Register

GRATIS TJÄNST

Hitta någon som kan byta tak i Malmö

Ett takbyte är ett omfattande projekt som är ganska kostsamt men det är också absolut nödvändigt att byta sitt tak om det är bristfälligt då det annars kan orsaka skador som är långt mer omfattande. Det finns många exempel där man väntat ända tills det läcker in innan man utför takbytet. Då har man redan fått kostsamma fuktskador så det är mycket bättre att föregripa det och byta taket i tid. Många byter tak också på grund av att tiden gjort det mindre vackert och omodernt. Ett takbyte består normalt av att man byter läkt, papp, och själva yttermaterialet som ofta är tegel / betongpannor eller plåttak. Ofta tillkommer det en del plåtjobb också exempelvis om man har skorsten. Man behöver också normalt ha byggnadsställning. Tänk på att noggrannt titta ut vilket typ av tak ni vill ha, ett tips är att promenera omkring i grannskapet och se vilket typ av tak som passar er. Att byta tak är som sagt ett stort jobb och det är viktigt att det blir som ni vill och att man gör rätt från början.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Volymetric Bygg AB

Adress: Oljevägen 6, MALMÖ
Telefon: 040187575

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Fogelströms Byggentreprenad

Adress: Skvadronsgatan 12, MALMÖ
Telefon: 0739624267
Enmansföretag med säte i stadsdelen Ribersborg. Utför alla sorts snickeriarbeten i och omkring Malmö. Verksamheten vänder sig bland annat till privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

I. A P Tak & Bygg AB

Adress: Box 14050, MALMÖ
Telefon: 0406941515

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Takarbeten / Hängrännor

  Vi har en hängränna som är ca sju meter lång. Den läcker så att det rinner på fasaden. sannolikt behöver hela rännan bytas ut.

  Malmö
 • Takarbeten / Hängrännor

  Byta takstege på villa i Malmö

  Malmö
 • Takarbeten / Hängrännor

  Montering av hakar/glidskydd till stege under takpannor

  Malmö
 • Takarbeten / Hängrännor

  Väldig litet jobb, men är själv höjrädd. Läggning vid nok av en tegelpanna som blåste bort Eventuell byte av nokband c:a 1-2 m. Materialet finns.

  Malmö
 • Takarbeten / Hängrännor

  Har ett åttakantigt lusthus på ca 10 kvm. Det har ett papptak idag och jag vill få lagt ett plåttak över detta.

  Malmö
 • Takarbeten / Hängrännor

  Vi letar en hantverkare som kan utföra byte av takpapp på ett förråd på ca 6 kvm.

  Malmö
 • Takarbeten / Hängrännor

  Det gäller en liten kolonistuga i Malmö där stugan fått ny fasad i trä men där kanten på taket inte har anpassats till nya fasaden och inte riktigt täcker ytterväggarna. Jag skulle vilja få hjälp med att skapa en bättre konstruktion med plåtkant/brädor. Det är ett pulpettak i plåt.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.