Register

GRATIS TJÄNST

Få hjälp med jordfelsbrytare i Malmö

En jordfelsbrytare bör vara en självklarhet för alla att ha i sin bostad. De allra flesta olyckorna i hemmet rörande el kan undvikas med en jordfelsbrytare installerad.  Det är alltså i sammanhanget en väldigt billig livförsäkring. En jordfelsbrytare skyddar exempelvis om en kabel skulle gå sönder genom att blixtsnabbt slå av strömmen. Den skyddar även om man skulle få fukt i elinstallationer som orsakar kortslutningar samt om elektriska apparater plötsligt blir strömförande. 

Strömbrytare bör också bytas av en behörig elektriker då en felmontering kan få katastrofala följder. Speciellt de strömbrytare som har flera ledare bör man inte byta själv utan kunskap. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i Mars 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Hallbergs Elektriska AB, Gert

Adress: Vallmovägen 43, TYGELSJÖ
Telefon: 040469049

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Svenska El & Kraft teknik AB

Adress: Krombyvägen 131, OXIE
Telefon: 040367541

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Stens Teleservice AB

Adress: Svedalavägen 128, OXIE
Telefon: 040543041

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Senast inkomna jobb

 • Elinstallation

  Behöver ett eluttag i hallen där nyinstallerat bredband Sappa finns. Kostnad?

  Malmö
 • Elinstallation

  Hej, jag har ett litet problem med en nybyggd lägenhet på ca 80 kvm. Det är så att i hallen sitter de flesta strömbrytare till lamporna i köket, vilket blir att man alltid får ta en omväg via hallen för att släcka lampor i kök osv. Jag undrar om någon har en lösning på detta?

  Malmö
 • Elinstallation

  Behöver dra jord kabel till 4 befintliga ojordade uttag I samma rum I en lägenhet. Befintliga nolla och fas går I VP-rör

  Malmö
 • Elinstallation

  Behöver dra el till ett uttag för tvättmaskin. Tvättmaskinen ska stå i köket. Uttag där ugn är kopplad finns på samma vägg ca 3 meter bort.

  Malmö
 • Elinstallation

  Byta gamla kablar och eluttag. Lägenheten är byggd på 30-talet. Lönngatan i Malmö.

  Malmö
 • Elinstallation

  I want to get electricity to a kitchen cabinet for a dishwasher that I am retrofitting into an existing kitchen. I was already told that it is possible by an electrician that saw my kitchen (He went silent on me, so I am looking for someone else).

  Malmö
 • Elinstallation

  Skall trådlöst kommunicera med andra TV (Telia tvillingabonnemang. För detta har jag tp-link AV600 poverline starter kit. Det gäller att sammankoppla de bägge enheterna till samma krets.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.