Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med elinstallation

En elinstallation kan handla om en mängd olika saker men det viktiga att veta är att de allra flesta jobb måste utföras av en behörig elinstallatör. Vissa enklare jobb kan man utföra själv om man har nödvändig kunskap men felaktiga installationer kan leda till allvarlig personfara och bränder. Det är alltså av yttersta vikt att anlita en behörig elinstallatör om du är osäker på hur jobben ska utföras. Vanliga jobb för en elinstallatör är exempelvis eldragning och installation av jordfelsbrytare som alla bör ha i sin bostad. En jordfelsbrytare innebär att strömmen bryts vid kortslutning för att förhindra personskador. Så se till att anlita en riktig elektriker.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 706 förfrågningar i Juli 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Brunskogs Elektriska Edane Rör AB

Adress: Edanevägen 38, Edane
Telefon: 057050187

Elinstallationer i Karlshamn AB

Adress: Sölvesborgsvägen 17-19, KARLSHAMN
Telefon: 045419505
Företaget grundades redan 1989 och utför alla slags arbeten inom el, från styrsystem till industri till tele- och datainstallationer och felsökning av elektronik för privatpersoner. Kontoret är beläget på Sölvesborgsvägen.

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Jämjö Elinstallationer, AB

Adress: Torhamnsvägen 25, JÄMJÖ
Telefon: 045550401
Landsortsfirman grundades 1963 och är beläget i Jämjö. Jobbar främst med installationer för svagström och med reparationer. Handlar även med vitvaror och hushållsmaskiner. Utför också servicearbeten och projektering inom stadsplanering. Både privatpersoner och offentliga aktörer ingår i kundkretsen.

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Karlssons Elektriska i Kisa AB

Adress: Västra vägen 29, Kisa
Telefon: 049412550

Trossö Elinstallationer AB

Adress: Norra Kungsgatan 14, KARLSKRONA
Telefon: 0455311060
Företaget utför både elinstallationer och säljer elartiklar, till exempel hushållsapparater och belysning, i butik. Hjälper även till med beräkning av energiförbrukning, nyinstallationer och mäter belysningseffekt på kontor. Företaget startades 1987 och är beläget på Trossö.

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Senast inkomna jobb

 • Elinstallation

  Utbyte av induktionshäll till häll med vred ovanpå. Bägge Ikea.

  Trelleborg
 • Elinstallation

  Jag vill koppla en handdukstork för att byta ut den gamla. Kabel är indragen. Bara att montera och koppla handdukstork i toaletten behövs.

  Göteborg
 • Elinstallation

  Nytt eluttag i sommarstugan, utvändigt. 2-vägs. Syfte:

  Vänersborg
 • Elinstallation

  Vill byta ut mitt gamla propp skåp mot ett nytt modernt säkrings skåp. Jag har propp skåp för både 220 v & 400 v (el element) Bor i radhus Österhöjdsv 14 i Södertälje. 220v skåpet består av 21 propp (inte alla används) 400v skåpet består av 12 proppar Har dessutom ett element som behöver kopplas in av elektriker Önskar en offert för detta Mvh Leif

  Södertälje
 • Elinstallation

  Vi behöver hjälp med att avlägsna 3 st eluttag/dosor efter gamla element. Eventuellt kan det behövas i ett rum till där det sitter tre st uttag för element. Alla dosor/uttag sitter i källaren.

  Skövde
 • Elinstallation

  Installation i nytt dusch utrymme 160 cm x 90 i äldre villa. belysning i taket produktbeskrivning finns. Handukstorkar .

  Jönköping
 • Elinstallation

  Installation av en Laddbox, Easee, https://tibber. com/se/store/produkt/easee, på husets träfasad, cirka fem meter från säkringsskåpet.

  Trelleborg