Register

GRATIS TJÄNST

Få offerter på bänkskivor i Stockholm

En bänkskiva är en oerhört viktig detalj i ditt kök. Bänkskivor skall komplettera och harmonisera med den övriga köksinredningen man valt. Bänkskivor finns i en mängd olika material samt utföranden. De vanligaste materialen är massivt trä, bänkskivor av sten, laminat och rostfria bänkskivor. Vilket som passar just dig bör styras av hur köksinredningen ser ut i övrigt samt givetvis hur tjock din plånbok är. Det är viktigt att bänkskivan monteras på rätt sätt och därför är det många som väljer att lägga ut detta jobbet på en duktig snickare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 622 förfrågningar i Maj 2021

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Daniel pettersson bygg

Adress: Bergsunds Strand 35, stockholm
Telefon: 0701421741
utför allt från nybyggnationer,tillbyggnader,renoveringar, takbyten, köks montering. altaner m.m. innehar f-skatt och är moms registrerad. Har flera års erfarenhet innom bygg. goda referenser Från bland annat ncc

Fredhälls Bygg & Fastighetsunderhåll AB

Adress: Eriksbergsgatan 10A, STOCKHOLM
Telefon: 084705645

Medlem av Sveriges Byggindustrier

EKG-Byggservice AB

Adress: Stenkullavägen 63, STOCKHOLM
Telefon: 086185730

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Sätta in klassisk rostfri diskbänk, ca 138 cm. Har angett "Klart inom 3 månader" och förstår att det kanske inte går så snabbt i semestertider, men ju snabbare desto bättre. (Har nu en mindre bra diskbänk med en icke-fungerande avfallskvarn som jag vill bli av med. )

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Ska kakla två väggar i mitt kök, 92x120 cm, 140x120 cm.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Borttagning av fyra bänkskåp samt två små övre skåp, samt kakel och bänkskiva. Ihopmontering av ikea kök, L-format. totalt max 5 kvm.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Lackering och fasning av hyllplan

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Köksö köpt från Ikea som vi skruvat ihop stommarna innan och behöver hjälp med slut monteringen där stommarna sätts ihop, förankras i golv och fixa med socklar. Köksön består av 3 st Metod bänkskåpstommar 80x37x80 cm, 1 som front och två stycken som är rygg mot rygg bakom. Det vi behöver hjälp med är;

  Stockholm
 • Köksrenovering

  För några år sedan så sattes en ny köksskiva av trä in. Nu har den rört på sig och det har skapats ett mellanrum mellan bänkskiva och väggen. Jag skulle behöva någon som kan komma och fixa / snygga till detta.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Hjälp att montera ny diskbänk. Ta bort nuvarande diskho och bänkskiva, montera ny heltäckande diskbänk och installera vattenlås och blandare

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.