Register

GRATIS TJÄNST

Hitta någon som kan byta tak i Göteborg

Ett takbyte är ett omfattande projekt som är ganska kostsamt men det är också absolut nödvändigt att byta sitt tak om det är bristfälligt då det annars kan orsaka skador som är långt mer omfattande. Det finns många exempel där man väntat ända tills det läcker in innan man utför takbytet. Då har man redan fått kostsamma fuktskador så det är mycket bättre att föregripa det och byta taket i tid. Många byter tak också på grund av att tiden gjort det mindre vackert och omodernt. Ett takbyte består normalt av att man byter läkt, papp, och själva yttermaterialet som ofta är tegel / betongpannor eller plåttak. Ofta tillkommer det en del plåtjobb också exempelvis om man har skorsten. Man behöver också normalt ha byggnadsställning. Tänk på att noggrannt titta ut vilket typ av tak ni vill ha, ett tips är att promenera omkring i grannskapet och se vilket typ av tak som passar er. Att byta tak är som sagt ett stort jobb och det är viktigt att det blir som ni vill och att man gör rätt från början.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i April 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

DK bygg

Adress: Andersbergsringen 232, Halmstad
Telefon: 0723010499
Byggföretag som gör de mesta inom bygg , allt ifrån nyproduktion till renoveringar

SB Snickeri & Bygg AB

Adress: Synhållsgatan 22, Göteborg
Telefon: 031-7243550
Litet företag med stora ambitioner. Tar små som stora jobb och klarar att ta sig an de flesta uppdrag. Samarbetar med ett antal underleverantörer för att säkerställa bred kompetens. beskrivning underlättar för kunderna

Byggfokus Väst Entreprenad AB

Adress: Ringögatan 36, GÖTEBORG
Telefon: 031652680
Företaget bildades 2008 och arbetar främst med projektering av husbyggnationer, ny-, om- och tillbyggnad. Företaget är delägt av bolaget Sämsjövik och riktar sig till offentliga uppdragsgivare, industri och privata ägare av kommersiella fastigheter. Kontoret ligger i stadsdelen Ringö, mellan Frihamnen och Brunnsbo.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Takarbeten / Hängrännor

  Byte ev hängrännor på huset

  Göteborg
 • Takarbeten / Hängrännor

  Byta takpapp på dubbelgarage. Ca. 40 kvm

  Göteborg
 • Takarbeten / Hängrännor

  Lägga nytt plåttak samt skorsten och hängrännor underarbete

  Göteborg
 • Takarbeten / Hängrännor

  Jag vill ha offert. Radhus 6,50 m * 10,50 m. Jag behöver hjälp med att byta tegeltak, papp och läkt.

  Göteborg
 • Takarbeten / Hängrännor

  Jag har fått två kopparstuprör stulna som behöver ersättas. Jag vill ha prisuppgift på nya rör i koppar respektive svart plåt inklusive arbete. Det ena röret är ca 3 meter med en böj mitt på.

  Göteborg
 • Takarbeten / Hängrännor

  Rensning av hängrännor på 6 hus. Hus 1+3 är ca 30 m långa i 2 våningar. Hus 2 är ca 35 m långt i 2 våningar Hus 4 är ca 25 m långt i 2 våningar Hus 5+6 är ca 10 m långa i 2 våningar

  Göteborg
 • Takarbeten / Hängrännor

  Hej, behöver hjälp med att byta tak på en gavel placerad radhus , takets yta är cirka 100 kvm, alltså husets yttermått är 7,8 m X 10 m , och taket har ungefär 30 graders lutning. Huset är 1 och 1/2 plan. Ganska låg hus.

  Göteborg

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.