Register

GRATIS TJÄNST

Hitta någon som kan byta tak i Umeå

Ett takbyte är ett omfattande projekt som är ganska kostsamt men det är också absolut nödvändigt att byta sitt tak om det är bristfälligt då det annars kan orsaka skador som är långt mer omfattande. Det finns många exempel där man väntat ända tills det läcker in innan man utför takbytet. Då har man redan fått kostsamma fuktskador så det är mycket bättre att föregripa det och byta taket i tid. Många byter tak också på grund av att tiden gjort det mindre vackert och omodernt. Ett takbyte består normalt av att man byter läkt, papp, och själva yttermaterialet som ofta är tegel / betongpannor eller plåttak. Ofta tillkommer det en del plåtjobb också exempelvis om man har skorsten. Man behöver också normalt ha byggnadsställning. Tänk på att noggrannt titta ut vilket typ av tak ni vill ha, ett tips är att promenera omkring i grannskapet och se vilket typ av tak som passar er. Att byta tak är som sagt ett stort jobb och det är viktigt att det blir som ni vill och att man gör rätt från början.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     650 förfrågningar i November 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Creativ Bygg & Inspration i Umeå AB

Adress: Gamla Ersbodavägen 4, UMEÅ
Telefon: 0705624943

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Tegs Mark & Bygg AB

Adress: Norra Obbolavägen 98, UMEÅ
Telefon: 090776030

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Vaska Bygg & Besiktningskonsult AB

Adress: Industriv 10, UMEÅ
Telefon: 090138766

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Takarbeten / Hängrännor

  Vår radhusförening har problem med en ca 16m lång hängränna på garage-carport. Rännan har utlopp på vardera sidan men vatten rinner över på mitten för att den hänger för lågt. Den behöver rätas upp i rätt lutningsförhållande.

  Umeå
 • Takarbeten / Hängrännor

  Jag har ett tak som är rejält gammalt består av takpannor vill byta till ett plåttak tror att även undertket måste bytas en ren gissning vindskivor hängrännor och stuprör med detta måste göras till nästa år vill ha ett ca pris

  Umeå
 • Takarbeten / Hängrännor

  Renovering/byte av befintligt tegeltak på garage. Ca 30 kvm

  Umeå
 • Takarbeten / Hängrännor

  Bor i radhus och har problem att vatten rinner utanför hängrännorna ner på marken / altan när det töar/regnar. Huset är ca 7m berett problemet finns både på fram- och baksida. Jättetacksam för hjälp ?

  Umeå
 • Takarbeten / Hängrännor

  Hej Jag söker någon som kan hjälpa till med att förändra takavvattning på en hyresfastighet i Umeå. Vattnet rinner i dagsläget ut på gårdsplanen och sedan in i ett vidbyggt cykelförråd. Vattnet skulle istället behöva ledas över cykelförrådet (alt ut på cykelförrådets tak) och vidare ut vid "andra sidan" av cykelförrådet.

  Umeå
 • Takarbeten / Hängrännor

  Behöver hjälp med att rengöra stuprören. Totalt längd ca 35 meter samt en halv sida av garagetak ca 12 kvadratmeter.

  Umeå
 • Takarbeten / Hängrännor

  Byte av hängränna på sommarhus ,Umeå

  Umeå

Kommuninformation

Umeå kommun ligger i Västerbotten och är den mest folkrika kommunen i norra Sverige med sina 112700 invånare. Terrängen är kuperad med många dalgångar. Näringslivet i Umeå är väldigt brett med totalt ca 11000 företag med många framgångsrika företag inom bioteknik, medicin och informationsteknologi.