Register

GRATIS TJÄNST

Hitta någon som kan byta tak i Göteborg

Ett takbyte är ett omfattande projekt som är ganska kostsamt men det är också absolut nödvändigt att byta sitt tak om det är bristfälligt då det annars kan orsaka skador som är långt mer omfattande. Det finns många exempel där man väntat ända tills det läcker in innan man utför takbytet. Då har man redan fått kostsamma fuktskador så det är mycket bättre att föregripa det och byta taket i tid. Många byter tak också på grund av att tiden gjort det mindre vackert och omodernt. Ett takbyte består normalt av att man byter läkt, papp, och själva yttermaterialet som ofta är tegel / betongpannor eller plåttak. Ofta tillkommer det en del plåtjobb också exempelvis om man har skorsten. Man behöver också normalt ha byggnadsställning. Tänk på att noggrannt titta ut vilket typ av tak ni vill ha, ett tips är att promenera omkring i grannskapet och se vilket typ av tak som passar er. Att byta tak är som sagt ett stort jobb och det är viktigt att det blir som ni vill och att man gör rätt från början.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     924 förfrågningar i Februari 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

DK bygg

Adress: Andersbergsringen 232, Halmstad
Telefon: 0723010499
Byggföretag som gör de mesta inom bygg , allt ifrån nyproduktion till renoveringar

SB Snickeri & Bygg AB

Adress: Synhållsgatan 22, Göteborg
Telefon: 031-7243550
Litet företag med stora ambitioner. Tar små som stora jobb och klarar att ta sig an de flesta uppdrag. Samarbetar med ett antal underleverantörer för att säkerställa bred kompetens. beskrivning underlättar för kunderna

Byggfokus Väst Entreprenad AB

Adress: Ringögatan 36, GÖTEBORG
Telefon: 031652680
Företaget bildades 2008 och arbetar främst med projektering av husbyggnationer, ny-, om- och tillbyggnad. Företaget är delägt av bolaget Sämsjövik och riktar sig till offentliga uppdragsgivare, industri och privata ägare av kommersiella fastigheter. Kontoret ligger i stadsdelen Ringö, mellan Frihamnen och Brunnsbo.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Takarbeten / Hängrännor

  Demontering av befintlig takpapp Borttagning av plåtskorsten Igenläggning av hål där skorstenen suttit, råsponttak (90 mm), ca 1 kvm, samt byte av enstaka råspont, ca 2 kvm Montering av underlagspapp, Byggmax 122 Montering av ytpapp, horisontellt, med Byggmax Glaciär 3 Kristallsvart. Byte av vindskivor sydsidan Byte av vindskiveplåt sydsidan (svart) Byte av takfotplåt (svart) Total takyta är ca 75 kvm. Arbetet görs på en ö Göteborgs södra skärgården.

  Göteborg
 • Takarbeten / Hängrännor

  Söndrig takränna. Byta ut eller laga?

  Göteborg
 • Takarbeten / Hängrännor

  Hej, Jag vill kolla va kostar det att rengöra följande:* Fotränna (170) meter *Hängränna (18) meter *Stuprör (89) meter Olika höjd på hängränna och takfot, men det är max 7,5 meter Ni behöver inte lägga mycket tid på tid, det som jag behöver ungefär vad det kostar, tack!

  Göteborg
 • Takarbeten / Hängrännor

  Renovering/byte av papptak samt innertak förråd. Taket är på 13m2.

  Göteborg
 • Takarbeten / Hängrännor

  Vi skulle vilja byta hängrännor på våran brf. Det handlar om ca 25 meter och höjden är ett tvåvåningshus.

  Göteborg
 • Takarbeten / Hängrännor

  Jag har stopp i ett stuprör. Löv och kvistar i kröken?

  Göteborg
 • Takarbeten / Hängrännor

  Nedtagning av lutande rörskorsten och lägga ny plåt där skorsten har varit

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.