Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med jordfelsbrytare i Stockholm

En jordfelsbrytare bör vara en självklarhet för alla att ha i sin bostad. De allra flesta olyckorna i hemmet rörande el kan undvikas med en jordfelsbrytare installerad.  Det är alltså i sammanhanget en väldigt billig livförsäkring. En jordfelsbrytare skyddar exempelvis om en kabel skulle gå sönder genom att blixtsnabbt slå av strömmen. Den skyddar även om man skulle få fukt i elinstallationer som orsakar kortslutningar samt om elektriska apparater plötsligt blir strömförande. 

Strömbrytare bör också bytas av en behörig elektriker då en felmontering kan få katastrofala följder. Speciellt de strömbrytare som har flera ledare bör man inte byta själv utan kunskap. 

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 122 förfrågningar i Juli 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

NW Marin El och Smide

Adress: Bärstavägen 8, Stora sundby
Telefon: 0735313299
Ett företag som utför service och reparationer på båtar, husvagnar, veteranbilar samt bygger nytt. Sen utförs även smides jobb innom hus och fastigheter m.m.

Reinholds Elservice AB

Adress: Tavelsjövägen 20, Stockholm
Telefon: 08-185418
Medlem SÄK Utför alla typer av elinstallationer felsökningar reparationer rotarbeten. Hos oss blir kunden nöjd

JEROC El & Fastighetstjänst ab

Adress: Uppsalavägen3, rimbo
Telefon: 070-2342878
Elföretaget med det lilla extra

Senast inkomna jobb

 • Elinstallation

  Vi vill flytta ett elskåp/proppskåp från ett rum till ett annat. Vi har börjat att spåra fram och lägga in kablar men behöver hjälp med installationen efter förflyttningen av det nya proppskåpet

  Stockholm
 • Elinstallation

  Reduce ElSäkring from 25A to 16A

  Stockholm
 • Elinstallation

  Dra om el efter nedtagen vägg. Elen kommer från golvet och gick rakt upp för att sedan gå vidare till taklampor i rummet. Behöver dras nya ledningar via golv upp via vägg sedan tak.

  Stockholm
 • Elinstallation

  1) Montera bort en gammal trasig oljefylld elradiator samt installera och montera fast en ny (700 W, 230 V, 60X90 cm, vägghängd). 2) Laga fläkt/utsug som sitter ansluten till skorstenstrumman i ett badrum. 3) Montera ner en gammal lysrörsarmatur i taket i ett kök, byta ut det gamla uttaget (50-tal?) mot ett modernt samt sätta dit ny armatur.

  Stockholm
 • Elinstallation

  Ska installera tvättmaskin i badrummet. Eluttag finns men elen är inte ”igång”.

  Stockholm
 • Elinstallation

  3 light bulbs installment

  Stockholm
 • Elinstallation

  Behöver en elektriker som kommer och godkänner ett elarbete där jordkabel dragits i lägenhet (54kvm). Behövs troligen göras v 35 eller 36.

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.