Register

GRATIS TJÄNST

Hitta någon som kan byta tak i Jönköping

Ett takbyte är ett omfattande projekt som är ganska kostsamt men det är också absolut nödvändigt att byta sitt tak om det är bristfälligt då det annars kan orsaka skador som är långt mer omfattande. Det finns många exempel där man väntat ända tills det läcker in innan man utför takbytet. Då har man redan fått kostsamma fuktskador så det är mycket bättre att föregripa det och byta taket i tid. Många byter tak också på grund av att tiden gjort det mindre vackert och omodernt. Ett takbyte består normalt av att man byter läkt, papp, och själva yttermaterialet som ofta är tegel / betongpannor eller plåttak. Ofta tillkommer det en del plåtjobb också exempelvis om man har skorsten. Man behöver också normalt ha byggnadsställning. Tänk på att noggrannt titta ut vilket typ av tak ni vill ha, ett tips är att promenera omkring i grannskapet och se vilket typ av tak som passar er. Att byta tak är som sagt ett stort jobb och det är viktigt att det blir som ni vill och att man gör rätt från början.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Tore Johanssons Bygg i Jönköping AB

Adress: Tallahovsgatan 8, JÖNKÖPING
Telefon: 036714284

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Jönköpings Bygginvest AB

Adress: Kämpevägen 31, JÖNKÖPING
Telefon: 036173180

Medlem av Sveriges Byggindustrier

HSB Göta Byggaktiebolag

Adress: Box 628, JÖNKÖPING
Telefon: 036143033

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Takarbeten / Hängrännor

  Behöver byta (eller renovera?) hängrännor som inte har setts över på minst 15 år då det är ca 5 meter från marken. De behöver framför allt rensas på skräp men antagligen bytas ut.

  Jönköping
 • Takarbeten / Hängrännor

  Vi har fått en vattenläcka i yttertaket i våran bostadsrätt (bor i radhus). Vi har lokaliserat vattenläckan uppe på vinden som droppar genom taket och har gjort förebyggande åtgärder, Taket har takpannor och gå att nås genom luckan från vinden, läckan behöver åtgärdas/undersökas snarast möjligt. Bostadsrättsföreningen är kontaktad och väntar svar vem som står för arbetskostnaden, tills dess önskar få offert på arbetet.

  Jönköping
 • Takarbeten / Hängrännor

  Byta alla hängrännor på villa och garage

  Jönköping
 • Takarbeten / Hängrännor

  Byte av hängrännor utmed 2 sidor av 1-plansvilla. Framsida längd 15,5 meter, 2 gavlar och 2 anslutningar till stuprör. Baksida totallängd 15,5 meter uppdelat i 2 sektioner varav den ena med längd 7,5 meter och den andra 8,0 meter.

  Jönköping
 • Takarbeten / Hängrännor

  Hej Vi har ett takläckage i ett 1840 tals hus som behöver åtgärdas Mvh Lennart

  Jönköping
 • Takarbeten / Hängrännor

  Montering ab takrännor o stuprör infästning av tegel i ränndalen klammersäkring ab de yttersta tvo rader tvokupiga vittingetegel.

  Jönköping
 • Takarbeten / Hängrännor

  Behöver rensa hängrännor, samt få bort fågelbo som finns i rännorna. Huset är 2 vån högt. Byggt 2014.

  Jönköping

Kommuninformation

Jönköping kommun som finns vid södra delen av Vättern och har ca 125000 invånare. Jönköping är även en utpräglad handelsstad och har genom Elmia ett centrum för mässor. Här finns även ett flertal statliga verk och rättsvårdande myndigheter. Därfär består näringslivet främst av den offentliga sektorn.