Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med elinstallation i Norrköping

En elinstallation kan handla om en mängd olika saker men det viktiga att veta är att de allra flesta jobb måste utföras av en behörig elinstallatör. Vissa enklare jobb kan man utföra själv om man har nödvändig kunskap men felaktiga installationer kan leda till allvarlig personfara och bränder. Det är alltså av yttersta vikt att anlita en behörig elinstallatör om du är osäker på hur jobben ska utföras. Vanliga jobb för en elinstallatör är exempelvis eldragning och installation av jordfelsbrytare som alla bör ha i sin bostad. En jordfelsbrytare innebär att strömmen bryts vid kortslutning för att förhindra personskador. Så se till att anlita en riktig elektriker.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Ölanders Elbyrå AB

Adress: Box 159, ÅBY
Telefon: 01160378

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Valterstens El och Lantbruk AB

Adress: Valtersten Mellangård, VIKBOLANDET
Telefon: 012540355

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Elmontören El & Industriservice H Malm AB

Adress: Box 3136, NORRKÖPING
Telefon: 011121260

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Senast inkomna jobb

 • Elinstallation

  Omdana lägenhet eller bara badrum till jordfelsbrytar. .

  Norrköping
 • Elinstallation

  Hej! Jag önskar offert på följande och undrar om ni vill komma och kolla innan ni kan ge pris?- flytt av elcentral - byte av elcentral, från porslin till automat - installation av jordfelsbrytare Tack på förhand!

  Norrköping
 • Elinstallation

  Behöver hjälp med att byta en strömbrytare till ljuset i affärslokalen. behöver också hjälp med att få igång en ljuskälla i lokalen som inte fungerar.

  Norrköping
 • Elinstallation

  Har problem med en strömbrytare till butikens lampor som inte vill fungera. Och även en lampa som inte vill fungera trots att jag bytt lysrör.

  Norrköping
 • Elinstallation

  Hej! Jag skulle vilja ha ett par vägguttag på utsidan av mitt hus nu när jag byggt ny altan. Elskåpet/elcentralen (inomhus) sitter i samma rum där jag tänkt installera vägguttag på utsidan.

  Norrköping
 • Elinstallation

  Installation av tvättmaskin i våtrum. Tvättmaskinen har stickpropp men badrummet har endast en eldosa för fast installation. Kabeln behöver klippas och skarvas.

  Norrköping
 • Elinstallation

  Ansluta garageportmotor till fast installation i garaget (kallgarage). Är nu inkopplad med skarvsladd. Finns en gammal kopplingsdosa på väggen 2-3m från motorn.

  Norrköping

Kommuninformation

Norrköping kommun är belägen i Östergötland och är en av Sveriges största kommuner med ca 128000 invånare. Det finns skärgård och mycket sjöar samt barrskog i området. Näringslivet är brett spektrum av branscher men den största är industrinäringen.