Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med elinstallation i Örebro

En elinstallation kan handla om en mängd olika saker men det viktiga att veta är att de allra flesta jobb måste utföras av en behörig elinstallatör. Vissa enklare jobb kan man utföra själv om man har nödvändig kunskap men felaktiga installationer kan leda till allvarlig personfara och bränder. Det är alltså av yttersta vikt att anlita en behörig elinstallatör om du är osäker på hur jobben ska utföras. Vanliga jobb för en elinstallatör är exempelvis eldragning och installation av jordfelsbrytare som alla bör ha i sin bostad. En jordfelsbrytare innebär att strömmen bryts vid kortslutning för att förhindra personskador. Så se till att anlita en riktig elektriker.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 317 förfrågningar i November 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Dala Kylservice AB

Adress: Gästgivarvägen 17, Bjursås
Telefon: 073-3400345
Vi jobbar med allt inom kyl- frys, klimatkyla och värmepumpar. Säljer företrädesvis Daikin men tar även hem andra märken vid önskemål. Med 25 år i branschen finns kunskaperna.

mbm bygg & el

Adress: Lotsvägen 2, Kristinehamn
Telefon: 070-6236600
Bygg och el företag som funnits sedan 2008, jobbar med allt inom byggnation och elarbeten, Nyproduktion av Takstolar. Stugor till stugbyar och privatpersoner.

Otis AB, filial

Adress: Hagmarksgatan 56 F, ÖREBRO
Telefon: 019100940

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Senast inkomna jobb

 • Elinstallation

  Hej! Jag ska byta ut badrumsspegel till en ny.

  Örebro
 • Elinstallation

  Installation av 3 st radiator i villa. ÖREBRO

  Örebro
 • Elinstallation

  Bara byta en kontakt i pumphuset, den vi har är för svag nu, eftersom vi låtit byta alla slangar och kopplingar. Mvh Annica

  Örebro
 • Elinstallation

  Infraspegel 800W IP54 ska monteras i badrum 4 hål ska borras i kakel med silikon. Relä Salus SR868 10-15 cm från spegel till kopplingsdosa 10A jordfelsbrytare, handdukstork inkopplad. Plugg och skruv inklusive fästkonsoler med "borr bild karta" 8mm.

  Örebro
 • Elinstallation

  Bor i hyresrätt där det sitter en lysrörsarmatur i taket i köket. Jag vill plocka bort den och istället montera dit två nedhängda armaturer. Sen vill jag byta ut totalt 5 st strömbrytare- endast i köket är det dubbelbrytare, så övriga är enkla.

  Örebro
 • Elinstallation

  Installation av spotlights.

  Örebro
 • Elinstallation

  Hej. Behöver hjälp med att koppla in min nyinstallerade luftvärmepump till elcentral (Enl teknikern behövdes strömbrytare ?Säkring?

  Örebro

Kommuninformation

Örebro kommun i Närke är en av de större kommunerna i Sverige med ca 132200 invånare. Terrängen är varierad med både slätter, berg, skogar, sjöar och stränder. Det finns ca 12000 företag i kommunen och service och tjänstesektorn dominerar men det är väldigt väl differentierat.