Register

GRATIS TJÄNST

Hitta någon som kan byta tak i Örebro

Ett takbyte är ett omfattande projekt som är ganska kostsamt men det är också absolut nödvändigt att byta sitt tak om det är bristfälligt då det annars kan orsaka skador som är långt mer omfattande. Det finns många exempel där man väntat ända tills det läcker in innan man utför takbytet. Då har man redan fått kostsamma fuktskador så det är mycket bättre att föregripa det och byta taket i tid. Många byter tak också på grund av att tiden gjort det mindre vackert och omodernt. Ett takbyte består normalt av att man byter läkt, papp, och själva yttermaterialet som ofta är tegel / betongpannor eller plåttak. Ofta tillkommer det en del plåtjobb också exempelvis om man har skorsten. Man behöver också normalt ha byggnadsställning. Tänk på att noggrannt titta ut vilket typ av tak ni vill ha, ett tips är att promenera omkring i grannskapet och se vilket typ av tak som passar er. Att byta tak är som sagt ett stort jobb och det är viktigt att det blir som ni vill och att man gör rätt från början.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Juni 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

M Frosthagen Bygg Örebro AB

Adress: Fjärde Tvärgatan 4, ÖREBRO
Telefon: 0706346527

Medlem av Sveriges Byggindustrier

AB Förenade Bygg Örebro

Adress: Elementvägen 6, ÖREBRO
Telefon: 019262510

Medlem av Sveriges Byggindustrier

TRANAB Markbyggnad AB

Adress: Nastagatan 22, ÖREBRO
Telefon: 019167790

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Takarbeten / Hängrännor

  Hej, behöver byta tak i uterum.

  Örebro
 • Takarbeten / Hängrännor

  Jag har fått mitt stuprör på backat av en lastbil och behöver få det reparerat eller utbytt, behöver skicka offert på total kostnaden och beskrivning på arbetet till deras försäkringsbolag.

  Örebro
 • Takarbeten / Hängrännor

  Vill plocka ner skorstenen då den idag inte används mer än till en imkanal (köksfläkt) och till en ventilation från ovanvåning. Resterande pipor är igensatta pga ras och ombyggnader. Vi tänker ny imkanal och takhuv till fläkten på nytt, smidigare ställe (ungefär rakt upp, genom kattvind och ut på tak) snörasskydd bör monteras ovan huv.

  Örebro
 • Takarbeten / Hängrännor

  Byte av hängränna plus upphängningsbräda, även stupröret i anslutning till hängrännan

  Örebro
 • Takarbeten / Hängrännor

  På en sida av vårt hus rinner inte vattnet bort i hängrännan. Den sviktar på mitten och saknar lutning mot stuprör. Dessutom läcker det vatten i skarvar på två ställen och det kommer vatten på fasaden och vid kraftigt regn läcker vattnet in i huset.

  Örebro
 • Takarbeten / Hängrännor

  Rensning av hängrännor. 2 st. tvåvåningshus (tvåfamiljs radhus)

  Örebro
 • Takarbeten / Hängrännor

  Jag behöver hjälp med att flytta ett glidskydd för stege på taket ca. 1 meter.

  Örebro

Kommuninformation

Örebro kommun i Närke är en av de större kommunerna i Sverige med ca 132200 invånare. Terrängen är varierad med både slätter, berg, skogar, sjöar och stränder. Det finns ca 12000 företag i kommunen och service och tjänstesektorn dominerar men det är väldigt väl differentierat.