 1st gardinstång (hotellslinga) inkl anpassning av längd på skenan, 1 uppsättning av taklampa i kök inkl uppsättning av krok samt kanallist för sladd samt 2 st taklampor för hall där plafonden passar takfästet men där existerande krok + uttag tar upp för mkt plats och därmed ryms inte sladdarna i själva fästet. Vid tidigare dialog så har en potentiel lösning diskuterats vilket är att sätta dit mindre krokar + ett mindre eluttag - skickar gärna bilder för förtydligande innan offert.

  Stockholm
 • Elinstallation

  Hej! Behöver hjälp med installation av inbyggda ugn och induktionshäll från Ikea. Har trefas uttag som är max 4 år gammalt från tidigare kombinerad spis.

  Stockholm
 • Elinstallation

  Installation av BÄNKDISKMASKIN. i pentry Dragning av ny jordad kabel från nyinstallerad liten el central i hall.

  Stockholm
 • Elinstallation

  Har automatsäkring. Behöver mer ampere. Har 10A.

  Stockholm
 • Elinstallation

  I en elpanna har jag två element som har två effektsteg var. Jag vill fjärrstyra av/på och kanske styra med tidur. Fjärrstyrningen kan vara via wifi och en kommersiellt vanlig app.

  Stockholm
 • Elinstallation

  Vi vill ha ett nytt eluttag på en vägg där det inte finns något. Det finns ett på andra sidan väggen i ett annat rum. Eller så kan det dras från proppskåpet som sitter på samma vägg.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.