Register

GRATIS TJÄNST

Få hjälp med jordfelsbrytare i Stockholm

En jordfelsbrytare bör vara en självklarhet för alla att ha i sin bostad. De allra flesta olyckorna i hemmet rörande el kan undvikas med en jordfelsbrytare installerad.  Det är alltså i sammanhanget en väldigt billig livförsäkring. En jordfelsbrytare skyddar exempelvis om en kabel skulle gå sönder genom att blixtsnabbt slå av strömmen. Den skyddar även om man skulle få fukt i elinstallationer som orsakar kortslutningar samt om elektriska apparater plötsligt blir strömförande. 

Strömbrytare bör också bytas av en behörig elektriker då en felmontering kan få katastrofala följder. Speciellt de strömbrytare som har flera ledare bör man inte byta själv utan kunskap. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 622 förfrågningar i Maj 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

NW Marin El och Smide

Adress: Bärstavägen 8, Stora sundby
Telefon: 0735313299
Ett företag som utför service och reparationer på båtar, husvagnar, veteranbilar samt bygger nytt. Sen utförs även smides jobb innom hus och fastigheter m.m.

Reinholds Elservice AB

Adress: Tavelsjövägen 20, Stockholm
Telefon: 08-185418
Medlem SÄK Utför alla typer av elinstallationer felsökningar reparationer rotarbeten. Hos oss blir kunden nöjd

JEROC El & Fastighetstjänst ab

Adress: Uppsalavägen3, rimbo
Telefon: 070-2342878
Elföretaget med det lilla extra

Senast inkomna jobb

 • Elinstallation

  Hej, I och med en större renovering behöver jag nu hjälp med många mindre eljobb innan midsommar. - 11-12 eluttag skall bytas till nyare moderna modeller, dessa är inköpta - 4 st dimmers skall installeras, befintliga brytarna sitter idag bredvid och tillsammans i samma ram som likadana dimmers och de nya dimrarna är inköpta och av samma märke (ELKO) som befintliga brytare - En vägg har öppnats upp och rören med elkablar gick vid golvhöjd och önskas dras om ovan den kommande skjutdörren, dessa är fullt tillgängliga nu när väggen är nertagen - En ”ram” med 4 stycken befintliga önskar jag flytta en halvmeter på samma vägg, idag är väggen borttagen och flytten bör därför gå smidigt - 1 nytt utanpåliggande 2-vägs eluttag skall dras i köket för en vinkyl, cirka 1 meter under ett befintligt uttag på gipsvägg som ännu saknar ytskikt, detta är EJ inköpt - 2 eluttag i kök skall flyttas ca 10-40 centimeter på en gipsvägg, dessa är inköpta - 4 golvtermostater skall bytas ut till nya moderna, dessa är inköpta - 2 spotar skall flyttas 0,5-1 meter samt kompletteras med ytterligare 1 spot, dessa är redan inköpta - 1 befintlig spot skall kopplas till en egen dimmer (idag nyttas samma dimmer även till 2 andra spots) dimmern är inköpt - Belysning under köksskåp skall förberedas - Nyinköpt tvättmaskin med stickkontakt skall kopplas in i ”uttag” som inte är av modell stickkontakt i badrummet, där tidigare tvättmaskinen ha varit direktkopplad till uttaget. Ni vet säkert bäst huruvida en stickkontakt skall ersätta ”uttaget” eller om den nya tvättmaskinens kabel bör klippas och installeras i befintligt uttag.

  Stockholm
 • Elinstallation

  Installera 7-8 utanpåliggande eluttag. Dra 3-4 meter utanpåliggande kabel. Installera 1 multidosa i gipsvägg.

  Stockholm
 • Elinstallation

  Vi behöver en elektriker som kan tänka sig installera en tvättmaskin. Demontera befintlig del av köksbänken för att ge plats åt tvättmaskinen. Dra el-uttag.

  Stockholm
 • Elinstallation

  Vi behöver byta ut sladden till en induktionshäll. Den förre var enfas och vår nya är tvåfas, där vi har försökt använda enfas-sladden. Vi behöver alltså byta till tvåfas-sladden (denna har vi hemma).

  Stockholm
 • Elinstallation

  Köksrenovering i ett litet kök/kokvrå på ca 4kvm. En hantverkare kommer installera köket och vvs, men jag önskar anlita en certifierad elektriker för att:- Dra om el pga byte av ny placering i köket av ugn och fläkt, samt nyinstallation av diskmaskin.

  Stockholm
 • Elinstallation

  Jag behöver hjälp att dra el till nya utrymmen pga av renovering. Vi har förberett för elinstallation i de nya väggarna vi byggt. Vi behöver el för belysning i tak med tillhörande lampknapp på vägg, samt ett nytt eluttag på ena väggen mot köket.

  Stockholm
 • Elinstallation

  Byte av el central med jordfelsbrytare , färdigställa de som redan är draget . 5 nya el utag(en ut till balkongen, till fläkt i kök , kyl/frys samt 2 sovrum ) . Färdigställa 4 lampknappar .

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.