Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med jordfelsbrytare i Göteborg

En jordfelsbrytare bör vara en självklarhet för alla att ha i sin bostad. De allra flesta olyckorna i hemmet rörande el kan undvikas med en jordfelsbrytare installerad.  Det är alltså i sammanhanget en väldigt billig livförsäkring. En jordfelsbrytare skyddar exempelvis om en kabel skulle gå sönder genom att blixtsnabbt slå av strömmen. Den skyddar även om man skulle få fukt i elinstallationer som orsakar kortslutningar samt om elektriska apparater plötsligt blir strömförande. 

Strömbrytare bör också bytas av en behörig elektriker då en felmontering kan få katastrofala följder. Speciellt de strömbrytare som har flera ledare bör man inte byta själv utan kunskap. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Juni 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Otis AB, filial

Adress: August Barks gata 23 B, VÄSTRA FRÖLUNDA
Telefon: 0317463635

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

NEA Installation AB, filial

Adress: Box 2058, VÄSTRA FRÖLUNDA
Telefon: 031470227

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Mentor Tele AB

Adress: E A Rosengrens Gata 31, VÄSTRA FRÖLUNDA
Telefon: 0317246001

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Senast inkomna jobb

 • Elinstallation

  Söker behörig elektriker som kan göra för- och färdiganmälan för solceller.

  Göteborg
 • Elinstallation

  Flytt av elskåp och mediaskåp i en lägenhet på 50 kvm. Lägenhetsbyggnaden är från 2008 och skåpen är mindre och sitter på en icke bärande gipsvägg. Skåpen ska flyttas 1 meter.

  Göteborg
 • Elinstallation

  Hej Jag undrar om det finns möjlighet att få en offert på ett enklare arbete med uppsättning av 4 vägguttag(dubbla) 1 kopplingsdosa(för 2-3 kabelutgångar) samt dragning av max 6m kabel utanpå vägg. ett av uttagen skall vara "dubbelsidigt" då det skall sitta på var sin sida om en vägg. Uttagen vi har idag är av modell Renova.

  Göteborg
 • Elinstallation

  Jag har en praktiskt taget ny Electrolux-spis. Den verkar inte få ström. Jag har kollat säkringarna, men inte funnit ngt fel

  Göteborg
 • Elinstallation

  Vi behöver flytta befintliga kontakter i samband med att vi renoverar vårt kök. Vi uppskattar inte att vi behöver dra någon ny el, utan enbart justera placering en aning (max en meter) på några stycken av våra uttag och strömbrytare.

  Göteborg
 • Elinstallation

  Vill byta ut äldre dimmers (Schneider ATD315), som sitter på en befintlig förhöjningsdosa 2 fack och går till varsin taklampa, till nya dimmers (Schneider 4-400 W, WDE002299, SBD200LED). Nya dimmers, förhöjningsdosa och kombinationsram har jag redan inhandlat.

  Göteborg
 • Elinstallation

  Hej, jag behöver elektriker som ska byta el centralen, koppla på en golvvärme (klart monterat), koppla på tre fas kabel i el centrale samt elsäkerhetsintyg efter utfört arbete. Mvh / Azret

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.