Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med elinstallation i Lund

En elinstallation kan handla om en mängd olika saker men det viktiga att veta är att de allra flesta jobb måste utföras av en behörig elinstallatör. Vissa enklare jobb kan man utföra själv om man har nödvändig kunskap men felaktiga installationer kan leda till allvarlig personfara och bränder. Det är alltså av yttersta vikt att anlita en behörig elinstallatör om du är osäker på hur jobben ska utföras. Vanliga jobb för en elinstallatör är exempelvis eldragning och installation av jordfelsbrytare som alla bör ha i sin bostad. En jordfelsbrytare innebär att strömmen bryts vid kortslutning för att förhindra personskador. Så se till att anlita en riktig elektriker.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Strands Eltjänst AB, Bengt

Adress: Sandbyvägen 1, DALBY
Telefon: 046203090

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Dalby El Installationsbyrå Bengt Buregård AB

Adress: Hällestadsvägen 13, DALBY
Telefon: 046200720

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Thulins Elektriska AB

Adress: Box 24010, LUND
Telefon: 046135140

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Senast inkomna jobb

 • Elinstallation

  Hej, Vi behöver hjälp med:- instalation ugn/spishäll (+byte av eluttag för den är av gammal/fel model och passar inte) - köpa själv (vi ersätter) rätt eluttag till spis+ugn - felsökning av varför en annan eluttag fungerar inte och kanske fixa den Är det möjligt att få besök redan denna veckan?Kanske tidigt nästa vecka?

  Lund
 • Elinstallation

  Vi vill ha hjälp med att dra el i vår nya lägenhet, bostadsrätt byggd på 40-talet. Minst 4 nya eluttag i 4 olika rum önskas som byggs in i väggen som huvudsakligen är tegel och puts. Vi är öppna för förbättringsförslag om våra idéer inte fungerar med nuvarande elinstallation.

  Lund
 • Elinstallation

  Ett hus, i,5 plan på ca 80 kvm med källare

  Lund
 • Elinstallation

  Golvvärme och timer fungerar inte

  Lund
 • Elinstallation

  Efter att ha rivit 2 väggar har jag två kabeldosor som hänger som jag vill ha upp i taket. Ena dosan ska inte användas utan bara borras upp i taket och stängas med lock. Andra dosan ska användas och kommer behöver bilas ca 60 cm fram till förberedd gipsvägg

  Lund
 • Elinstallation

  Installera häll och ugn vid befintligt 400 V uttag ( sätta ny schuko och perilex) Finns ingen nolla framdragen (3fas och jord idag)) så behöver trådas om 5G2,5 ca 5 m till central. Central har idag redan givetvis 3x16A till spisen men är gammal central med diazed.

  Lund
 • Elinstallation

  Behöver hjälp med att installera induktionshäll. Den gamla 3-faskontakten (perilex) passar inte direkt den nya spisens anslutningskablar, där såvitt jag förstår två neutralledare skall kopplas ihop till en.

  Lund

Kommuninformation

Lund kommun ligger i Skåne och har ca 107300 invånare. Centralorten Lund präglas till stor del av universitetet, som ett internationellt centrum för utbildning, forskning och utveckling. Kommunen har en stor och betydande industri, där den största arbetsgivaren är koncernen Tetra Pak.