Register

GRATIS TJÄNST

Hitta någon som kan byta tak i Malmö

Ett takbyte är ett omfattande projekt som är ganska kostsamt men det är också absolut nödvändigt att byta sitt tak om det är bristfälligt då det annars kan orsaka skador som är långt mer omfattande. Det finns många exempel där man väntat ända tills det läcker in innan man utför takbytet. Då har man redan fått kostsamma fuktskador så det är mycket bättre att föregripa det och byta taket i tid. Många byter tak också på grund av att tiden gjort det mindre vackert och omodernt. Ett takbyte består normalt av att man byter läkt, papp, och själva yttermaterialet som ofta är tegel / betongpannor eller plåttak. Ofta tillkommer det en del plåtjobb också exempelvis om man har skorsten. Man behöver också normalt ha byggnadsställning. Tänk på att noggrannt titta ut vilket typ av tak ni vill ha, ett tips är att promenera omkring i grannskapet och se vilket typ av tak som passar er. Att byta tak är som sagt ett stort jobb och det är viktigt att det blir som ni vill och att man gör rätt från början.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     924 förfrågningar i Februari 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Volymetric Bygg AB

Adress: Oljevägen 6, MALMÖ
Telefon: 040187575

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Fogelströms Byggentreprenad

Adress: Skvadronsgatan 12, MALMÖ
Telefon: 0739624267
Enmansföretag med säte i stadsdelen Ribersborg. Utför alla sorts snickeriarbeten i och omkring Malmö. Verksamheten vänder sig bland annat till privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

I. A P Tak & Bygg AB

Adress: Box 14050, MALMÖ
Telefon: 0406941515

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Takarbeten / Hängrännor

  Behöver byta stuprör/hängrännor ca 15 meter på 70-talsvilla. Rostat sönder ca 2 meter, kanske räcker byta den delen.

  Malmö
 • Takarbeten / Hängrännor

  Det behövs rensning av hängrännor på ett enfamiljshus hus. Det gäller två hängrännor, ca 12m vardera, längs husets långsidor. Huset är ett tvåplanshus från 1947, sk funkis, och rännorna sitter ca 6,5m från marknivå.

  Malmö
 • Takarbeten / Hängrännor

  Jag vet inte omfattning, då det är ett hus med 4 våningar, vinkelhus i centrala Malmö, med behov av byte av hängrännor och stuprör, några nya rännor. Framsida och baksida. Anta meter????

  Malmö
 • Takarbeten / Hängrännor

  Kolonistuga på 20 kvm med ett litet uterum behöver delar utbytta av stupröret. Möjligtvis behövs hela bytas.

  Malmö
 • Takarbeten / Hängrännor

  En (1 st) nockpanna på taket till en 1,5 plansvilla har blåst ner och en ny nockpanna måste därför sättas upp. Behöver hjälp med detta snarast, helst inom 1 - 2 veckor.

  Malmö
 • Takarbeten / Hängrännor

  Byte/installation av takränna på uteplats så att vattnet leds ner i stuprör. Vid kraftigt regn leds vattnet istället rakt ut från uteplatsens tak

  Malmö
 • Takarbeten / Hängrännor

  Del av skadad stuprör som behöver bytas ut nedertill. Ca 150 cm från marken. Stupröret har skadats pga att bil har kört på den.

  Malmö

Kommuninformation

Malmö kommun som ligger i Öresundsregionen i Skåne har ca 286000 invånare och är en Sveriges största kommuner. Flest anställda finns inom områdena handel,kommunikatio och finans då service- och tjänstesektorerna näringslivet. Bla finns här Turning Torso som ett av de högsta bostadshusen i Europa med sina 190 m i höjd.