Register

GRATIS TJÄNST

Få offerter på bänkskivor

En bänkskiva är en oerhört viktig detalj i ditt kök. Bänkskivor skall komplettera och harmonisera med den övriga köksinredningen man valt. Bänkskivor finns i en mängd olika material samt utföranden. De vanligaste materialen är massivt trä, bänkskivor av sten, laminat och rostfria bänkskivor. Vilket som passar just dig bör styras av hur köksinredningen ser ut i övrigt samt givetvis hur tjock din plånbok är. Det är viktigt att bänkskivan monteras på rätt sätt och därför är det många som väljer att lägga ut detta jobbet på en duktig snickare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

ES Snickerier i Linköping AB

Adress: Box 1163, LINKÖPING
Telefon: 013311445

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Eskilstuna Byggtjänst O Lie AB

Adress: Ståhlbergsvägen 13, ESKILSTUNA
Telefon: 016518120

Medlem av Sveriges Byggindustrier

S I Kärna Snickeri AB

Adress: Ringögatan 15, GÖTEBORG
Telefon: 031652500

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Skulle vilja ha hjälp med att kakla ca 5 kvm, byta bänkskiva,blandare, nedsänkt diskho,nedsänkt induktion samt inbyggnadsugn under. Och även koppla i allt!

  Sundbyberg
 • Köksrenovering

  Hej, vi har ett kök på 5 kvadratmeter som vi behöver hjälp med. Ej total renovera utan byta ut samt installera följande:- Ugn och spis till Induktionshäll samt inbyggd ugn - Inbyggd Diskmaskin - Inbyggd Tvättmaskin - Vattenfelsbrytare - Bänkskiva i Ek - Diskho samt blandare - Kakla - Ev Inbyggd Kyl / frys Mvh, Peter

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Vi har ett kök på ca 6 kvm. Köket är i en L-form med totalt ca 5 m (3m åt ena hållet och 2 m åt andra) bänkskiva. Vi vill nu renovera köket utan att slänga ut allt.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Total köksrenovering av L-format kök på totalt kvm med öppen planlösning. Förutom montering av själva köket och bänkskiva, behövs hjälp med att fixa det elektriska inkl placering av uttag, undermontera diskho, installation av diskmaskin, montera köksfläkt och golvbyte i köksdel till laminatgolv. Rivning av gamla köket och sammansättning av köksmoduler behövs ej hjälp med.

  Vaxholm
 • Köksrenovering

  Måttbeställda köksluckor kakel bänkskiva blandare normal stort kök

  Linköping
 • Köksrenovering

  Hej, Vi har idag ett kök från Myresjö kök som byggdes 2009. Är intresserade av att göra en renovering där bänkskiva byts, diskho och blandare installeras och nytt kakel sätts. Har redan en offert från Ikea med måttbeställd laminatbänkskiva och diskho.

  Solna
 • Köksrenovering

  Diskmaskin ska installeras i kök där det inte funnits diskmaskin innan. Vatten behöver dras, befintligt skåp behöver bytas ut, diskmaskin 60cm bredd samt skåp 20cm bredd ska installeras. Smart lösning för hur lister ska installeras efterfrågas.

  Malmö

Mer information om