Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med jordfelsbrytare i Uppsala

En jordfelsbrytare bör vara en självklarhet för alla att ha i sin bostad. De allra flesta olyckorna i hemmet rörande el kan undvikas med en jordfelsbrytare installerad.  Det är alltså i sammanhanget en väldigt billig livförsäkring. En jordfelsbrytare skyddar exempelvis om en kabel skulle gå sönder genom att blixtsnabbt slå av strömmen. Den skyddar även om man skulle få fukt i elinstallationer som orsakar kortslutningar samt om elektriska apparater plötsligt blir strömförande. 

Strömbrytare bör också bytas av en behörig elektriker då en felmontering kan få katastrofala följder. Speciellt de strömbrytare som har flera ledare bör man inte byta själv utan kunskap. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 317 förfrågningar i November 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Dala Kylservice AB

Adress: Gästgivarvägen 17, Bjursås
Telefon: 073-3400345
Vi jobbar med allt inom kyl- frys, klimatkyla och värmepumpar. Säljer företrädesvis Daikin men tar även hem andra märken vid önskemål. Med 25 år i branschen finns kunskaperna.

JEROC El & Fastighetstjänst ab

Adress: Uppsalavägen3, rimbo
Telefon: 070-2342878
Elföretaget med det lilla extra

Mella El AB

Adress: Vreta Strandväg 56, UPPSALA
Telefon: 0705870480

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Senast inkomna jobb

 • Elinstallation

  Fast installation av en spis

  Uppsala
 • Elinstallation

  2 spotlights i befintliga dosor. byte av 2 kontakter i tak. Dra el från hus till utomhus förråd.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Renovering av cafe i köpcenter centrala Uppsala Offert för följande:3-fas växel, 45 brytare + nätverkskablar + ljudkablar för 2 högtalare, + larmkablar

  Uppsala
 • Elinstallation

  * Assistans med förlängning/förflyttning av eluttag i tak för lampor i hall, vardagsrum och kök. * Fix av eldragning i vardagsrum för 2 eluttag * Fix (eller borttagning) av eluttag mot balkong. * Tillägg av eluttag i garderob i hallen.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Jag vill ha ett eluttag flyttat en bit till andra sidan av väggen ca 50 cm bort. Jag vill ha ett nytt eluttag på en annan plats. Också ett av mina gamla eluttag kommer ut ur väggen.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Behöver hjälp med att installera en tvättmaskin. Och det är själva elen som jag behöver hjälp med att installera. Vatten slangen och avlopps slangen finns redan.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Hej, jag skulle vilja få en uppfattning om kostnad för att installera ett eluttag i mitt källarförråd. Kabel behöver dras ca 5 m från där kopplingen till min lägenhets elkabel går. Mvh Bjarne

  Uppsala

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.