Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med köksluckor i Stockholm

Att endast byta köksluckor är ett prisvärt alternativ för den som har en begränsad budget för sitt nya kök. Det innebär att man behåller sin gamla köksstomme och monterar måttanpassade köksluckor på de befintliga stommarna.

Köksluckorna finns i många olika material och finish. De vanligaste materialen är massiva köksluckor, laminerade, fanerade och lackerade MDF-köksluckor. Tillverkarna har ofta ganska snabb leveranstid på sina köksluckor så om du dessutom anlitar en snickare för att montera luckorna så får du ett nytt kök på väldigt kort tid!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i Augusti 2022

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Daniel pettersson bygg

Adress: Bergsunds Strand 35, stockholm
Telefon: 0701421741
utför allt från nybyggnationer,tillbyggnader,renoveringar, takbyten, köks montering. altaner m.m. innehar f-skatt och är moms registrerad. Har flera års erfarenhet innom bygg. goda referenser Från bland annat ncc

Fredhälls Bygg & Fastighetsunderhåll AB

Adress: Eriksbergsgatan 10A, STOCKHOLM
Telefon: 084705645

Medlem av Sveriges Byggindustrier

EKG-Byggservice AB

Adress: Stenkullavägen 63, STOCKHOLM
Telefon: 086185730

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Jag skulle behöva hjälp med omlackering från mina vita köks luckor till grå Det är ett kök med 17 dörrar och 8 lådor i varierande storlek. Önskar att dom hämtas upp lackeras och hantagen sätts tillbaka och luckorna levereas och sätts tillbaka

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Ta bort och kasta 2st bänkskivor i kök. Urkoppling av el och VVS till ugn, induktionshäll och diskho som ska sparas i lgh.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Större kök i en verksamhet (behandlingshem) bänkskiva i trä behöver bytas ut till ett mer vattentåligt material. Bänkskivan är drygt 4 meter samt sidobänk på ca 80cm i bänkskivan finns en diskho En mindre trälist behöver även bytas ut till ett mer vattentåligt material

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Behöver offert på att laga en bänkskiva som skadats av vatten (försäkringsärende) behöver antagligen byta hela bänkskivan som spänner över 4 sektioner (ca 8 löpmeter)

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Montering av åtta Picky Livingluckor (ink inbyggd diskmaskin och kyl/frys) plus två täcksidor på befintliga Ikeastommar. Montering av sex garderobsdörrar på nya Ikeastommar plus Picky-överskåp plus dörrar med takanslutning.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Ersätta 2st inbyggda kyl/frys med fristående kyl/frys. Arbetet kräver ingrepp i befintlig köksstomme som önskar bevaras. Storlek på total kyl/frys som plockas ut (inkl borttag av del i köksstomne) / installeras ca 190x120x60

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Ommålning/ lackering av 10 köksluckor i varierad storlek från 40-talet. Ett hål i en lucka som måste spacklas.

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.