Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med elinstallation

En elinstallation kan handla om en mängd olika saker men det viktiga att veta är att de allra flesta jobb måste utföras av en behörig elinstallatör. Vissa enklare jobb kan man utföra själv om man har nödvändig kunskap men felaktiga installationer kan leda till allvarlig personfara och bränder. Det är alltså av yttersta vikt att anlita en behörig elinstallatör om du är osäker på hur jobben ska utföras. Vanliga jobb för en elinstallatör är exempelvis eldragning och installation av jordfelsbrytare som alla bör ha i sin bostad. En jordfelsbrytare innebär att strömmen bryts vid kortslutning för att förhindra personskador. Så se till att anlita en riktig elektriker.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Elinstallation - välj stad

Några utvalda företag

Brunskogs Elektriska Edane Rör AB

Adress: Edanevägen 38, Edane
Telefon: 057050187

Elinstallationer i Karlshamn AB

Adress: Sölvesborgsvägen 17-19, KARLSHAMN
Telefon: 045419505
Företaget grundades redan 1989 och utför alla slags arbeten inom el, från styrsystem till industri till tele- och datainstallationer och felsökning av elektronik för privatpersoner. Kontoret är beläget på Sölvesborgsvägen.

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Jämjö Elinstallationer, AB

Adress: Torhamnsvägen 25, JÄMJÖ
Telefon: 045550401
Landsortsfirman grundades 1963 och är beläget i Jämjö. Jobbar främst med installationer för svagström och med reparationer. Handlar även med vitvaror och hushållsmaskiner. Utför också servicearbeten och projektering inom stadsplanering. Både privatpersoner och offentliga aktörer ingår i kundkretsen.

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Karlssons Elektriska i Kisa AB

Adress: Västra vägen 29, Kisa
Telefon: 049412550

Trossö Elinstallationer AB

Adress: Norra Kungsgatan 14, KARLSKRONA
Telefon: 0455311060
Företaget utför både elinstallationer och säljer elartiklar, till exempel hushållsapparater och belysning, i butik. Hjälper även till med beräkning av energiförbrukning, nyinstallationer och mäter belysningseffekt på kontor. Företaget startades 1987 och är beläget på Trossö.

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Senast inkomna jobb

 • Elinstallation

  Inkoppling av 3 st motordrivna markiser. Kabeldragning + inkoppling.

  Gävle
 • Elinstallation

  Jag behöver ett nytt säkringsskåp i min villa. Saknar just nu helt och hållet jordfelsbrytare och skulle vilja ha minst två st (så att min trädgårdsbelysning kan ligga på en separat sådan).

  Vellinge
 • Elinstallation

  Installera jordat vägguttag under vask. Ledning finns framdragen, liksom borrat hål för uttag.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Hejsan! Jag bor på Gråberget i Göteborg och har ett förråd/skrubb som är något större än en kvadrat. Rummet har belysning och ett hål i väggen med kablage.

  Göteborg
 • Elinstallation

  Vi har nyligen installerat Bluetooth-beacons i belysningsspåren i en butik i centrala Stockholm. Sedan dess har vi haft en del problem och vi behöver veta om våra beacons installerades ordentligt. Därför behöver vi hjälp av en elektriker som kan följa med vår tekniker i två timmar för att titta på belysningsskenan och se till att den är korrekt installerad.

  Stockholm
 • Elinstallation

  Småfix såsom installation av 2. st. nya stickkontakter varav 1 önskas installerad bredvid elskåpet och den andra bredvid befintlig kontakt.

  Stockholm
 • Elinstallation

  Dragning av el från proppskåp inomhus ut till poolvärmepump. Uppskattningsvis 30meter Samt installation av poolvärmepump.

  Norrköping