Register

GRATIS TJÄNST

Hitta någon som kan byta tak i Norrköping

Ett takbyte är ett omfattande projekt som är ganska kostsamt men det är också absolut nödvändigt att byta sitt tak om det är bristfälligt då det annars kan orsaka skador som är långt mer omfattande. Det finns många exempel där man väntat ända tills det läcker in innan man utför takbytet. Då har man redan fått kostsamma fuktskador så det är mycket bättre att föregripa det och byta taket i tid. Många byter tak också på grund av att tiden gjort det mindre vackert och omodernt. Ett takbyte består normalt av att man byter läkt, papp, och själva yttermaterialet som ofta är tegel / betongpannor eller plåttak. Ofta tillkommer det en del plåtjobb också exempelvis om man har skorsten. Man behöver också normalt ha byggnadsställning. Tänk på att noggrannt titta ut vilket typ av tak ni vill ha, ett tips är att promenera omkring i grannskapet och se vilket typ av tak som passar er. Att byta tak är som sagt ett stort jobb och det är viktigt att det blir som ni vill och att man gör rätt från början.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i Augusti 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Byggentreprenören Privat i Norrköping AB

Adress: Box 213, NORRKÖPING
Telefon: 011284002

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Hemmings Bygg HB

Adress: Lötgatan 5, NORRKÖPING
Telefon: 011107704

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Byggarna För Dig i Östergötland AB

Adress: Pepslagaregatan 25, NORRKÖPING
Telefon: 0761009325

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Takarbeten / Hängrännor

  Byta tak på ett lite större uthus. Underarbete samt från tegel till plåt.

  Norrköping
 • Takarbeten / Hängrännor

  Vi är en bostadrättsförening och behöver hjälp med att rensa ett stuprör. Huset är 4 vån högt.

  Norrköping
 • Takarbeten / Hängrännor

  Har en hängränna i plåt som har börjat rosta, fått hål och läcker. Den är 6-8m lång och sitter högt upp på huset. Vad kostar det att täta hålen, laga rosten och måla rännan?

  Norrköping
 • Takarbeten / Hängrännor

  Byta 2 stycken hängrännor som just nu läcker.

  Norrköping
 • Takarbeten / Hängrännor

  Lägga plåttak (rött med tegelprofil) samt montera vita hängrännor/stuprör. Takyta ca45kvadrat, gäller en sommarstuga. Mejla mig om intresse finns så skicka jag bilder och karta så ni kan åka det och se.

  Norrköping
 • Takarbeten / Hängrännor

  Jag skulle vilja byta ut min hängrännor och stuprör i min villa. Det är hängrännor om totalt ca 60 meter och 5 stycken stuprör ner till marken. Utöver det är det vissa plankor bakom hängrännorna som är ruttna och behöver bytas samtidigt, totalt ca 2 meter som jag sett.

  Norrköping
 • Takarbeten / Hängrännor

  Byte av hängrännor och stuprör på både hus och garage. Det sitter hängrännor och stuprör på var sida om huset som är ca 13 m på varje sida, så totalt 26 m. Vid altan ca 7 m.

  Norrköping

Kommuninformation

Norrköping kommun är belägen i Östergötland och är en av Sveriges största kommuner med ca 128000 invånare. Det finns skärgård och mycket sjöar samt barrskog i området. Näringslivet är brett spektrum av branscher men den största är industrinäringen.