Register

GRATIS TJÄNST

Hjälp med köksrenovering

En köksrenovering kan vara av olika omfattning. Det kan vara allt från helrenovering där man river ut allting och sätter upp allt nytt eller endast byte av köksluckor, bänkskiva eller uppsättning av kakel/mosaik och installation av vitvaror. En helrenovering av ett kök är precis som badrumsrenovering ett omfattande arbete som kan komma att inbegripa flera olika hantverkare så det är viktigt att planera i god tid innan hur man vill att köket ska se ut. Bestäm er för vilken köksinredning som faller er i smaken, välj material och se vilka färger som passar i omgivningen. Mer om att renovera kök här.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     961 förfrågningar i April 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Köksrenovering - välj stad

Några utvalda företag

Bol Entreprenad AB

Adress: Box 42048, STOCKHOLM
Telefon: 08180130
Företaget är verksamt i Stockholmsområdet och sysslar med om-, ny- och tillbyggnad, byggservice och stambyten. Handhar både privata och offentliga projekt, som till exempel arbeten på KTH och stambyten i bostads-och hyresrättshus. Företaget är beläget i Västberga industriområde.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Byggnads AB Tornstaden

Adress: Wrangels Trappgata 1, GÖTEBORG
Telefon: 0313501500
Byggmästarbolag med kontor i stadsdelen Lunden. Utför både bygg- och utvecklingsprojekt för bland annat bostadsrättsföreningar, ägare av hyresfastigheter, företag, kommun och industri. Företaget förvaltar även fastigheter. Verksamhetsområdet är främst Göteborg med omnejd.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

City Byggnads i Fosie AB

Adress: Sporregatan 18, MALMÖ
Telefon: 0406301155
Företaget utför arbeten inom bland annat golv- och takläggning, renovering, fönstermålning och -renovering och läggning av kakel och klinker. Kundkretsen inkluderar bland annat privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Företaget ligger i Fosie.

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Tobiason AB, Byggnadsfirma O.A.

Adress: Kvarngärdesgatan 1 B, Göteborg
Telefon: 031830645
Företaget arbetar främst med murning och putsning och arbetet innefattar både kulturvård och nyproduktion. Specialiseringen ligger på fasader. Även arbeten med tak, fönster och dörrar utförs. Företaget har funnits i nära 100 år och är beläget i stadsdelen Bö.

Medlem av Målaremästarna

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  I have an old and worn wooden kitchen bench, it's time to renovate it (grinding/oil treatment)

  Solna
 • Köksrenovering

  Har ett litet funkis kök:ca 2,5m mot 1 vägg med arbetsbänk, diskho och gas spis/ugn. Och 2,5m till mot en annan vägg (gång emellan) med kyl/frys, arbetsyta och förvaring.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  -Det finns 2 st eluttag för hushållsapparater i köket som ska flyttas för att passa nya layouten på köket. Jag vill även ha ett tredje eluttag i köket. -eluttag för köksfläkt ska flyttas för att användas till diskmasking på ny layout -eluttag för diskmaskinen ska flyttas upp till köksfläkt på ny layout -el till ljuslist under överskåp med mått 1 x40 + 2 x 80 cm (vill ha en enkel och billig lösning med strömbrytare till denna) -Elen till dagens spis med ugn ska flyttas och anpassas till ugn och en separat induktionshäll -I badrummet behövs elen skarvas med en dosa för att kunna koppla in spegelns ledbelysning

  Nacka
 • Köksrenovering

  Byta bänkskiva , vask och kakel i kök

  Lerum
 • Köksrenovering

  Hej, Vi äger en lägenhet med äldre kök som vi har bestämt oss att avvakta från att helrenovera just nu. Dock har vi fortfarande ett stort behov av en diskmaskin som saknas i köket idag. Vi undrar om det finns möjlighet att installera en bänkdiskmaskin inne i skåpet under diskstället.

  Karlstad
 • Köksrenovering

  Riva ut 70-årigt orginalkök för att skapa ett nytt rum. Installera nya köket i vardagsrummet. Behålla vitvaror:

  Uppsala
 • Köksrenovering

  Vi planerar en mindre köksrenovering där vi vill byta ut köksskåp och bänkskivor, installera en ny diskho, ersätta diskmaskinen med en tvättmaskin och minska storleken på kökets arbetsbänk från cirka 2,5 meter till ungefär 2 meter. Vi söker förslag från hantverkare för detta projekt.

  Stockholm