Register

GRATIS TJÄNST

Offerter på bänkskivor i Stockholm

En bänkskiva är en oerhört viktig detalj i ditt kök. Bänkskivor skall komplettera och harmonisera med den övriga köksinredningen man valt. Bänkskivor finns i en mängd olika material samt utföranden. De vanligaste materialen är massivt trä, bänkskivor av sten, laminat och rostfria bänkskivor. Vilket som passar just dig bör styras av hur köksinredningen ser ut i övrigt samt givetvis hur tjock din plånbok är. Det är viktigt att bänkskivan monteras på rätt sätt och därför är det många som väljer att lägga ut detta jobbet på en duktig snickare.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Sökresultat

  Eller välj i lista
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

Någon i Göteborg la in en offertförfrågan för 5 min sedan

I April har Hantverkarna mycket att göra. Lägg in ditt uppdrag i tid

Du och 8 andra på sajten letar efter proffshjälp just nu

Några utvalda företag

Daniel pettersson bygg

Adress: Bergsunds Strand 35, stockholm
Telefon: 0701421741
utför allt från nybyggnationer,tillbyggnader,renoveringar, takbyten, köks montering. altaner m.m. innehar f-skatt och är moms registrerad. Har flera års erfarenhet innom bygg. goda referenser Från bland annat ncc

Fredhälls Bygg & Fastighetsunderhåll AB

Adress: Eriksbergsgatan 10A, STOCKHOLM
Telefon: 084705645

Medlem av Sveriges Byggindustrier

EKG-Byggservice AB

Adress: Stenkullavägen 63, STOCKHOLM
Telefon: 086185730

Medlem av Sveriges Byggindustrier

Senast inkomna jobb

 • Köksrenovering

  Jag behöver byta köksbänkskiva innan början av oktober. Den befintliga ska bort ( från Ikea) och den nya ska in ( också Ikea) .

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Jag vill ha hjälp med att installera ny bänkskiva i mitt kök, inkl. blandare och diskho, (rivning av befintligt) samt rivning/uppsättning av kakel. Bänkskivan, diskhon och blandaren köps från IKEA, kakel köps från kakelspecialisten.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Jag vill kakla om mitt köks backsplash med nytt vitt kakel i samma formation som tegelstensmönster. Det är ett litet kök, approx, 400x100 cm att kakla.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  - måtta för nya köksluckor - denna vecka (v. 28) - montera nya köksluckor - om 6-8 veckor - kakla om - om 6-8 veckor - byta köksho - kan göras omgående - byta köksfläkt - kan göras omgående Behöver även hjälp med att hitta passande köksfläkt och köksho

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Kakel i kök ovan diskbänk, samt delvis på väggar. Även behov av nya golvlister samt målning av dessa. Målning av köksluckor.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Behöver en ny bänkskiva med diskho och spisplatta installerad i mitt kök. Jag skulle vilja ha det gjort från 31 Juli och vara klart under den veckan.

  Stockholm
 • Köksrenovering

  Har ett litet funkis kök:ca 2,5m mot 1 vägg med arbetsbänk, diskho och gas spis/ugn. Och 2,5m till mot en annan vägg (gång emellan) med kyl/frys, arbetsyta och förvaring.

  Stockholm

Mer information om

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.