Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med nya köksluckor i Stockholm

Att endast byta köksluckor är ett prisvärt alternativ för den som har en begränsad budget för sitt nya kök. Det innebär att man behåller sin gamla köksstomme och monterar måttanpassade köksluckor på de befintliga stommarna.

Köksluckorna finns i många olika material och finish. De vanligaste materialen är massiva köksluckor, laminerade, fanerade och lackerade MDF-köksluckor. Tillverkarna har ofta ganska snabb leveranstid på sina köksluckor så om du dessutom anlitar en snickare för att montera luckorna så får du ett nytt kök på väldigt kort tid!

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 823 förfrågningar i September 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Daniel pettersson bygg

Adress: Bergsunds Strand 35, stockholm
Telefon: 0701421741
utför allt från nybyggnationer,tillbyggnader,renoveringar, takbyten, köks montering. altaner m.m. innehar f-skatt och är moms registrerad. Har flera års erfarenhet innom bygg. goda referenser Från bland annat ncc

Fredhälls Bygg & Fastighetsunderhåll AB

Adress: Eriksbergsgatan 10A, STOCKHOLM
Telefon: 084705645

Medlem av Sveriges Byggindustrier

EKG-Byggservice AB

Adress: Stenkullavägen 63, STOCKHOLM
Telefon: 086185730

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Diskbänkbyte montering av en ny bänk samt mätning och montering av diskhon, häll och blandare

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Önskar byta vår gamla köksbänk . Vi har köpt Diskhon, blandare och Häll byta köksbänken till Laminat

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Vi vill byta köksbänken till laminat, Vi har köpt diskhon, blandare och häll behöver någon som mäter, beställer rätt bänk för att sedan montera våra nya varor.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Rivning av befintligt kök. Målning av tak alternativt nya plattor i tak Huntonittak Rivning av plastgolv Montering nytt klickgolv med underlag av lumppapp Montering av Ikea kök utefter långsidorna Montering av bänkskivor på vardera sidan ca 1800 mm resp 3700 mm Montering infälld spishäll i bänkskivan Montering av diskbänk till vatten/avlopp Köket är avlångt ca 3700mm x 2400mm Takhöjd 2500mm Ominstallation av diskmaskin på samma plats som tidigare

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Jag vill byta ut min bänkskiva till trä-skiva samt eventuellt kakla om väggarna. Bänkskiva-ytan är L-formad, ena sidan är ca 78x60, andra sidan är 100x60 samt sista biten av den längan som är 45x60 (utskickande del av bänken). Väggarna är kaklade upp hela vägen.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Jag vill göra om mitt kök på ca4-5 kvm. Jag vill få till ett kök som är bättre anpassat ytan, och som frigör yta. Det handlar om att riva ut befintligt och sätta upp nytt, samt plugga igen gas och få in induktion.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Bygga till skafferi eller väggsskåp ovanför kyll & fryss

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.