Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med jordfelsbrytare i Malmö

En jordfelsbrytare bör vara en självklarhet för alla att ha i sin bostad. De allra flesta olyckorna i hemmet rörande el kan undvikas med en jordfelsbrytare installerad.  Det är alltså i sammanhanget en väldigt billig livförsäkring. En jordfelsbrytare skyddar exempelvis om en kabel skulle gå sönder genom att blixtsnabbt slå av strömmen. Den skyddar även om man skulle få fukt i elinstallationer som orsakar kortslutningar samt om elektriska apparater plötsligt blir strömförande. 

Strömbrytare bör också bytas av en behörig elektriker då en felmontering kan få katastrofala följder. Speciellt de strömbrytare som har flera ledare bör man inte byta själv utan kunskap. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 034 förfrågningar i Juli 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

By Del Elektriker

Adress: , Köpenhamn
Telefon:

Autoriseret Elektriker

Adress: , Köpenhamn
Telefon:

Norh ApS

Adress: , Tjönarp
Telefon:

Senast inkomna jobb

 • Elinstallation

  Skulle behöva jordat uttag i köket

  Malmö
 • Elinstallation

  Hej, Har ett lamputtag i taket i mitt vardagsrum vilket jag inte får och fungera. Har testat med min taklampa, vilket jag även tetstat i andra uttag där det fungerar fint, då förutom uttaget i vardagsrummet, så vill gärna någon kollar på det. Vill gärna veta pris ni brukar ta för det.

  Malmö
 • Elinstallation

  Hej, Skulle vilja installera ett nätverksuttag i vår lägenhet (nybyggnation från HSB). Det finns nätverksuttag i alla rum utom just detta, då det inte räknas som ett helt rum. Vi har inget eget material hemma, så vi ser gärna att ni står för det.

  Malmö
 • Elinstallation

  Hej, Har fått mosskada bakom elskåpet, hade besök av en elektriker hemma men han är fullbokad och kan inte tar in nya jobb i närmaste dagarna, det som han menade att det ska göras är:1. Bytta elskåp 3-fas 16A (ny elskåp) 2.

  Malmö
 • Elinstallation

  Jag behöver hjälp med att fixa två taklampor. En är köpt i Sverige och en annan i Italien. Den som kommer från Italien verkar vara mer komplicerad för mig att fixa.

  Malmö
 • Elinstallation

  Hej, jag har en strömbrytare i hallen (Elko dimmer 40-315VA, 315GLE) som slutat fungera. Den "klickar" inte vid tryck, och det går inte att tända längre. Har försökt kolla själv men vågar inte göra så mycket mer då jag inte är utbildad inom området.

  Malmö
 • Elinstallation

  Behöver byte av totalt 4 dimmer till LED dimmer pga konstant flimmer i taklamporna i en nyinflyttad lägenhet. En av dem ger inget ljus alls så behöver ev mer felsökning utöver byte av dimmer.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.