Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med jordfelsbrytare i Örebro

En jordfelsbrytare bör vara en självklarhet för alla att ha i sin bostad. De allra flesta olyckorna i hemmet rörande el kan undvikas med en jordfelsbrytare installerad.  Det är alltså i sammanhanget en väldigt billig livförsäkring. En jordfelsbrytare skyddar exempelvis om en kabel skulle gå sönder genom att blixtsnabbt slå av strömmen. Den skyddar även om man skulle få fukt i elinstallationer som orsakar kortslutningar samt om elektriska apparater plötsligt blir strömförande. 

Strömbrytare bör också bytas av en behörig elektriker då en felmontering kan få katastrofala följder. Speciellt de strömbrytare som har flera ledare bör man inte byta själv utan kunskap. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Dala Kylservice AB

Adress: Gästgivarvägen 17, Bjursås
Telefon: 073-3400345
Vi jobbar med allt inom kyl- frys, klimatkyla och värmepumpar. Säljer företrädesvis Daikin men tar även hem andra märken vid önskemål. Med 25 år i branschen finns kunskaperna.

mbm bygg & el

Adress: Lotsvägen 2, Kristinehamn
Telefon: 070-6236600
Bygg och el företag som funnits sedan 2008, jobbar med allt inom byggnation och elarbeten, Nyproduktion av Takstolar. Stugor till stugbyar och privatpersoner.

Otis AB, filial

Adress: Hagmarksgatan 56 F, ÖREBRO
Telefon: 019100940

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Senast inkomna jobb

 • Elinstallation

  Sätta upp spotlights i huset

  Örebro
 • Elinstallation

  Sätta upp en ny badrumslampa, där det suttit en lampa tidigare så ledningar finns. Behövs borras i tak o sättas dit skruv el dyl. Behöver ordnas senast tisdag 26april.

  Örebro
 • Elinstallation

  Montera en separat jordfelsbrytare till tvättmaskin på toaletten. samt montera en två knapps strömbrytare till toalett belysningen.

  Örebro
 • Elinstallation

  Prisfråga för framdragning av ström till Luftvärmepump. Det finns ett utvändigt eluttag cirka 10 m bort. Om det måste dras från proppskåp med säkerhetsbrytare som någon leverantör säger, är det typ 15 meter, men det är en inglasad altan "i vägen" för enkel kabeldragning.

  Örebro
 • Elinstallation

  Enplanshus 94 kvm byggår 67, byte av elcentral, jordfelsbrytare+byte kontakter till modern standard. Jobbet kan påbörjas direkt efter påskhelgen, senast klart i mitten av maj.

  Örebro
 • Elinstallation

  Undersökning pantmaskin och frys ledning

  Örebro
 • Elinstallation

  Jag vill säkra upp från 16A till 25A. Utöver det vill jag även se över nuvarande balansering (känns som att mycket ligger på en av huvudsäkringarna, inklusive el-bil). Huset är någorlunda nytt, färdigbyggt 2017.

  Örebro

Kommuninformation

Örebro kommun i Närke är en av de större kommunerna i Sverige med ca 132200 invånare. Terrängen är varierad med både slätter, berg, skogar, sjöar och stränder. Det finns ca 12000 företag i kommunen och service och tjänstesektorn dominerar men det är väldigt väl differentierat.