Register

GRATIS TJÄNST

Få hjälp med jordfelsbrytare i Uppsala

En jordfelsbrytare bör vara en självklarhet för alla att ha i sin bostad. De allra flesta olyckorna i hemmet rörande el kan undvikas med en jordfelsbrytare installerad.  Det är alltså i sammanhanget en väldigt billig livförsäkring. En jordfelsbrytare skyddar exempelvis om en kabel skulle gå sönder genom att blixtsnabbt slå av strömmen. Den skyddar även om man skulle få fukt i elinstallationer som orsakar kortslutningar samt om elektriska apparater plötsligt blir strömförande. 

Strömbrytare bör också bytas av en behörig elektriker då en felmontering kan få katastrofala följder. Speciellt de strömbrytare som har flera ledare bör man inte byta själv utan kunskap. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i Mars 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Dala Kylservice AB

Adress: Gästgivarvägen 17, Bjursås
Telefon: 073-3400345
Vi jobbar med allt inom kyl- frys, klimatkyla och värmepumpar. Säljer företrädesvis Daikin men tar även hem andra märken vid önskemål. Med 25 år i branschen finns kunskaperna.

JEROC El & Fastighetstjänst ab

Adress: Uppsalavägen3, rimbo
Telefon: 070-2342878
Elföretaget med det lilla extra

Mella El AB

Adress: Vreta Strandväg 56, UPPSALA
Telefon: 0705870480

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Senast inkomna jobb

 • Elinstallation

  Polarpumpen installerade en AC hos mig. Jag vill få hjälp med fast elkoppling. Eluttag finns i närheten och just nu kopplades AC med stickpropp till eluttag.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Bor i ett 1 1/2 plans hus från 1970 Vill byta ut existerande el-installation (exkl el-central) till jordade uttag Handlar om totalt ett 70-tal vägg-kontakter, tak-uttag och strömbrytare På bottenplan ligger mycket av elen i utanpåliggande taklister

  Uppsala
 • Elinstallation

  Har ett eluttag som sitter mitt på väggen, den ska flyttas ner och sitta vid golvet. Sedan behöver vi hjälp med att inställer ett nytt uttag i en garderob

  Uppsala
 • Elinstallation

  Översyn av el-ledningar/installationer i 70 år gammal villa. Bedöma behov av vad som behöver bytas ut, och ge en offert för det kommande arbetet. Det är översynen som önskas inom en månad.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Jag behöver byta spotarmaturen i ett duschrum. En av spotarna är borttagen då det blev ett elfel i den. Antingen kan den felaktiga ersättas, eller samtliga 6 bytas för att få ett enhetligt utseende.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Ett eluttag i en klädkammare/garderob där det inte finns eluttag idag. El finns i angränsande vägg där strömbrytare finns. Ett eluttag i utvändigt proppskåp.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Vi behöver ta bort ett eluttag i hallen.

  Uppsala

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.