Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med jordfelsbrytare i Uppsala

En jordfelsbrytare bör vara en självklarhet för alla att ha i sin bostad. De allra flesta olyckorna i hemmet rörande el kan undvikas med en jordfelsbrytare installerad.  Det är alltså i sammanhanget en väldigt billig livförsäkring. En jordfelsbrytare skyddar exempelvis om en kabel skulle gå sönder genom att blixtsnabbt slå av strömmen. Den skyddar även om man skulle få fukt i elinstallationer som orsakar kortslutningar samt om elektriska apparater plötsligt blir strömförande. 

Strömbrytare bör också bytas av en behörig elektriker då en felmontering kan få katastrofala följder. Speciellt de strömbrytare som har flera ledare bör man inte byta själv utan kunskap. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     924 förfrågningar i Februari 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Dala Kylservice AB

Adress: Gästgivarvägen 17, Bjursås
Telefon: 073-3400345
Vi jobbar med allt inom kyl- frys, klimatkyla och värmepumpar. Säljer företrädesvis Daikin men tar även hem andra märken vid önskemål. Med 25 år i branschen finns kunskaperna.

JEROC El & Fastighetstjänst ab

Adress: Uppsalavägen3, rimbo
Telefon: 070-2342878
Elföretaget med det lilla extra

Mella El AB

Adress: Vreta Strandväg 56, UPPSALA
Telefon: 0705870480

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Senast inkomna jobb

 • Elinstallation

  Vi vill byta ut ett gammalt eluttag (där kablarna måste klippas och installeras direkt i väggen) för tvättmaskin och torktumlare i badrummet till stickkontaktsuttag.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Vi behöver en elektriker som kan byta kopplingsdosan till vår induktionshäll. Den vi har är tydligen för utomhusbruk och vi behöver en för innomhusbruk. Vi har en ny häll som ska installeras och installatörerna från Elgiganten säger att de inte kan installera hällen med nuvarande dosa, så vi behöver dosan bytt så fort som möjligt.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Vi bor i ett 40-talshus, som byggts om x flera, men delar av elledningarna är kvar från 40-talet. Önskar hjälp att byta de ledningar som behövs (säkerhetsaspekt) och även jordfelsbrytare till en del av huset som fortfarande saknar sådan. .

  Uppsala
 • Elinstallation

  Hej! Jag skulle vilja flytta på min mediaomvandlare från hallen till vardagsrummet. Ca 10-15m är det mellan nuläge och önskat läge.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Anslutning till elnätet, befintlig byggnad på tomt "Uppsala Tensta Tuna 3:3". Önskar prisuppgift för:Planera och ansöka hos elbolaget, dra rör, installera mätarskåp samt normcentral.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Göra om en ”eldosa” i badrummet till ett uttag för tvättmaskin. Alltså finns en dosa där elen är dragen där man tidigare kopplat in tvättmaskinslangen direkt. Jag önskar göra om den till ett uttag då de flesta tvättmaskinerna kommer med en vanlig kabel som ska fästas till ett uttag.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Jag skulle behöva få ett eluttag i ena köksskåpet (vägghängt) flyttat ca 50cm högre upp för att kunna sätta in min micron.

  Uppsala

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.