Register

GRATIS TJÄNST

Hitta någon som kan byta tak i Västerås

Ett takbyte är ett omfattande projekt som är ganska kostsamt men det är också absolut nödvändigt att byta sitt tak om det är bristfälligt då det annars kan orsaka skador som är långt mer omfattande. Det finns många exempel där man väntat ända tills det läcker in innan man utför takbytet. Då har man redan fått kostsamma fuktskador så det är mycket bättre att föregripa det och byta taket i tid. Många byter tak också på grund av att tiden gjort det mindre vackert och omodernt. Ett takbyte består normalt av att man byter läkt, papp, och själva yttermaterialet som ofta är tegel / betongpannor eller plåttak. Ofta tillkommer det en del plåtjobb också exempelvis om man har skorsten. Man behöver också normalt ha byggnadsställning. Tänk på att noggrannt titta ut vilket typ av tak ni vill ha, ett tips är att promenera omkring i grannskapet och se vilket typ av tak som passar er. Att byta tak är som sagt ett stort jobb och det är viktigt att det blir som ni vill och att man gör rätt från början.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 275 förfrågningar i Maj 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Hökåsens Allservice AB

Adress: Aspvägen 26, Västerås
Telefon: 076-000 08 99
Renoveringar inomhus, köksrenoveringar, golvläggning, målning, tapetsering, snickerier mm.

Byggmäster i Mälardalen AB

Adress: Sjöhagsvägen 6b, VÄSTERÅS
Telefon: 0704705600

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Bygg S.S.N Aros Entreprenad AB

Adress: Brandthovdagatan 12, VÄSTERÅS
Telefon: 021128610

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Takarbeten / Hängrännor

  Det finns 8 st portar som behöver nya stup rännor rör ,det behövs ett snö stopp . Bostadsrättsföreningen heter Västhaga 9

  Västerås
 • Takarbeten / Hängrännor

  Snarast Nya hängrännor 120 vita 27,5 meter i befintlig krok, ny täckbygel, 27,5 meter. Nya stuprör 14 meter (4 hörn på huset, 1 kortare på altan) Svar snarast möjligt, tack på förhand!

  Västerås
 • Takarbeten / Hängrännor

  Del av stuprännor, tre stycken, som lossnat. Huset är från 1946 och det är ett trevåningshus. Stuprören avslutas med ett rör som går ner i marken.

  Västerås
 • Takarbeten / Hängrännor

  Vår bostadsrättsförening behöver hjälp med rensning av hängrännor, det är ca 75 meter. Vårat hus är i tre plan. Det är nog bra om någon kommer och tittar på det.

  Västerås
 • Takarbeten / Hängrännor

  Byte av tak ca 200m2, jag vill ha 2 kupigt lertegel. Underlagsduk måster läggas då det inte fungerar med papp. Diverse plåtarbete ingår samt även byte av vindskivor mm

  Västerås
 • Takarbeten / Hängrännor

  Jag skulle vilja ha en offert på takomläggning på ett sadeltak på 75 kvm

  Västerås
 • Takarbeten / Hängrännor

  The house area is 144 m2, located at Lavendelvägen 2, and I suppose that the roof size should be more. The current roof material is concrete.

  Västerås

Kommuninformation

Västerås kommun är belägen i Västmanland ca 7 mil från Stockholm. Det är en stor kommun med ca 134600 invånare. Västerås är en av Sveriges äldsta städer då staden grundades redan år 990. Terrängen består mestadels av jordbruksbygd och klart dominerande inom näringslivet är ABB som är den största arbetsgivaren i kommunen. Det finns även mycket grafiska samt dataföretag.