Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med jordfelsbrytare i Linköping

En jordfelsbrytare bör vara en självklarhet för alla att ha i sin bostad. De allra flesta olyckorna i hemmet rörande el kan undvikas med en jordfelsbrytare installerad.  Det är alltså i sammanhanget en väldigt billig livförsäkring. En jordfelsbrytare skyddar exempelvis om en kabel skulle gå sönder genom att blixtsnabbt slå av strömmen. Den skyddar även om man skulle få fukt i elinstallationer som orsakar kortslutningar samt om elektriska apparater plötsligt blir strömförande. 

Strömbrytare bör också bytas av en behörig elektriker då en felmontering kan få katastrofala följder. Speciellt de strömbrytare som har flera ledare bör man inte byta själv utan kunskap. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     782 förfrågningar i December 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Nykils Elinstallationer AB

Adress: Tobo Nykil, NYKIL
Telefon: 013332053

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Liljas Elektriska AB, Johnny

Adress: Kungsbrovägen 7, LJUNGSBRO
Telefon: 01365040

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Johanssons El i Ljungsbro AB, C

Adress: Ljungbackagatan 6, LJUNGSBRO
Telefon: 01366712

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Senast inkomna jobb

 • Elinstallation

  El-dragning till uteplats o snickarbod

  Linköping
 • Elinstallation

  Väggströmbrytare i tvättstuga behöver bytas. Den går till lysrörsarmatur, troligtvis fungerar armaturen. Det har varit svårt att tända en längre period.

  Linköping
 • Elinstallation

  Installation av vägguttag på vinden samt installation av lampor. El finns redan på vinden till lampor, dock vill jag utöka detta med vägguttag samt flera lampor. Tänkt som hobby utrymme till för slipmaskiner, sågar och andra elektriska verktyg.

  Linköping
 • Elinstallation

  Vill installera en tvättmaskin i badrummet som saknar eluttag. Elcentralen ligger ca 5 m. Finns ett badrumsskåp med eluttag i.

  Linköping
 • Elinstallation

  Vi har rivit ner ett gammalt kök och insett att vi har tre uttag (som redan är framdragnaoch befintliga) för spishäll och spisfläkt som behöver flyttas några decimeter åt höger. Vi behöver få ut en elektriker idag för att kunna åtgärda problemet och kunna fortsätta bygga och sätta upp nya gipsskivor

  Linköping
 • Elinstallation

  Vi har eldriven golvvärme i tvättstugan under ca. 2cm tjockt marmorgolv. Installerat i början av 70 talet.

  Linköping
 • Elinstallation

  1. Installation av ugn och induktionshäll efter köksrenovering:Elen för köket för ugnen och spisen kräver 3-fas, men i dagsläget är det endast 2 faser installerat;

  Linköping

Kommuninformation

Linköping är Sveriges femte största kommun med ca 142000 invånare. Modern livsmedelsindustri samt högteknologisk forskning och utveckling är viktiga profilområden för Linköping. Viktigt för kommunen är samarbetet mellan näringslivet och universitetet.