Register

GRATIS TJÄNST

Hitta någon som kan byta tak i Borås

Ett takbyte är ett omfattande projekt som är ganska kostsamt men det är också absolut nödvändigt att byta sitt tak om det är bristfälligt då det annars kan orsaka skador som är långt mer omfattande. Det finns många exempel där man väntat ända tills det läcker in innan man utför takbytet. Då har man redan fått kostsamma fuktskador så det är mycket bättre att föregripa det och byta taket i tid. Många byter tak också på grund av att tiden gjort det mindre vackert och omodernt. Ett takbyte består normalt av att man byter läkt, papp, och själva yttermaterialet som ofta är tegel / betongpannor eller plåttak. Ofta tillkommer det en del plåtjobb också exempelvis om man har skorsten. Man behöver också normalt ha byggnadsställning. Tänk på att noggrannt titta ut vilket typ av tak ni vill ha, ett tips är att promenera omkring i grannskapet och se vilket typ av tak som passar er. Att byta tak är som sagt ett stort jobb och det är viktigt att det blir som ni vill och att man gör rätt från början.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     644 förfrågningar i Februari 2024

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Almgrens Bygg och Interiör

Adress: Gretlandavägen 28, Borås
Telefon: 0705 423994
Utför det mesta inom bygg. Specialister på köks montering. Vi ordnar med alla hantverks grupper, som el, vvs, mureri.

Almgrens Bygg och Interiör

Adress: Gretlandavägen 28, Borås
Telefon: 0705 423994
Utför det mesta inom bygg. Specialister på köks montering. Vi ordnar med alla hantverks grupper, som el, vvs, mureri.

FREMAN BYGG KB

Adress: S.t Michelsgatan 2 D, BORÅS
Telefon: 0736537127

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Takarbeten / Hängrännor

  Hängrännorna har blivit nedtyngda av snö troligtvis och lutar utåt så mycket att regnvatten rinner över kanten på flera ställen. Stupröret på ena sidan har fallit ner så vattnet rinner rakt ut genom hålet i hängrännan. I båda fallen skvätter det på väggarna så mycket att brädor ruttnat.

  Borås
 • Takarbeten / Hängrännor

  Justering av hängrännor på två sidor av huset 18 + 15m). Eventuellt aptering av ett extra stuprör.

  Borås
 • Takarbeten / Hängrännor

  Har nya hängrännor som tyvärr är dåligt monterade, läcker i alla skarvar och ändar. Behöver hjälp med att få dem rätt monterade. Har också ett entrétak som läcker i skarven mellan taket och tegelväggen.

  Borås
 • Takarbeten / Hängrännor

  Byte av plåten på hela taket och farstukvist på ett torp, 1 1/2 plan, med ny läkt och ny plåt, samt takavvattning (hängrännor och stuprör), vindskivor och ev. säkerhetsanordningar som behövs för sotare. Takets längd är ungefär 3,8 m och bredd, 7,7 m.

  Borås
 • Takarbeten / Hängrännor

  Har fått en fuktskada i innertaket cirka 1 till 1,5m i ena ändan av taket. Ska sälja huset, detta upptäcktes när det var en besiktning av huset. Vill få detta gjort så fort det går.

  Borås
 • Takarbeten / Hängrännor

  Radhuslänga på cirka 20 m där vi behöver byta alt rikta upp hängrännorna på baksidan av huset (cirka 5 m höjd). Självklart kan ni kika förbi och titta

  Borås
 • Takarbeten / Hängrännor

  Önskar offert på byte av avvattningssystem. Boningshuset är enplan med källare 120 kvm, garaget ca 60 kvm med ett tillbyggt uterum på ca 16 kvm. Har planerat en målning av taken till våren och funderar på göra detta arbete efter målningens färdigställande.

  Borås

Kommuninformation

Borås kommun har ca 101000 invånare och balanserar mellan småstad och storstad. Stor nog att rymma ett brett utbud av nöjen, kultur och service. Liten nog att ha allt inom bekvämt avstånd. Borås ligger i en folktät region i Västsverige. 1,5 miljoner människor bor inom 10 mils radie. Borås har av tradition varit en betydande industriregion, tidigare med tyngdpunkten inom textil- och konfektionsindustri