Register

GRATIS TJÄNST

Hitta någon som kan byta tak i Göteborg

Ett takbyte är ett omfattande projekt som är ganska kostsamt men det är också absolut nödvändigt att byta sitt tak om det är bristfälligt då det annars kan orsaka skador som är långt mer omfattande. Det finns många exempel där man väntat ända tills det läcker in innan man utför takbytet. Då har man redan fått kostsamma fuktskador så det är mycket bättre att föregripa det och byta taket i tid. Många byter tak också på grund av att tiden gjort det mindre vackert och omodernt. Ett takbyte består normalt av att man byter läkt, papp, och själva yttermaterialet som ofta är tegel / betongpannor eller plåttak. Ofta tillkommer det en del plåtjobb också exempelvis om man har skorsten. Man behöver också normalt ha byggnadsställning. Tänk på att noggrannt titta ut vilket typ av tak ni vill ha, ett tips är att promenera omkring i grannskapet och se vilket typ av tak som passar er. Att byta tak är som sagt ett stort jobb och det är viktigt att det blir som ni vill och att man gör rätt från början.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

DK bygg

Adress: Andersbergsringen 232, Halmstad
Telefon: 0723010499
Byggföretag som gör de mesta inom bygg , allt ifrån nyproduktion till renoveringar

SB Snickeri & Bygg AB

Adress: Synhållsgatan 22, Göteborg
Telefon: 031-7243550
Litet företag med stora ambitioner. Tar små som stora jobb och klarar att ta sig an de flesta uppdrag. Samarbetar med ett antal underleverantörer för att säkerställa bred kompetens. beskrivning underlättar för kunderna

Byggfokus Väst Entreprenad AB

Adress: Ringögatan 36, GÖTEBORG
Telefon: 031652680
Företaget bildades 2008 och arbetar främst med projektering av husbyggnationer, ny-, om- och tillbyggnad. Företaget är delägt av bolaget Sämsjövik och riktar sig till offentliga uppdragsgivare, industri och privata ägare av kommersiella fastigheter. Kontoret ligger i stadsdelen Ringö, mellan Frihamnen och Brunnsbo.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Takarbeten / Hängrännor

  2 plans parhus och två garage

  Göteborg
 • Takarbeten / Hängrännor

  Stuprör funkar inte som det ska

  Göteborg
 • Takarbeten / Hängrännor

  Vi bor i en villa i Kålltorp och behöver hjälp med att se över takpannorna - som ser ut att ha hamnat snett. En besiktning helt enkelt och eventuellt åtgärder.

  Göteborg
 • Takarbeten / Hängrännor

  Bygga ett tak i plåt eller plast på ca 15 m2 under en existerande altan där vattenavrinningen får gå åt olika håll. Begränsat med höjd så viktigt att göra en nim lösning.

  Göteborg
 • Takarbeten / Hängrännor

  Hej! Jag behöver hjälp med att laga hål i takränna vid garaget/ förrådet . Är lite handikappade nu.

  Göteborg
 • Takarbeten / Hängrännor

  Hej Jag har ett hus i Säve på norra Hisingen med ca 50 meter hängrännor och stuprör. det mesta är i helt ok skick men färgen har släppt här och var på mångal rännor och ca 5 meter rör och rännor är i dåligt skick och bör bytas. Jag skulle vilja att det görs en renovering, översyn och uppfräschning av alla hängrännor gärna med målning där färgen släppt men där rännorna i övrigt är friska och en rengöring där det behövs.

  Göteborg
 • Takarbeten / Hängrännor

  Jag behöver hjälp med att byta ett stuprör ca 5-6 meter högt.

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.