Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med nya köksluckor i Västerås

Att endast byta köksluckor är ett prisvärt alternativ för den som har en begränsad budget för sitt nya kök. Det innebär att man behåller sin gamla köksstomme och monterar måttanpassade köksluckor på de befintliga stommarna.

Köksluckorna finns i många olika material och finish. De vanligaste materialen är massiva köksluckor, laminerade, fanerade och lackerade MDF-köksluckor. Tillverkarna har ofta ganska snabb leveranstid på sina köksluckor så om du dessutom anlitar en snickare för att montera luckorna så får du ett nytt kök på väldigt kort tid!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i Mars 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Hökåsens Allservice AB

Adress: Aspvägen 26, Västerås
Telefon: 076-000 08 99
Renoveringar inomhus, köksrenoveringar, golvläggning, målning, tapetsering, snickerier mm.

Byggmäster i Mälardalen AB

Adress: Sjöhagsvägen 6b, VÄSTERÅS
Telefon: 0704705600

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Bygg S.S.N Aros Entreprenad AB

Adress: Brandthovdagatan 12, VÄSTERÅS
Telefon: 021128610

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Vi ska renovera köket och skulle vilja ha en offert på hur mycket det skulle kosta att anlita er för att kakla väggen vid arbetsbänken. En del kommer vara mellan bänkskiva och väggskåp och en del från bänkskiva upp till tak med en frihängande fläkt. Vill även att det ska gå ut på sidorna och sluta i linje med bänkskivan (det är dom ytorna som är 635*1450mm) Måtten på ytorna är från vänster:

  Västerås
 • Köksrenovering

  Sätta ditt bänkskiva samt stänkpanel

  Västerås
 • Köksrenovering

  Vi önskar byta kakel och sätta upp spiskåpa. Circa 5kvm (vägg som ska kaklas)

  Västerås
 • Köksrenovering

  Behöver hjälp med att ta bort en befintlig köksbänk (två sammansatta delar, totalt ca 3m) och montera dit en ny likvärdig. Den nuvarande köksbänken har en underlimmad disko, samt induktionhäll. induktionshällen ska bevaras och återmonteras.

  Västerås
 • Köksrenovering

  Hej, jag har ett kök som är relativt nytt men där det saknas utrymme för diskmaskin. Där finns ist en hel del skåp och lådor. Jag skulle vilja att ni skapar utrymme för diskmaskin (plats för den bredaste sorten) i anslutning till diskbänken.

  Västerås
 • Köksrenovering

  Hej, jag ska sätta in ett ikea-kök och jämför nu pris, köket kommer vara utrivet innan och rörmokare och elektriker kommer ha varit på plats. Det som ska sättas upp är 11 stommar totalt:2 högskåp varav en ska vara med intregerad kombi-ugn 3 vägg-skåp 2 bänk-skåp 1 bänk-skåp med diskho 1 intregerad diskmaskin 1 bänk-skåp med häll 1 intregerad kyl&frys i ett högskåp Kommer inte vara något avancerat inuti skåpen och luckorna utan basic.

  Västerås
 • Köksrenovering

  Kakling i kök. 1. Mellan bänkskiva och överskåp (längd 220cm).

  Västerås

Mer information om

Kommuninformation

Västerås kommun är belägen i Västmanland ca 7 mil från Stockholm. Det är en stor kommun med ca 134600 invånare. Västerås är en av Sveriges äldsta städer då staden grundades redan år 990. Terrängen består mestadels av jordbruksbygd och klart dominerande inom näringslivet är ABB som är den största arbetsgivaren i kommunen. Det finns även mycket grafiska samt dataföretag.