Register

GRATIS TJÄNST

Hitta någon som kan byta tak i Stockholm

Ett takbyte är ett omfattande projekt som är ganska kostsamt men det är också absolut nödvändigt att byta sitt tak om det är bristfälligt då det annars kan orsaka skador som är långt mer omfattande. Det finns många exempel där man väntat ända tills det läcker in innan man utför takbytet. Då har man redan fått kostsamma fuktskador så det är mycket bättre att föregripa det och byta taket i tid. Många byter tak också på grund av att tiden gjort det mindre vackert och omodernt. Ett takbyte består normalt av att man byter läkt, papp, och själva yttermaterialet som ofta är tegel / betongpannor eller plåttak. Ofta tillkommer det en del plåtjobb också exempelvis om man har skorsten. Man behöver också normalt ha byggnadsställning. Tänk på att noggrannt titta ut vilket typ av tak ni vill ha, ett tips är att promenera omkring i grannskapet och se vilket typ av tak som passar er. Att byta tak är som sagt ett stort jobb och det är viktigt att det blir som ni vill och att man gör rätt från början.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     961 förfrågningar i Maj 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Daniel pettersson bygg

Adress: Bergsunds Strand 35, stockholm
Telefon: 0701421741
utför allt från nybyggnationer,tillbyggnader,renoveringar, takbyten, köks montering. altaner m.m. innehar f-skatt och är moms registrerad. Har flera års erfarenhet innom bygg. goda referenser Från bland annat ncc

Fredhälls Bygg & Fastighetsunderhåll AB

Adress: Eriksbergsgatan 10A, STOCKHOLM
Telefon: 084705645

Medlem av Sveriges Byggindustrier

EKG-Byggservice AB

Adress: Stenkullavägen 63, STOCKHOLM
Telefon: 086185730

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Takarbeten / Hängrännor

  Bor i radhus och hängrännan på vår del verkar luta utåt då den svämmar över vid hårt regn. Alternativet är att den behöver bytas. Vi bor i ett två våningradhus med källare och det är ca 6 meter upp till hängrännan.

  Stockholm
 • Takarbeten / Hängrännor

  Byte av takränna på villa.

  Stockholm
 • Takarbeten / Hängrännor

  Byte av hängrännor och stuprör på ett radhus med 8 hushåll. Kostnaden för hängrännor delas på 8 privatpersoner och kostnaden för 3 st (tror jag) stuprör betalas av samfälligheten.

  Stockholm
 • Takarbeten / Hängrännor

  4 Stuprör och 2 hängrännor

  Stockholm
 • Takarbeten / Hängrännor

  Har en bit hängränna som böjas ut pga tung snö. Även en hängränna som fästet troligtvis lossnat. Denna sitter ovanför trappan som har tak så vattnet rinner åt fel håll vid regn.

  Stockholm
 • Takarbeten / Hängrännor

  Hängränna har lossnat från altantaket. Ca 5 meter lång. Även fästanordningen släppt.

  Stockholm
 • Takarbeten / Hängrännor

  Hängrännan läcker på ett ställe. Den behöver kollas och lagas . Utför ni sådant och vad kostar det?

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.