Register

GRATIS TJÄNST

Hitta någon som kan byta tak i Uppsala

Ett takbyte är ett omfattande projekt som är ganska kostsamt men det är också absolut nödvändigt att byta sitt tak om det är bristfälligt då det annars kan orsaka skador som är långt mer omfattande. Det finns många exempel där man väntat ända tills det läcker in innan man utför takbytet. Då har man redan fått kostsamma fuktskador så det är mycket bättre att föregripa det och byta taket i tid. Många byter tak också på grund av att tiden gjort det mindre vackert och omodernt. Ett takbyte består normalt av att man byter läkt, papp, och själva yttermaterialet som ofta är tegel / betongpannor eller plåttak. Ofta tillkommer det en del plåtjobb också exempelvis om man har skorsten. Man behöver också normalt ha byggnadsställning. Tänk på att noggrannt titta ut vilket typ av tak ni vill ha, ett tips är att promenera omkring i grannskapet och se vilket typ av tak som passar er. Att byta tak är som sagt ett stort jobb och det är viktigt att det blir som ni vill och att man gör rätt från början.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

VBE Byggproduktion AB

Adress: Kungsängens gård 6 D, UPPSALA
Telefon: 018151690

Medlem av Sveriges Byggindustrier

M. Falk Bygg AB

Adress: Funbo Djupet, UPPSALA
Telefon: 0705366174

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Benchmark Bygg & Design AB

Adress: Tiby Tidsberg, UPPSALA
Telefon: 0733242777

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Takarbeten / Hängrännor

  Rännrensningsbehov Bergvägen 3

  Uppsala
 • Takarbeten / Hängrännor

  Två tak, ca 2m djupa och 5m breda, ena ovanför huvudingång och den andra ovanför grovingång saknar hängrännor. Vid nederbörd blir det regn/is på trapporna.

  Uppsala
 • Takarbeten / Hängrännor

  Har ett platt tak på ca 25 kvadrat vi skulle undersöka möjligheten för sedum tak / grönt tak. Skulle också vara bra att undersöka reglarna för att kolla att de klarar vikten.

  Uppsala
 • Takarbeten / Hängrännor

  Byte av hängrännor, stuprör, avledning och vindskivor på stort 1,5-planshus. Även laga läckage från balkong.

  Uppsala
 • Takarbeten / Hängrännor

  Vi är intresserade av att byta papptak på två mindre bodar och en del av vårt radhus, som förbinder oss med grannarna på ena sidan. Det läcker in i vår trädgårdsbod, så det bytet behöver ske snarast.

  Uppsala
 • Takarbeten / Hängrännor

  Hängrännor på liten villa s k "småstuga" blir stopp vid kraftigt regn då hålen uppe vid takrännorna är för undermåliga. Ev inköp av nytt material. ?!

  Uppsala
 • Takarbeten / Hängrännor

  Mellan två tak i bak på huset är det en glipa som behöver täckas med plåt eller dyl för att minska fukt å väta på hösten å vintern. Det är ett fritidshus som behöver omvårdnad. . finns i Almunge-Söderby/Rånäs vägskäl.

  Uppsala

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.