Register

GRATIS TJÄNST

Hitta någon som kan byta tak i Stockholm

Ett takbyte är ett omfattande projekt som är ganska kostsamt men det är också absolut nödvändigt att byta sitt tak om det är bristfälligt då det annars kan orsaka skador som är långt mer omfattande. Det finns många exempel där man väntat ända tills det läcker in innan man utför takbytet. Då har man redan fått kostsamma fuktskador så det är mycket bättre att föregripa det och byta taket i tid. Många byter tak också på grund av att tiden gjort det mindre vackert och omodernt. Ett takbyte består normalt av att man byter läkt, papp, och själva yttermaterialet som ofta är tegel / betongpannor eller plåttak. Ofta tillkommer det en del plåtjobb också exempelvis om man har skorsten. Man behöver också normalt ha byggnadsställning. Tänk på att noggrannt titta ut vilket typ av tak ni vill ha, ett tips är att promenera omkring i grannskapet och se vilket typ av tak som passar er. Att byta tak är som sagt ett stort jobb och det är viktigt att det blir som ni vill och att man gör rätt från början.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     650 förfrågningar i Oktober 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Daniel pettersson bygg

Adress: Bergsunds Strand 35, stockholm
Telefon: 0701421741
utför allt från nybyggnationer,tillbyggnader,renoveringar, takbyten, köks montering. altaner m.m. innehar f-skatt och är moms registrerad. Har flera års erfarenhet innom bygg. goda referenser Från bland annat ncc

Fredhälls Bygg & Fastighetsunderhåll AB

Adress: Eriksbergsgatan 10A, STOCKHOLM
Telefon: 084705645

Medlem av Sveriges Byggindustrier

EKG-Byggservice AB

Adress: Stenkullavägen 63, STOCKHOLM
Telefon: 086185730

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Takarbeten / Hängrännor

  Hängrännorna runt huset behöver en genomgång. På några ställen läcker hängrännorna och behöver tätas. Det är ett tvåvåningshus, så hängrännorna är på ca sex meters höjd.

  Stockholm
 • Takarbeten / Hängrännor

  Mindre del, cirka 2 m, av vår hängränna har blivit skadad av att ett lättare träd fallit på denna. Vi skulle behöva hjälp att laga det. Vi har ont om pengar så prisvärdhet är viktigt.

  Stockholm
 • Takarbeten / Hängrännor

  Byte av vita hängrännor. Böjt/plattat till sig på samma sätt och ställe efter ovädret på fram och baksidan av huset. Baksidan når man hängränna med stege.

  Stockholm
 • Takarbeten / Hängrännor

  Flyttning av stuprörsavrinning på hängränna + laga enstaka fästen på hängrännan. Just nu rinner vattnet ned på fel sida av taket rakt ned i backen istället för till befintlig dräneringslösning.

  Stockholm
 • Takarbeten / Hängrännor

  Behöver hjälp att förlänga en hängränna, material finns. Behöver också hjälp att justera fallet på en annan ränna. Rännorna är av koppar.

  Stockholm
 • Takarbeten / Hängrännor

  Montera nya hängrännor på 1-planshus, ca 15,5 m långt. 1 Utkast på ena sidan och två på andra sidan. Ta bort befintliga hängrännor.

  Stockholm
 • Takarbeten / Hängrännor

  Hej ! Jag vill byte hängränna på min tak

  Stockholm

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.