Register

GRATIS TJÄNST

Få hjälp med jordfelsbrytare

En jordfelsbrytare bör vara en självklarhet för alla att ha i sin bostad. De allra flesta olyckorna i hemmet rörande el kan undvikas med en jordfelsbrytare installerad.  Det är alltså i sammanhanget en väldigt billig livförsäkring. En jordfelsbrytare skyddar exempelvis om en kabel skulle gå sönder genom att blixtsnabbt slå av strömmen. Den skyddar även om man skulle få fukt i elinstallationer som orsakar kortslutningar samt om elektriska apparater plötsligt blir strömförande. 

Strömbrytare bör också bytas av en behörig elektriker då en felmontering kan få katastrofala följder. Speciellt de strömbrytare som har flera ledare bör man inte byta själv utan kunskap. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i Oktober 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Elektrikern Ulf Holmström i Umeå AB

Adress: Brunnsvägen 3, UMEÅ
Telefon: 09036011

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Elektrikerna Kallebäck Nilsson AB

Adress: Box 1086, VARBERG
Telefon: 034084553

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Två Elektrikers Installations AB

Adress: Tallgatan 11 BV, SUNDBYBERG
Telefon: 0858030757

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Senast inkomna jobb

 • Elinstallation

  Enkelt byte/inkoppling av badrumslampa över badrumsskåpet. Denna ska installeras:https://www. ikea. com/se/sv/p/godmorgon-led-skap-vaegglampa-vit-20429897/

  Malmö
 • Elinstallation

  Hej?Jag har köpt en ny induktionshäll och behöver hjälp att installera den.

  Ale
 • Elinstallation

  Vi har två ärenden. Ett enklare kök där samtlig el behöver besiktigas, uttag för ugn, spis, diskmaskin etc. Sedan det andra ärendet.

  Solna
 • Elinstallation

  Dra om nätverksuttaget i en lägenhetsbostad byggd 1969-1971 på bottenplan. Befintligt nätverksuttag är lokaliserat i hallen nära taket (opraktiskt och fult med routern i hallen), det är av starkt intresse att dra om nätverket så att självaste uttaget är mer undangömt. Ideala omdragningen vore till köket (cirka 2 meter ifrån befintligt uttag) nära taket.

  Upplands-Bro
 • Elinstallation

  Jag fick ett elfel via centralen där mina vitvaror "nollades" (som jag fått det förklarat) och behöver byta en dimmer till lampa i vardagsrummet, samt byta ut lampor i badrums tak samt badrumsskåp samt göra en felsökning på min spis/induktionshäll och ser om det finns möjlighet att reparera den enligt förfrågan på min försäkring. Så främst byta dimmer, se om man kan reparera belysningen i badrummet samt för spis/indokutionshäll. Om det finns någon möjlighet att komma idag hade de varit toppen.

  Stockholm
 • Elinstallation

  Genomgång av befintliga elkopplingar i köket (renovering för 10 år sedan), för att bl a förstå vilken ugn jag kan köpa (vet att jag har enfas och inte kan få trefas), vill förstå hur kopplingarna hänger med elskåpet då jag tidigare informerats om att jag inte kan ha varmluftsugn, men alla butiker säger att det inte kan va ett problem). Vill också ha hjälp med två icke fungerande lamputtag i taket, samt installation av ett befintligt vägguttag, samt kontroll av ett vägguttag som inte fungerar som det ska. Vill även diskutera om det går att få vägguttag i två hallar som idag är utan eluttag.

  Haninge
 • Elinstallation

  Vi har nyligen flyttat in i en lägenhet i ett gammalt hus. Lägenheten renoverades 2017 och elskåp mm är modern, allt funkar bra. Vi behöver hjälp av en elektriker:

  Norrköping