Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med elinstallation i Norrköping

En elinstallation kan handla om en mängd olika saker men det viktiga att veta är att de allra flesta jobb måste utföras av en behörig elinstallatör. Vissa enklare jobb kan man utföra själv om man har nödvändig kunskap men felaktiga installationer kan leda till allvarlig personfara och bränder. Det är alltså av yttersta vikt att anlita en behörig elinstallatör om du är osäker på hur jobben ska utföras. Vanliga jobb för en elinstallatör är exempelvis eldragning och installation av jordfelsbrytare som alla bör ha i sin bostad. En jordfelsbrytare innebär att strömmen bryts vid kortslutning för att förhindra personskador. Så se till att anlita en riktig elektriker.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Ölanders Elbyrå AB

Adress: Box 159, ÅBY
Telefon: 01160378

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Valterstens El och Lantbruk AB

Adress: Valtersten Mellangård, VIKBOLANDET
Telefon: 012540355

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Elmontören El & Industriservice H Malm AB

Adress: Box 3136, NORRKÖPING
Telefon: 011121260

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Senast inkomna jobb

 • Elinstallation

  Hej, på vår utealtan sitter en kopplingsdosa varifrån det löper en kabel ned till ett eluttag för utomhusbruk. I samma kopplingsdosa är även kablar till en ljusramp inkopplade. Det vi skulle behöva hjälp med är att sätta in en separat strömbrytare på väggen så att vi kan slå av och på ljusrampen, vilket inte går i nuläget.

  Norrköping
 • Elinstallation

  Öppnar upp mellan kök och vardagsrum. Gammalt jordat uttag sitter 100cm upp mitt på väggen, vill få det flyttat till nedre hörn nära fönster. Dessutom göra om ett ojordat uttag på andra sidan väggen(i vardagsrummet) till jordat då vi har en AC kopplad där.

  Norrköping
 • Elinstallation

  Uttag i kök samt halogenlampor har slutat fungera. Säkringen är hel och allt annat fungerar. Glapp eller trasig kabel någonstans?

  Norrköping
 • Elinstallation

  Hej! Behöver ev flytta ett befintligt eluttag bakom inbyggd ugn samt ett helt nytt eluttag bakom ugnen där ny inbyggd mikro ska kopplas in. Behöver även hjälp med att byta ut den befintliga diskbänksbelysningen mot nyare och bättre modell.

  Norrköping
 • Elinstallation

  Byta plats på vägguttag och reparera belysningen på en fläkt.

  Norrköping
 • Elinstallation

  Har dragit ny el i lägenheten behöver någon som kan koppla en ny elcentral.

  Norrköping
 • Elinstallation

  Jag har haft infällda spotlights i taket i mitt badrum av lågspänningsutförande och som jag vill byta ut till nya (4 st) och då antingen även nu till lågspänning eller till 220 volt

  Norrköping

Kommuninformation

Norrköping kommun är belägen i Östergötland och är en av Sveriges största kommuner med ca 128000 invånare. Det finns skärgård och mycket sjöar samt barrskog i området. Näringslivet är brett spektrum av branscher men den största är industrinäringen.