Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med jordfelsbrytare i Linköping

En jordfelsbrytare bör vara en självklarhet för alla att ha i sin bostad. De allra flesta olyckorna i hemmet rörande el kan undvikas med en jordfelsbrytare installerad.  Det är alltså i sammanhanget en väldigt billig livförsäkring. En jordfelsbrytare skyddar exempelvis om en kabel skulle gå sönder genom att blixtsnabbt slå av strömmen. Den skyddar även om man skulle få fukt i elinstallationer som orsakar kortslutningar samt om elektriska apparater plötsligt blir strömförande. 

Strömbrytare bör också bytas av en behörig elektriker då en felmontering kan få katastrofala följder. Speciellt de strömbrytare som har flera ledare bör man inte byta själv utan kunskap. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Nykils Elinstallationer AB

Adress: Tobo Nykil, NYKIL
Telefon: 013332053

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Liljas Elektriska AB, Johnny

Adress: Kungsbrovägen 7, LJUNGSBRO
Telefon: 01365040

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Johanssons El i Ljungsbro AB, C

Adress: Ljungbackagatan 6, LJUNGSBRO
Telefon: 01366712

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Senast inkomna jobb

 • Elinstallation

  Nytt enkelt utanpåliggande eluttag ska skruvas fast/fästas i väggen över/bakom ny frys/kylskåp - och nuvarande löst hängande utanpåliggande eluttag på samma plats (lossnade från väggen nyligen) ska givetvis ersättas och ansluta med befintlig elsladd till det nya utanpåliggande eluttaget. Hoppas jag gjort mig förstådd!

  Linköping
 • Elinstallation

  Jag behöver hjälp med felsökning/reparation av ett befintligt kontaktuttag på fasaden. Samtidigt skulle jag gärna be om hjälp med en LED/dimmerbelysning i köket som börjar "fladdra" när dimmern ställs för högt, vilket gör att man tvingas ha väldigt mycket lägre beslysning än optimalt i nuläget.

  Linköping
 • Elinstallation

  Hej! Jag har en klädkammare i min lägenhet där jag väldigt gärna skulle vilja ha ett eluttag installerat. Eventuellt har jag även en granne med samma planlösning som skulle kunna vara intresserad av samma typ av installation.

  Linköping
 • Elinstallation

  Vi är nyinflyttade och huset har massor med dimmers, vissa till halogen- och vissa till LED lampor. Vi skulle vilja antingen ta bort dimmer funktionerna helt eller byta till LED där det saknas. Vi har även vissa lampor i badrummet som behöver bytas till LED.

  Linköping
 • Elinstallation

  Dra fram el från egen 16A säkring till Panasonic luftvärmepump (pumpen är redan installerad och drivs provisoriskt med stickpropp från skarvsladd) samt installera säkerhetsbrytare. Elcentral finns i nära anslutning till pumpen.

  Linköping
 • Elinstallation

  Önskar offert för installation av jordfelsbrytare i villa/parhus i Linghem ansluten till Tekniska verken med en huvudsäkring på 16A. Elskåp är placerat vid entré med marginal för installation jordfelsbrytare bredvid (eller i anslutning till).

  Linköping
 • Elinstallation

  Hej! Vi har ett par olika projekt vi vill ha hjälp med. Det är ett äldre hus med utanpåliggande el.

  Linköping

Kommuninformation

Linköping är Sveriges femte största kommun med ca 142000 invånare. Modern livsmedelsindustri samt högteknologisk forskning och utveckling är viktiga profilområden för Linköping. Viktigt för kommunen är samarbetet mellan näringslivet och universitetet.